Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

dr., kažkas panašaus į tai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Puella* @ 2011 02 07, 10:41)
Aš siuvausi suknelę pagal La Sposa kolekcijos "Laica" wink.gif Štai tokią

Aaa smile.gif tada ne kaip mano ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif o kaip irisai laikosi? ar jų galima bet kuriuo metu gauti? gal ir kartojuosi, bet kažkaip niekur nemačiau apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 07, 10:50)
dr., kažkas panašaus į tai  ax.gif

user posted image

aciu ,va sita visai grazi smile.gif na turesiu omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sala21 @ 2011 02 07, 11:16)
Sveikos mergaitės  smile.gif o kaip irisai laikosi? ar jų galima bet kuriuo metu gauti? gal ir kartojuosi, bet kažkaip niekur nemačiau apie juos smile.gif

Vėsesniu oru irisai laikosi visai neblogai, jie šiaip mėgsta vandenį 4u.gif Be abejo, jie yra sezoninė gėlė, jų būna pavasarį, vasarą su jų gavimu sudėtingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 07 vasario 2011 - 18:18
QUOTE(Puella* @ 2011 02 07, 08:41)
Aš siuvausi suknelę pagal La Sposa kolekcijos "Laica" wink.gif Štai tokią

Nuostabi puokste ir pasakiska suknele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 02 08, 02:56)
Nuostabi puokste ir pasakiska suknele  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif man ir abi buvo nuostabios blush2.gif wub.gif kaip ir toji diena ax.gif
Atsakyti
Man labai gražu gvazdikai smile.gif Tokio varianto nesu mačiusi, bet kaip manot, gvazdikas plaukuose gražiai atrodytų? ax.gif O kaži, ilgai išsilaikytų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 02 08, 09:16)
Man labai gražu gvazdikai  smile.gif  Tokio varianto nesu mačiusi, bet kaip manot, gvazdikas plaukuose gražiai atrodytų?  ax.gif O kaži, ilgai išsilaikytų? g.gif

atrodo tikrai graziai mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 02 08, 08:16)
Man labai gražu gvazdikai  smile.gif  Tokio varianto nesu mačiusi, bet kaip manot, gvazdikas plaukuose gražiai atrodytų?  ax.gif O kaži, ilgai išsilaikytų? g.gif

Manau, kad tikrai gražiai wink.gif žiedas toks pilnas, gražiai žiūrėtųsi, manau wink.gif o be to ir nelabai lepios gėlės, tai ir ilgai išsilaikytų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 02 08, 09:16)

Gvazdikai laikosi labai gerai, bei turi plačią spalvinę gamą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, padėjot apsispręst 4u.gif
Atsakyti
O sakykit tulpiu turbut lengvai rast jau nebebus galima birzelio gale - liepos pradzioj? biggrin.gif
Atsakyti