Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 02 04, 14:35)
Hortenzijos labai mėgsta vandenį, reikėtų kažką galvot, kad jos gerai laikytųsi. Trys žiedai, jei nedideli - gal ir nieko, bet tikrai užtektų ir vieno didesnio.

Aciu 4u.gif As taip pat manau, kad uztektu vieno ziedo. Tik ka sumastyt del dregmes palaikymo g.gif Turbut reiks galvot kita varianta. O man taip grazu hortenzijos ziedas doh.gif
Atsakyti
gal nesupyks niekas, kad šią nuotrauką kelių į puokščių temukę. Labai noriu paklausti, kas čia per augalas ir kur ir kada jo galima gaut ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 04, 16:25)
sveikos smile.gif neskaiciau visos temos ,tad nesibarkit uz klausima ... gal ir buvo toks ..kokias geles patartumet ziemai tekanciai nuotakai ir pamergem ...juk jos visos gali nusalti..ar klystu ...ir nesezonas isvis su tom gelem ziema..nezinau ka ir issirinkt..netikru irgi nenoriu  cool.gif

aš tada bandyčiau daryti puokštę su sendintom rožėm, romantinio stiliaus wub.gif
Atsakyti
Mmmune, o kada zydi paukstpiene? Ir kaip ji laikosi? Kirpeja patare i plaukus segtis sias gelytes. Vestuves birzeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 06 vasario 2011 - 11:12
QUOTE(ptashka @ 2011 02 06, 12:11)
Mmmune, o kada zydi paukstpiene? Ir kaip ji laikosi? Kirpeja patare i plaukus segtis sias gelytes. Vestuves birzeli.

Atsakysiu už mmmune-birželį tikrai jų gausit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 02 06, 20:50)
Atsakysiu už mmmune-birželį tikrai jų gausit mirksiukas.gif

Aciu jums, susigedau del kreipimosi butent i mmmune, ji tiesiog tiek daug mums cia visoms pataria blush2.gif
O kaip jos laikosi? Kirpeja minejo, kad tai gana neblogas variantas atsparumo atzvilgiu?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 06, 00:09)
aš tada bandyčiau daryti puokštę su sendintom rožėm, romantinio stiliaus  wub.gif

o kas cia per daiktas sendintos rozes...?pirma karta girdziu blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Mano vestuvės buvo praeitą vasarą, labai norėjau ryškios puokštės ax.gif ir taip gavosi, kad pamačiau gvazdikus ryškiai rožinės spalvos ir užsimaniau būtent puokštės iš gvazdikų smile.gif kai žiūrinėjau įvairias gėlės puokštei, rinkausi visai iš kitų, bet pamačiusi iškart nusprendžiau, kad noriu ryškiai rožinių gvazdikų wub.gif wub.gif

Mūsų vestuvės buvo vieną iš karščiausių vasaros dienu, galvojau, kad bet kokios gėlės gali greiti nuleipti, bet gvazdikai atlaikė kuo puikiausiai, visai neapvyto smile.gif

O čia mano puokštė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2011 02 06, 22:53)

labai graži wub.gif
Atsakyti
Labai grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 06, 22:40)
o kas cia per daiktas sendintos rozes...?pirma karta girdziu blush2.gif

Na jos tokios būna parudavusiais krašteliais ax.gif gražiai sukomponavus su kokiomis smulkiomis gėlytėmis, rudomis detalėmis labai gražiai žiūrėtųsi wub.gif ir nebūtų baimės, kad nušalus puokštė atrodys apvytusi smile.gif

QUOTE(Puella* @ 2011 02 06, 22:53)

graži puokštelė thumbup.gif
Truputį ne į temą - o kokia suknelė buvo pas jus, nes kažkaip labai panaši į mano hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 07, 09:30)

graži puokštelė  thumbup.gif
Truputį ne į temą - o kokia suknelė buvo pas jus, nes kažkaip labai panaši į mano hihihi.gif

Aš siuvausi suknelę pagal La Sposa kolekcijos "Laica" wink.gif Štai tokią
Atsakyti