Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 01 29, 21:26)
Rinkitės visiškai baltus gvazdikus, jie tarsi sudaro purumo įspūdį  4u.gif O jeigu mėgstate orchidėjas - tuomet rinkitės jas, aišku, puokštė jau nesudarys lengvumo įspūdžio. O kodėl bijote eustomų dėl jų lepumo? Darykitės puokštę į mikrafoną iš eustomų, tai laikysis gerai, o galima juk kotelius pridėti ir atrodys kaip parastai surišta  mirksiukas.gif  thumbup.gif

O i mikrafona neatrodys "sunki" puokste? Su gvazdikais mintis idomi, reikes internete panarsyti.
O kaip daromos puokstes su orchidejomis? Man kaip geles jos labai grazios, bet kiek maciau puoksciu, jos tokios ilgos ir dideles atrodo, suknios g.gif
Beje, is pradziu as apskritai norejau buti be puokstes, bet paskaiciusi pasijauciau biski freak'u unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 01 29, 23:31)
O i mikrafona neatrodys "sunki" puokste? Su gvazdikais mintis idomi, reikes internete panarsyti.
O kaip daromos puokstes su orchidejomis? Man kaip geles jos labai grazios, bet kiek maciau puoksciu, jos tokios ilgos ir dideles atrodo, suknios  g.gif 
Beje, is pradziu as apskritai norejau buti be puokstes, bet paskaiciusi pasijauciau biski freak'u  unsure.gif

puokštė mikrafone visada būna sunkesnė, nei rištinė smile.gif aš irgi kai tekėjau labai daug masčiau kokias gėlytes rinktis, nes labai patiko orchidėjos, bet floristė atkalbėjo iš jų darytis, tada rinkausi tarp eustomų ir gvazdikų ir išsirinkau baltus gvazdikus wub.gif nes prieš tai buvau vienose vestuvėse, kur draugei dar vėžinantis gamtoje jos jau buvo apleipusios, nes buvo labai karšta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 01 29, 22:31)
O kaip daromos puokstes su orchidejomis? Man kaip geles jos labai grazios, bet kiek maciau puoksciu, jos tokios ilgos ir dideles atrodo, suknios  g.gif 
Beje, is pradziu as apskritai norejau buti be puokstes, bet paskaiciusi pasijauciau biski freak'u  unsure.gif

Keletas pvz su orchidėjomis 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mmmune 3 gražiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 29, 21:46)
Keletas pvz su orchidėjomis  4u.gif

Aciu, mmmune, jus kaip visada nuostabi 4u.gif
Kazkaip neypatingos puoksteles tos mano skoniui. Gal tikrai reikes gavloti apie gvazdikus arba orchidejas TIK plaukuose
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 01 29, 22:48)
Aciu, mmmune, jus kaip visada nuostabi  4u.gif

notworthy.gif

QUOTE(ptashka @ 2011 01 29, 22:48)
Kazkaip neypatingos puoksteles tos mano skoniui. Gal tikrai reikes gavloti apie gvazdikus arba orchidejas TIK plaukuose

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2011 01 29, 21:40)
Sveikos  mirksiukas.gif

Kaip manote, kiek hortenziju sios nuotakos puoksteje? 3? 5?  g.gif Man ji tokia grazi, noriu sau tokios  wub.gif

o as kazkodel maniau kad cia gardenijos doh.gif as irg noriu sau tokios puokstes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 29, 21:58)

Buvau nugasdinta, kad truks kazko rankose rolleyes.gif Bet manau taip ir darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 01 29, 22:31)

Čia visai neseniai kažkuri mergina buvo įdėjusi labai gražią puokštę, kur puokštė padaryta iš gvazdikų ir jos viršuje yra orchidėjos wub.gif atrodė labai graži lengva puokštelė wub.gif

Arba va vien iš orchidėjų puokštelė wub.gif tikrai neatrodo sunki smile.gif

user posted image

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kas balsavo už mūsų nuotraukėlę ir prašė parodyti daugiau, tai jas gali pamatyti štai čia blush2.gif 1 dalis ir 2 dalis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 00:54)
Čia visai neseniai kažkuri mergina buvo įdėjusi labai gražią puokštę, kur puokštė padaryta iš gvazdikų ir jos viršuje yra orchidėjos  wub.gif  atrodė labai graži lengva puokštelė  wub.gif

Arba va vien iš orchidėjų puokštelė  wub.gif  tikrai neatrodo sunki  smile.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kas balsavo už mūsų nuotraukėlę ir prašė parodyti daugiau, tai jas gali pamatyti štai čia  blush2.gif 1 dalis ir 2 dalis  4u.gif

labai grazi nuotaka-ir labai grazi suknele 4u.gif viskas tiesiog nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 30 sausio 2011 - 13:50
šita labai patiko bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaderty: 30 sausio 2011 - 19:38
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 30, 02:54)
Kas balsavo už mūsų nuotraukėlę ir prašė parodyti daugiau, tai jas gali pamatyti štai čia  blush2.gif 1 dalis ir 2 dalis  4u.gif

pagaliau sulaukiau bigsmile.gif thumbup.gif lb grazu viskas wub.gif daili suknele, ziedai, sukuosena, makiazas, puokste wub.gif na zodziu, viskas lb grazu wub.gif
Atsakyti