Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(secret_lover_ @ 2011 01 16, 14:03)
Mano puokštė  ax.gif

o man atvirksciai uodegeles grazu, wub.gif
ir puokste daili labai! bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Levandos
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 16, 17:07)

levandos labai grazu, bet ju kvapas man ikyretu per visa diena 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Ko gero neužmirštuolės...
Papildyta:
user posted image

Gipsofilija
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 16 sausio 2011 - 17:14
man ta is smulkiu baltu zieduku labai grazi...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 16, 16:14)
Jei žiūrint paprasto žmogaus akimis - tai nieko, bet jei turi "profesinę ligą", tokią kaip floristas (čia mano vyro žodžiai) - tuomet tikrai rasi prie ko "prikibti"  lotuliukas.gif

Būna, kad ne visada ir viskas tobulai gaunasi smile.gif Kitaip tariant, būna dienų, kai tiesiog nėra įkvėpimo, ar viskas gaunasi na taip kaip sugalvojai smile.gif

Kadangi ta profesne liga sergu jau seniai tai puikiai suprantu Jūsų žodžius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 16, 18:12)
user posted image

Ko gero neužmirštuolės...

Tarp kitko vadinamieji "broliukai" arba kitaip našlaitės labai užmirštas reikalas..nzn tik kodėl, gal kitoms tai asocijuojasi su gėlėmis sodinamomis kapinėse g.gif Bet jos man asmeniškai labai gražios, žaismingos, splavingos ir nuotaikingos gėlytės 4u.gif
Atsakyti
Bet ar "broliukai" issilaikytu visa diena, jie tokie gleznuciai?

Hazelnut pirmoji puokštelė iš "rūtų darželio" labai graži, bet vėl klausimas kaip jos atlaiko visą dieną be vandens. Nors iš tikrųjų ta puokštė reikalinga tik iki baliaus, o vėliau ji jau užima garbingą vietą ant stalo ir laukia, kada bus perduota būsimai nuotakai smile.gif
Atsakyti
sveikutes.. o mano puokste buvo gan kukli,bet begalo grazi wub.gif
Papildyta:
kaskodel foto neikele..na bet puokstele buvo is roziu...ir dar pasmaigstyta gubojos sakeliu... na gal kur ikelsiu ir atsiusiu nuoroda

Papildyta:
http://www.facebook....100000616536365
Atsakyti
Mano puokštė  ax.gif

Jei nebūtų tų ''uodegėlių'', būtų išvis puiki puokštė smile.gif Bet kaip sakoma, dėl skonio nesiginčyjama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 17 sausio 2011 - 11:55
Mano puokštė  ax.gif

man taip pat norėtųsi patrumpinti kotelius blush2.gif o šiaip pati puokštelė daili 4u.gif

QUOTE(zhulikele @ 2011 01 17, 11:59)

pritariu Fei drinks_cheers.gif jei nebūtų tų šakelių, būtų labai graži puokštelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2011 01 17, 12:59)
Papildyta:
kaskodel foto neikele..na bet puokstele buvo is roziu...ir dar pasmaigstyta gubojos sakeliu... na gal kur ikelsiu ir atsiusiu nuoroda

Papildyta:
http://www.facebook....100000616536365

man cia per daug visko.. ir rozes, ir ornitogalai , ir gipsas, ir papuosimas, ir tie laiskeliai (nzn kaip jie vadinasi).. geriau jau butu kazko nedejusu floriste i juosu puokste
Atsakyti
pritariu Gucci...mano nuomone nereikejo kisti tu mazu gelyciu,butu uzteke tik roziu
Atsakyti