Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(*GUCCI* @ 2011 01 27, 16:03)
na ne, man vienos foto is toli nepakanka blush2.gif  tad lauksiu daugiau mirksiukas.gif

P.S. nera uz ka mirksiukas.gif

Ir as prabalsavau, todel laukiu daugiau foto biggrin.gif

mmmune, o kokiu metu vedrynai zydi? Gal anksciau uz bijunus? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 27, 15:17)
Ir as prabalsavau, todel laukiu daugiau foto  biggrin.gif

mmmune, o kokiu metu vedrynai zydi? Gal anksciau uz bijunus?  4u.gif

Ačiū 4u.gif na puse foto jau sukėliau, reikia dar kitą pusę atrinkti blush2.gif daug darbo reikalauja tas sedėjimas ir rinkimas, nes nuotraukų labai daug, o atrodo ri ta graži ri šita verta viešumos biggrin.gif

Nu kaip gražu man tie vedrynai wub.gif gaila, kad per vestuves nebuvo jų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 01 27, 12:22)
thumbup.gif  kaip tik ziurineju puokstes su vedrynais  lotuliukas.gif

Man dabar jie irgi labai patikti pradėjo smile.gif
Atsakyti

user posted image

kiek zinau vedrynu galima gauti rudeni-ziema. gal ir vasara dar, nzn to, o bijunai-pavasari.
as planuoju vestuves ziema, tai bus vedrynu puokste jauciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 01 27, 15:45)
kiek zinau vedrynu galima gauti rudeni-ziema. gal ir vasara dar, nzn to, o bijunai-pavasari.
as planuoju vestuves ziema, tai bus vedrynu puokste jauciu  wub.gif

Jau dabar galima gauti vedrynu, jie daugiau pavasariniai, o man kai reikejo liepos gale tai labai sunkiai gavau, nes i vasros gala jiems nebesezonas
Atsakyti

Vėdrynai yra pavasario gėlė, jie žydi anksčiau už bijūnus, tas tiesa smile.gif Bet liepos mėsesį jų gauti būna sudėtinga, nors yra įmanoma, bet negarantuotai..vat.. unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif gal kuri nors zinot kada gardenijos zydi, ir ar jos labai lepios? ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Kaip manote, kiek hortenziju sios nuotakos puoksteje? 3? 5? g.gif Man ji tokia grazi, noriu sau tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2011 01 29, 21:40)
Sveikos  mirksiukas.gif

Kaip manote, kiek hortenziju sios nuotakos puoksteje? 3? 5?  g.gif Man ji tokia grazi, noriu sau tokios  wub.gif

Didelių gali užtekti ir trijų 4u.gif
Atsakyti
As jau visai pasimeciau. Is pradziu galvojau apie eustomas, bet jos, kiek zinau, yra lepios. Paskui pamasciau apie baltus bijunus, bet jie irgi nera super patvarus... Geliu noriu i plaukus ir i puokste, noriu, kad butu tik baltos, rozes jau atsibodusios, noretusi kazko lengvesnio ir vasarisko. O ir vestuves birzelio pradzioje, kai geles dar daugiau pavasarines ir vasaros pradzios.
Is kitos puses man prie sukneles tiktu orchidejos i plaukus. Bet kaip isspresti su puokste tada? Beda tos vestuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 29, 21:43)
Didelių gali užtekti ir trijų  4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 01 29, 21:59)
As jau visai pasimeciau. Is pradziu galvojau apie eustomas, bet jos, kiek zinau, yra lepios. Paskui pamasciau apie baltus bijunus, bet jie irgi nera super patvarus... Geliu noriu i plaukus ir i puokste, noriu, kad butu tik baltos, rozes jau atsibodusios, noretusi kazko lengvesnio ir vasarisko. O ir vestuves birzelio pradzioje, kai geles dar daugiau pavasarines ir vasaros pradzios.
Is kitos puses man prie sukneles tiktu orchidejos i plaukus. Bet kaip isspresti su puokste tada? Beda tos vestuves  lotuliukas.gif

Rinkitės visiškai baltus gvazdikus, jie tarsi sudaro purumo įspūdį 4u.gif O jeigu mėgstate orchidėjas - tuomet rinkitės jas, aišku, puokštė jau nesudarys lengvumo įspūdžio. O kodėl bijote eustomų dėl jų lepumo? Darykitės puokštę į mikrafoną iš eustomų, tai laikysis gerai, o galima juk kotelius pridėti ir atrodys kaip parastai surišta mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti