Man atrodo jurginai irgi nepelnytai pamirštos gėlės. Va man ši puokštė su imaišytais jurginais visai nieko
Hosted on Fotki
Žiūrėkit koki gražuoliai
Dar viena iš jurginų serijos su gerberom ir krumu kur soduose pas mus auga (nzn. pavadinimo )
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
QUOTE(abzora @ 2011 01 22, 17:19)
Dar viena iš jurginų serijos su gerberom ir krumu kur soduose pas mus auga (nzn. pavadinimo )
Jei tas baltas - tai hortenzija Bet toks gėlių laikmečio nesuderinamumas horenzija grynai vasarinė gėlė, o jurginai jau rudenio, nors dabar įmanoma visko visaip gauti aišku tai iškarto atsimuša į pinigus
QUOTE(mmmune @ 2011 01 22, 18:22)
Jei tas baltas - tai hortenzija Bet toks gėlių laikmečio nesuderinamumas horenzija grynai vasarinė gėlė, o jurginai jau rudenio, nors dabar įmanoma visko visaip gauti aišku tai iškarto atsimuša į pinigus
Tai va tame ir smagumas, kad turbut beveik viska galima gauti:)
QUOTE(abzora @ 2011 01 22, 17:28)
Tai va tame ir smagumas, kad turbut beveik viska galima gauti:)
aš labai norėjau vėdrynų, anemonų ir bijūnų, bet floristė gavo tik bijūnų manau nelabai įmanoma viskas gal kur kokioj kitoj šalį gal įmanoma bet čia LT tai turi būti turtinga žvaigždė, kad gauti tai ko nori
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 22, 19:30)
aš labai norėjau vėdrynų, anemonų ir bijūnų, bet floristė gavo tik bijūnų manau nelabai įmanoma viskas gal kur kokioj kitoj šalį gal įmanoma bet čia LT tai turi būti turtinga žvaigždė, kad gauti tai ko nori
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 22, 20:15)
Šitam variantui yra labai graži rudeniška ir nuotakos puokštė, čia jei neklystu iš žurnalo Floristika
Papildyta: