Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image
Nauja tema visoms svajojančioms ir ieškančioms savo svajonių puokštės

user posted image

Senoji tema čia
: http://www.supermama...howtopic=658791
user posted image
Atsakyti
Idėjoms, svajonėms, įkvėpimams ir pasitarimams. Viskas apie nuotakų puokštes.

Sena tema čia.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 15 sausio 2011 - 17:22
Kviečiu visas ir toliau smagiai bendrauti apie gėles, rodytis savo puokščių idealus, dalintis patirtimi 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man kuo toliau tuo gražiau atrodo puokštės kotelis papuoštas kokia nors tarsi sege, būna kamėjas deda ar net pakabukus pakabina wub.gif (esmė kaip pirmoje hazelnut įkeltoj foto )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 15 sausio 2011 - 15:19
QUOTE(mmmune @ 2011 01 15, 17:18)
Man kuo toliau tuo gražiau atrodo puokštės kotelis papuoštas kokia nors tarsi sege, būna kamėjas deda ar net pakabukus pakabina  wub.gif (esmė kaip pirmoje hazelnut įkeltoj foto )

drinks_cheers.gif man irgi lb grazu wub.gif
Atsakyti
Mano puokštė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 01 16, 14:03)
Mano puokštė  ax.gif

o kam tie kotai tokie ilgi palikti?
Būtų trumpi, būtų tikrai graži puokštė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 14:06)
o kam tie kotai tokie ilgi palikti?
Būtų trumpi, būtų tikrai graži puokštė  smile.gif

Manau, kad kiekviena nuotaka turi savo puokštės viziją, nors man tokios puokštės su "uodegėlėm", taip pat nelabai patinka, bet juk skonio reikalas. Kažkam nepatiks - kažkam net labai patiks smile.gif ax.gif
Atsakyti
Tos "uodegėlės" kaip tik, kartais labai tinka prie puokštės, tik šiuo atveju man užkliuvo ne bergraso koteliai, bet pati puokštės forma, tokia neišbaigta ir netvarkinga.... g.gif Nebent čia ir buvo toks sumanymas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 01 16, 15:37)
Tos "uodegėlės" kaip tik, kartais labai tinka prie puokštės, tik šiuo atveju man užkliuvo ne bergraso koteliai, bet pati puokštės forma, tokia neišbaigta ir netvarkinga.... g.gif Nebent čia ir buvo toks sumanymas.. blush2.gif

Jei žiūrint paprasto žmogaus akimis - tai nieko, bet jei turi "profesinę ligą", tokią kaip floristas (čia mano vyro žodžiai) - tuomet tikrai rasi prie ko "prikibti" lotuliukas.gif

Būna, kad ne visada ir viskas tobulai gaunasi smile.gif Kitaip tariant, būna dienų, kai tiesiog nėra įkvėpimo, ar viskas gaunasi na taip kaip sugalvojai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 16 sausio 2011 - 15:15
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 01 16, 15:03)
Mano puokštė  ax.gif

man tos uodegytes nors ir nelb patinka, bet si puokstele man gana smpatiksa wub.gif
Atsakyti