Sveiki,
gal kas padėtumėte su naujausiais Lietuvos ir Europos žemėlapiais
Mūsiškė truputį nuvylė, nepagavo vieno naujo žiedo Lietuvoje ir po to turbūt dėl to vietoj Kauno mums rodė posūkį link Klaipėdos tą kelią tai mes žinom, o jei kur nežinosim... jei klysta Lietuvoje, tai gal klys ir Europoje
man reiktų iGo. Dėkui iš anksto, galima į a/ž
QUOTE(JURGIDAR @ 2009 03 09, 12:48)
kaip abydna,o mes tai naudojam paprasta navigacija GARMIN NIUVI 660 ir puikiai mum patenkina poreikius.
aš ir šitą naudoju, tik žemėlapius naujus sukėlė man, tai ir po Angliją ir Lietuvoj važinėjant niekur nenugrybavo
mane domina TOMTOM ONEgal kas turit?kokios nuomones apie ja,reik LT naugot,ar verta pirkt?
As naudoju navigacija,kuri vadinasi "Lietuvos autokeliu atlasas",dar nepavede O kazkur toliau kaip ir nevaziuojam,tai tokio uztenka
QUOTE(denaxa @ 2009 06 12, 19:08)
As naudoju navigacija,kuri vadinasi "Lietuvos autokeliu atlasas",dar nepavede O kazkur toliau kaip ir nevaziuojam,tai tokio uztenka
aga,man irgi zemelapis -DRAUGAS
bet tai tema apie navigacijas,o ne zemelapius......
GARMIN NUVI 360
QUOTE(triušė @ 2009 06 12, 19:40)
aga,man irgi zemelapis -DRAUGAS
Kol kas as irgi tokia "navigacine " naudoju"
QUOTE(triušė @ 2009 06 11, 23:44)
mane domina TOMTOM ONEgal kas turit?kokios nuomones apie ja,reik LT naugot,ar verta pirkt?
As turiu TomTom'a ir labai patenkintas! Visa EU ismaisem ir beveik niekada nenugrybavo (gal tik tais atvejais kur visiskai naujas kelias nutiestas buvo, bet tai jau ne navigacijos, o zemelapiu atnaujinimo problema). Lt irgi naudoju kai prireikia, o dabar dar yra isleista Tom Tom'ui LeBroniaus igarsinimo versija, tai ne tik kelia nurodo, bet dar ir nuotaika su savo blevyzgom pakelia
Jei navigacija bus naudojama tik Lietuvoj, tai gal geriau apmastyti kitus variantus. Kiek zianu patys tiksliausi Lietuvos zemelapiai yra TopoLietuva, o butent tokio tipo zemelapius naudoja Garmin. Kiek teko skaitineti forumu, tai geriausi zemelapiai yra TopoLietuva, TeleAtlas ir Regio. Pastaruosius du labai puikiai naudoja iGO.
QUOTE(Aisiur @ 2009 06 16, 20:05)
Jei navigacija bus naudojama tik Lietuvoj, tai gal geriau apmastyti kitus variantus. Kiek zianu patys tiksliausi Lietuvos zemelapiai yra TopoLietuva, o butent tokio tipo zemelapius naudoja Garmin. Kiek teko skaitineti forumu, tai geriausi zemelapiai yra TopoLietuva, TeleAtlas ir Regio. Pastaruosius du labai puikiai naudoja iGO.
Lietuvoje tai nepaklysi tai tikrai bet vat jei 2008 metų versija nepagauna naujo žiedo Lietuvoje, tai juk negali žinoti ar nebus irgi naujų žiedų ar dar ko užsienyje vat dėl to įdomu ar tikrai nėra niekur nieko naujesnio už 2008 m. ?