Įkraunama...
Įkraunama...

GPS navigacinė sistema

pas mus tom tom navigacija thumbup.gif super nei karto nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
Trečia savaitė naudojų GARMIN 250W. Didelis ekranas - jėga thumbup.gif lietuviški žemėlapiai geriausi, sakė jei norėsiu ikraus ir setalius Latvijos, Estijos žemėlapius. Yra ir egzotika: Serbija, Kroatija atrodo dar Rumunija. Lol kas neprireikė. Lietuvoje veda gerai, jei nesigilinti į smulkmenas. Žinodamas kelią pravažiuoju "gudriau" biggrin.gif bet nežinant miesto - nepakeičiamas daiktas. thumbup.gif
Atsakyti
tas gudresnis kelio pravaziavimas tai blogai nustatyta navigacija, ten juk yra rezimai, trumpiausias kelias, tiesiausias greciausias ir t.t viskas priklauso nuo ju, siaip pats naudoju nokia n 73 su symba susintalinau tomtoma ir ikisau igo zemelapius,nes jie tokie pat,zinoma dar per blutufa jungiama gps antena smile.gif bet vargo jokio tikrai universalu, nemegstu kai masinoi paneles buna apkrautos vosokio brudo papildomo,kas manevruojant didesniu greiciu skraido i sonus
Atsakyti
Garmin nuvi 250w
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 28, 14:01)
Žinodamas kelią pravažiuoju "gudriau"  biggrin.gif  bet nežinant miesto - nepakeičiamas daiktas.  thumbup.gif

aha tik visiskai neatsizvelgia i zenklus.
Jau kelis kartus buvo rodo kelia, ant kurio stovi pvz "motorinio transporto eismas draudziamas".
Bet siaip nepazistamam mieste tikrai geras dalykas, tik vairuotojas turi buti pakankamai patyres, kad galetu vaziuoti pagal komandas
Atsakyti
Navigacija domiuosiu jau koki 8 metai.... Siuo metu nera geresnes programos kaip iGO. O del paciu irenginiu - mano nuomone geriausiai delninukas..... susidedi programoa kokia nori ar keles vienu metu...
Atsakyti
QUOTE(veze @ 2008 08 26, 17:01)
Navigacija domiuosiu jau koki 8 metai.... Siuo metu nera geresnes programos kaip iGO. O del paciu irenginiu - mano nuomone geriausiai delninukas..... susidedi programoa kokia nori ar keles vienu metu...

Turiu delninuke susimetes igo ir tomtom. Igo malonesne, taciau tomtom detalesni zemelpiai. Niekada negalima aklai pasitiketi navigacija. Neretai buna, kad nori veda po draudziamais zenklais.
Atsakyti
Pas mane MIO thumbup.gif Nuveda kur reikia. Zemelapiai ne tik LT, bet ir visos europos ir azijos thumbup.gif
Atsakyti
tomtom... smile.gif
Atsakyti
tomtom
Atsakyti
Kur gauti Tomtom lietuvišką žemėlapį? smile.gif nes kai pirkau buvo UK ir Ireland sad.gif
Atsakyti
QUOTE(veze @ 2008 08 26, 17:01)
O del paciu irenginiu - mano nuomone geriausiai delninukas..... susidedi programoa kokia nori ar keles vienu metu...

o jeigu tas delninukas netycia ir telefonas, tai prasciau - po kiekvieno skambucio vel nustatineti tenka sad.gif

QUOTE(mamulia @ 2009 01 19, 20:48)
Kur gauti Tomtom lietuvišką žemėlapį? smile.gif nes kai pirkau buvo UK ir Ireland sad.gif

buna pirkti, tik legalus gan brangiai kainuoja.
O siaip sakyk, koks os ir koks irenginys - bandysiu MB kolekcijoje paziureti.
Atsakyti