Tom tom
Labas,
Sakykit ar verta pirkti? Nieko nenusimanau, o į užsienį reikia važiuoti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2010 04 24, 23:58)
Sveikučiai
Įsigom Go clever navigaciją.Bėda tame,kad ten nerodo namų numerių(ta prasme jei įvedam pilną adresą-gatvę su namo numeriu,mums rodo kai atvažiuojam tik gatvę,o namo nei kurioj pusėj,nei pačio nr nerodo).Nežinau ar aiškiai parašiau,bet gal žinote kaip nustatyti kad rodytų ir namus?Gal čia reikia kokią programą papildoma atsisiųsti?
Įsigom Go clever navigaciją.Bėda tame,kad ten nerodo namų numerių(ta prasme jei įvedam pilną adresą-gatvę su namo numeriu,mums rodo kai atvažiuojam tik gatvę,o namo nei kurioj pusėj,nei pačio nr nerodo).Nežinau ar aiškiai parašiau,bet gal žinote kaip nustatyti kad rodytų ir namus?Gal čia reikia kokią programą papildoma atsisiųsti?
Tema mirus?
QUOTE(MIKIENĖ @ 2010 06 10, 22:40)
Tema mirus?
gal prikelsim bendrom jėgom?
pernai tai išjudinau biškį vyrukų, padėjo su žemėlapiais, geri buvo, viską gerai parodė, bet norėčiau šiemet gal dar daugiau atnaujintų, pagerintų rasti, gal kas pasidalins kokiais gerais, naujais puslapiais?
O aš manau, kad navigacijos Lietuvoje visiškai nereikia. Bereikalingas pinigų išmetimas, na va o jeigu važinėji po kitas šalis tai manau, kad navigacija būtų kaip ir būtinybė na čia mano nuomonė
Gal kas zinote, is kur parsisiusti Europos zemelapius medion md 95232 navigacijai?
QUOTE(Garso_Ledi @ 2010 06 13, 15:06)
O aš manau, kad navigacijos Lietuvoje visiškai nereikia. Bereikalingas pinigų išmetimas, na va o jeigu važinėji po kitas šalis tai manau, kad navigacija būtų kaip ir būtinybė na čia mano nuomonė
Mes kai keliaujantys i kitas salis, tai tikrai geras dalykas navigacija, bet ir Lietuvoje super dalykelis, reikia kokios gatves, isivedi ir vaziuoji, nes pagal siaip zemelapius arba internete sunkiau, dar bludinsi kiek laiko, nebent labai gerai visa Lietuva zinote O patys su vyru turime Tom Tom, tevai mano irgi Tom Tom tik ju naujesnis.
naudojame GARMIN nuvi,bet jau zemelapius reiketu atsinaujinti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 09 16, 16:53)
naudojame GARMIN nuvi,bet jau zemelapius reiketu atsinaujinti
Musu buvo jau atnaujinti, bet jau vel reiktu, nes senai naujus kele
tom tom mažuliukas bet niekada nepavedė dar. valio
Mes irgi naudojames Garmin Nuvi. Labai patenkinti esame. Zemelapius atnaujinom si pavasari, turime visos Europos (jie jau buvo, kai pirkome), Baltarusijos, Rusijos, Ukrainos zemelapius (instaliavom atskirai). Nepakeiciamas dalykas, keliaujant uzsienyje, viska apskaiciuoja tiksliausiai, rodo greicio apribojimus ir reaguoja i radarus! Super
Garmin žemėlapių versijos patikrinimas:
Įjungę navigaciją kairėj, apačioj bus raktas - paspaudžiame.
Paskui vėl raktas "Nustatymai"
Paskui "Žemėlapis" ir paskui apatinėje juostoje "Informacija" - štai čia sudėti jūsų žemėlapiai, kuriuos galima perjungti (esant reikalui), be to parašyta ir žemėlapio versija.
Reklama ištrinta.
Moderatoriai
Įjungę navigaciją kairėj, apačioj bus raktas - paspaudžiame.
Paskui vėl raktas "Nustatymai"
Paskui "Žemėlapis" ir paskui apatinėje juostoje "Informacija" - štai čia sudėti jūsų žemėlapiai, kuriuos galima perjungti (esant reikalui), be to parašyta ir žemėlapio versija.
Reklama ištrinta.
Moderatoriai