Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(chemistry @ 2011 01 16, 14:09)
mano ziniomis, savininkai visiskai kiti ir visiskai skirtingos parduotuves

ne jie vienai stambiai firmai priklauso... nu kaip nepriklauso, bet .. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 16, 14:18)
user posted image
Berods tokia.
Papildyta:

dabar naujas ipakavimas eina.. tai pirko merginos, gal parašys kai išbandys smile.gif
Atsakyti
mergaites, patarkite prasau: man reikia besarmio kuno prausiklio, gal zinote tokiu is naturaliu priemoniu??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 18, 01:15)
mergaites, patarkite prasau: man reikia besarmio kuno prausiklio, gal zinote tokiu is naturaliu priemoniu??

Cattier intym. hig. prausiklis raso kad bemuilis.. tai cia gal tas pats, kas be sarmis (??) g.gif kiekis didelis, kaina palyginus normali.. tai galima ir visa kuna prausti.. kvepia pelargonijom.. as turejau meginuka, tai man labai patiko..
Atsakyti
Sveikos, nelabai dar gaudausi naturaliu ir ekologisku prekiu sudetyje. Apie Margarita jau skaiciau blogus atsiliepimus, noreciau paklausti apie kita lietuviska gamintoja o.d.a., jie galima nedideli asortimenta problemiskai odai skirtu kremuku, prausikli, seruma. Gal galit pakomentuoti ju sudeti, jei galima kazkaip isgooglinti... ax.gif nes galiojimas kremuku buna apie pora menesiu, tai pagalvojau gal jie nera su visokiais silikonais ir kitais ...onais 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2011 01 18, 15:01)
Sveikos, nelabai dar gaudausi naturaliu ir ekologisku prekiu sudetyje. Apie Margarita jau skaiciau blogus atsiliepimus, noreciau paklausti apie kita lietuviska gamintoja o.d.a., jie galima nedideli asortimenta problemiskai odai skirtu kremuku, prausikli, seruma. Gal galit pakomentuoti ju sudeti, jei galima kazkaip isgooglinti...  ax.gif  nes galiojimas kremuku buna apie pora menesiu, tai pagalvojau gal jie nera su visokiais silikonais ir kitais ...onais  4u.gif  Aciu 4u.gif

O tie nauji ekologiski Margarita irgi blogi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 01 18, 14:28)
O tie nauji ekologiski Margarita irgi blogi?  g.gif

nu jie nesertifikuoti, mano žiniom iš vieno eko parduotuvės konsultantės, net ten yra kažkokiu nesertifikuotinu ingredientų. Visgi buvau susigundžius pabandyt. Kelių litų juknegaila. Ir man išbėrė raudonai veidą. Ko nėra gyvenime buvę... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 18, 14:49)
nu jie nesertifikuoti, mano žiniom iš vieno eko parduotuvės konsultantės, net ten yra kažkokiu nesertifikuotinu ingredientų. Visgi buvau susigundžius pabandyt. Kelių litų juknegaila. Ir man išbėrė raudonai veidą. Ko nėra gyvenime buvę...  ax.gif

O aš naudoju ir nieko neberia, o pvz. nuo Hauchkos beria. Taip kad labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 01 18, 15:28)
O tie nauji ekologiski Margarita irgi blogi?  g.gif

Margaritos žiūrėjau drėkinamąjį kremą tai įeina tik saulėgrąžų aliejus ir linų ekstraktas, dar kažkokio augalo manijokos krakmolas, na ir kiti priedai skirti išgauti kremo konsistencijai, kvapui ir pan.
Ką žinau, mano pačios gaminami kremai žyymiai turtingesnės sudėties smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 18 sausio 2011 - 15:02
QUOTE(mazge @ 2011 01 18, 15:01)
Sveikos, nelabai dar gaudausi naturaliu ir ekologisku prekiu sudetyje. Apie Margarita jau skaiciau blogus atsiliepimus, noreciau paklausti apie kita lietuviska gamintoja o.d.a., jie galima nedideli asortimenta problemiskai odai skirtu kremuku, prausikli, seruma. Gal galit pakomentuoti ju sudeti, jei galima kazkaip isgooglinti...  ax.gif  nes galiojimas kremuku buna apie pora menesiu, tai pagalvojau gal jie nera su visokiais silikonais ir kitais ...onais  4u.gif  Aciu 4u.gif

Sveika smile.gif antra diena tiktais kaip aptikau šitą temą, tai skaitinėjuosi viskąsmile.gif
apie O.D.A esu girdėjusi ir skaičiusi labai daug gerų atsiliepimų, užtai vakar užsisakiau maskuojantį antialerginį kremą ir prausiklį. Bandysiu žiūrėti, ar tiks. Tik va dėl sudėties tai jau tikrai nieko pasakyt negaliu, nes dar nemoku jos skaityti, tik sąrašą atsispausdinau blogųjų medžiagų. Gavus prekes reiks pasinarpliot 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Merginos,kokiu firmu naudojat plaukam priemones,nelabai turiu laiko skaityt tremele,butsiu dekinga atsakiusioms 4u.gif
Mane domintu sampunai,balzamai,kaukes plaukams.Manoplaukai sviesus,naturalus.
siuo metu noreciau isigyt kazka is naturalios kosmetikos,bet pasimetus esu,nelabai nusimanau blush2.gif
Atsakyti
nu ateinu pasidziaugt ir pasigirt naturalios kosmetikos rezultatais 4u.gif gal kokius 5 metus turejau problematiska veido oda.Kakta nuolat budavo isberta skausmingais spuogais,oda buvo riebi,zandu oda normali,bet nuolat raudoni spuogeliai budavo,o apie lupas oda pleiskanodavo ir budavo praudusi..niekad nenaudojau jokiu pudru,nepakraudavau ir taip sudirgusios odos..ir pries kokius 2 men. atradau Jojobos alieju.Oda susitvarke per kelias savaites, net vyras viena diena sako "kaip graziai pasidazei" nors jokio makiazo takart nenaudojau lotuliukas.gif per 3 men. kanciu su tais visasi ale naturalias sampunais prasikeikiau,nes oda pleiskanojo,niezejo, atrode ,kad rezultatu jokiu, bet va neperseniausiai pastebejau,kad mano plaukai gerokai paauge ,nustojo slinkti,nebesisakoja galiukai bigsmile.gif liko tik iveikti pleiskanas ir niezuli ax.gif ir dar apie metus naudoju Weledos druskine dantu pasta..iki tol kas met turedavau eit nusipoliruot dantis,nes pastoviai atsirasdavo tu juoduliu,o dabar matau ,kad ju nebeatsiranda bigsmile.gif tai vat tokie mano dziaugsmai siai dienai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 18, 16:48)
nu ateinu pasidziaugt ir pasigirt naturalios kosmetikos rezultatais 4u.gif  gal kokius 5 metus turejau problematiska veido oda.Kakta nuolat budavo isberta skausmingais spuogais,oda buvo riebi,zandu oda normali,bet nuolat raudoni spuogeliai budavo,o apie lupas oda pleiskanodavo ir budavo praudusi..niekad nenaudojau jokiu pudru,nepakraudavau ir taip sudirgusios odos..ir pries kokius 2 men. atradau Jojobos alieju.Oda susitvarke per kelias savaites, net vyras viena diena sako "kaip graziai pasidazei"  nors jokio makiazo takart nenaudojau  lotuliukas.gif per 3 men. kanciu su tais visasi ale naturalias sampunais prasikeikiau,nes oda pleiskanojo,niezejo, atrode ,kad rezultatu jokiu, bet va neperseniausiai pastebejau,kad mano plaukai gerokai paauge ,nustojo slinkti,nebesisakoja galiukai  bigsmile.gif liko tik iveikti pleiskanas ir niezuli ax.gif ir dar apie metus naudoju Weledos druskine dantu pasta..iki tol kas met turedavau eit nusipoliruot dantis,nes pastoviai atsirasdavo tu juoduliu,o dabar matau ,kad ju nebeatsiranda bigsmile.gif tai vat tokie mano dziaugsmai siai dienai wub.gif

o tai kaip jūs su tuo jojobos aliejum elgėtės, kad šitaip padėjo? tik tepėt ar kaukes kokias darėt ar dar ką? 4u.gif aš pati su tokiom bėdom, tai man labai aktualu
Atsakyti