Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Merginos, ka galima paciai pasigaminti plauku pakelimui nuo saknu? Pas mane jie ilgi,stori,apimties netruksta, bet noriu daaar daugau volume saknu srityje.

Kiek pamenu, is gatavu priemoniu yra logona,sante kazka turi ,bet ne volume,o garbanu formavimui.

Ir ar galima fitokeratinus naudoti jau pagamintuose sampunuose,parduotuviniuose ? AN parasyta ,,deti paskutineje gamybos fazeje",tai suabejojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati.: 15 sausio 2011 - 22:46
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 15, 23:44)
Merginos, ka galima paciai pasigaminti plauku pakelimui nuo saknu? Pas mane jie ilgi,stori,apimties netruksta, bet noriu daaar daugau volume saknu srityje.

Jei turite fitoferatinu, pabandykit istirpinti vandenyje apie 4-5% jei neklystu. Jau toks paprastas purskaliukas man super:) jau esu minejus savo megstamiausia is aloe sulciu, fitokeratinu, ksantano, ekokonservanto geliuka. Jis isvis atradimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 15, 23:17)
Jei turite fitoferatinu, pabandykit istirpinti vandenyje apie 4-5% jei neklystu. Jau toks paprastas purskaliukas man super:) jau esu minejus savo megstamiausia is aloe sulciu, fitokeratinu, ksantano, ekokonservanto geliuka. Jis isvis atradimas smile.gif

Aha,kazkur skaiciau jusu sita receptuka,bet kiek pamenu,cia plauku standinimui,garbanu isryskinimui?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 16, 01:17)

Flos, kaip suprantu pasidarai aloe sultis iš miltukų, sutirštini ksantanu, pagerini fitokeratinais ir užkonservuoji? Viskas?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 15, 18:18)
Kurioje čia Vokiečių g. atkarpoje?

lyg apie taikos pr. kalbėtum, smile.gif Prie IKIuko
Papildyta:
Tai kad bioteka ir biosala tai praktiškai tas pats, vis tiek savininkai tie patys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2011 01 15, 18:23)
Nezinau  blush2.gif  biggrin.gif  nebuvau dar ten, tik i emaila buvau gavusi naujienas, kad ten atsidare.. ir dar kazkur Vilniuj yra.. tik nepamenu kur  blush2.gif

prie banginio kažkur šiaurės miestelyje
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 01 15, 19:34)
Neįvardinsiu, maloniai, švelniai, na gerai  smile.gif
www.violey

aaa...
bet kad pas vokiečius daug pargabenimas kainuoja g.gif
nors jei ne viena daikta imant tai ok visai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 16 sausio 2011 - 12:35
nu vistiek brangiau nei lt gaunas :/
Galvojau losjona ant too pačio isimesiu.

O kas vakar bandėt LAVERA krem pudrą, gal galit pasakyt ar lengvai tepasi ir kaip oda laikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 16 sausio 2011 - 12:54
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 16, 12:59)
Aha,kazkur skaiciau jusu sita receptuka,bet kiek pamenu,cia plauku standinimui,garbanu isryskinimui?

QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 16, 13:24)
Flos, kaip suprantu pasidarai aloe sultis iš miltukų, sutirštini ksantanu, pagerini fitokeratinais ir užkonservuoji? Viskas?

Pas mane garbanu nerasta, bet standumo tikrai priduoda smile.gif
Taip, Galadriele, taip paprastai smile.gif geliuka dar atitinkamu ea galima ilasint. esu dar skaicius apie standikliis su citrinos sultimis, bet nesusiviliojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 16 sausio 2011 - 12:56
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 16, 12:51)

O kas vakar bandėt LAVERA krem pudrą, gal galit pasakyt ar lengvai tepasi ir kaip oda laikos?

Labai nepatiko,prastai tepasi,nelygiai pasidengia,kad ir kiek kartu bandziau, kazkaip plemais veidas padengtas gaunasi, poros isryskeja.Pardaveja buvo ipylusi pameginti i induka,tai net viso neisbaigiau,ismeciau,man ji labai nevykusi pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 16, 13:21)
Labai nepatiko,prastai tepasi,nelygiai pasidengia,kad ir kiek kartu bandziau, kazkaip plemais veidas padengtas gaunasi, poros isryskeja.Pardaveja buvo ipylusi pameginti i induka,tai net viso neisbaigiau,ismeciau,man ji labai nevykusi pasirode.

g.gif

čia iš to indelio su dozatorium? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 16 sausio 2011 - 13:27
QUOTE(Flos @ 2011 01 16, 13:54)
Taip, Galadriele, taip paprastai smile.gif  geliuka dar atitinkamu ea galima ilasint. esu dar skaicius apie standikliis su citrinos sultimis, bet nesusiviliojau smile.gif

is aroma naturals prisipirkau aloe vera gelio nemaza kieki. Bet mano odai jis netiko, dirgina. Tai vis galvojau kur ji panaudoti. Reiketu ta geliuka pasigaminti. O gal galite smulkiau parasyti kiek ko deti ir naudojima. Dekui.
Jau vel aroma natural mano pirkiniu krepselis pilnas visokiu fitokeratinu, ksanato ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 16, 13:33)

Tai kad bioteka ir biosala tai praktiškai tas pats, vis tiek savininkai tie patys smile.gif

mano ziniomis, savininkai visiskai kiti ir visiskai skirtingos parduotuves
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 16, 13:26)
g.gif

čia iš to indelio su dozatorium?  g.gif

user posted image
Berods tokia.
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 01 16, 12:54)

Tai turbut man netiks, nes standumas yra standumas,o nuo saknu pakelimas jau kas kita doh.gif
Atsakyti