Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(shopingas @ 2011 01 15, 06:34)

Ta muila ir as bandziau, bet man akis ziauriai uzgrauzia ir oda po jo tempia, tai stovi nenaudojamas. Vyras irgi nelabai paima ji naudojimui.  ax.gif Dar turiu gabalini, bet kolkas nepradetas - jauciu sueis rankoms plaut, jei maniskis nenores jo naudot.

O jus is kur emete ? nes saviski pirkau is afrikieciu parduotuves , bet va uz savaites tai norejau is Akomos imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 15, 16:20)
Ekologišką, geresnės sudėties ir pan. turėjau omenyje. 4u.gif

Geriausiai man isimine Aubrey Organics skutimosi kremas - isbandziau berods visu kvapu, siaip tik nelabai skalsus, bet ksutimuisi malonus, kvapai skanus. Bet man ju minusas, kad uzkimsdavo peiliuka - na be galo sunku ta krema is peiliuko budavo isplaut. doh.gif

O siaip yra ivairiu tu putu/kremu skutimuisi, tai yra ir tikrai vertu demesio.

QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 15, 17:16)
O jus is kur emete ?  nes saviski pirkau is afrikieciu parduotuves , bet va uz savaites tai norejau is Akomos imti  g.gif

Maniskis butent is Akomos. Nors tuo metu kaip tik draugei uzsakiau irgi i LT, tai jai labai patiko, odyte aptvarke (bet jos riebesne oda, o mano sausa). Man nusiprausus iskart pradeda traukt oda, tai turiu kuo greiciau kremu teptis. Beje, kiek pamenu, kazkur kazkas kazkada rase, kad Akoma muilas gmainamas pagal tas senas tradicijas, t.y. nera normuota viskas ir vienas muilas gaunasi labiau sarminis, kitas maziau ir gali nuo partijos priklausyt koks realiai bus (sausins, nesausins ir tt). g.gif

Del Weledos toniko ir losjono.... Na vakar isbandziau ta losjona - galima ji arba ant veido tept ir po to vandenuku nupraust, arba ant dregnos vatytes truputi uzpilt ir taip valyt veiduka. Na galiu pasakyt, kad isbandziau vatytes metoda ir man nepatiko - rodos ir laiko daugiau uzeme nei buciau vandenuku nusiprausus. Uzpyliau tik truputi ant dregnos vatytes, tai man buvo to mazai, kad komfortiskai valyciau veiduka - tada uzsipyliau tiek, kad visa vatyte pasidengus butu (naudoju vatos ovaliukus, tai jie kazkur 1,5-2 kartus didesni nei vatos diskeliai buna). Valytis tikrai malonu buvo, odos nejautrino, negrauze, nesuasino, akims irgi kuo labiausiai tiko, bet suvaliau 2 vatos ovaliukus is abieju pusiu. Po to dar toniku nusivaliau. Tai man pasirode netaupu su vatytem valytis + nesijauciau taip gaiviai kaip prausdama veiduka.

O kas del toniko, tai man idomiausia, kad ji irgi ant dregnos vatytes pilt reikia ir 2-3 tuos pakratymus (sausai odai rekomenduoja 1 pakratyma ir tik karta per diena) - bent man ten laaabai mazai jo isbega, tai praktiskai ne toniku, o vandenuku su to toniko kvapu valaisi. doh.gif As pakratau kokius 5-6 kartus, kad placiau vatyte pasidengtu (tonikui imu puse to vatos diskelio). Kitaip toks beprasmiskas man rodos toniko naudojimas gaunasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 15, 13:57)
čia vokiečių g žiūrėjau, nes pro šalį ėjau

Vokiečių g yra Bioteka? bigsmile.gif Gal dar kokių eko parduotuvių yra atsiradę?

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 15, 15:20)
Ekologišką, geresnės sudėties ir pan. turėjau omenyje. 4u.gif

Weledos skutimosi kremas tikrai puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 15, 18:28)
Vokiečių g yra Bioteka? bigsmile.gif Gal dar kokių eko parduotuvių yra atsiradę?

Ne, Vokieciu g. yra Biosala (kaip ir Europoje), o Bioteka yra Klaipedos g.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 15, 20:13)
Ne, Vokieciu g. yra Biosala (kaip ir Europoje), o Bioteka yra Klaipedos g.

Kurioje čia Vokiečių g. atkarpoje?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 15, 19:18)
Kurioje čia Vokiečių g. atkarpoje?

Nezinau blush2.gif biggrin.gif nebuvau dar ten, tik i emaila buvau gavusi naujienas, kad ten atsidare.. ir dar kazkur Vilniuj yra.. tik nepamenu kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 15, 20:23)
Nezinau  blush2.gif  biggrin.gif  nebuvau dar ten, tik i emaila buvau gavusi naujienas, kad ten atsidare.. ir dar kazkur Vilniuj yra.. tik nepamenu kur  blush2.gif

Išgooglinau, kad Vokiečių g. 13 ir Žukausko g. 49. Vadinasi viena parduotuvė yra kažkur šalia Ikiuko, nes internete rašo, kad Vokiečių g. 13 yra Ikiuko adresas, o kita Šiaurės miestelyje atrodo, jei gatvių nemaišau
Atsakyti
Ramintele25 is kur perkat JMO produkcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 01 15, 12:53)
kuo kvepia? bigsmile.gif

Neįvardinsiu, maloniai, švelniai, na gerai smile.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 15, 14:57)
O kur jūs tą laveros pudrą perkat? Nes pv. biosaloj tai neradau  schmoll.gif  čia vokiečių g žiūrėjau, nes pro šalį ėjau

www.violey
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2011 01 15, 19:50)
Ramintele25 is kur perkat JMO produkcija  4u.gif

jau ramintele 26, chi biggrin.gif perku is feelunique.com, jie siuncia i LT 4u.gif
Atsakyti
[quote=shopingas,2011 01 15, 18:02]
Geriausiai man isimine Aubrey Organics skutimosi kremas - isbandziau berods visu kvapu, siaip tik nelabai skalsus, bet ksutimuisi malonus, kvapai skanus. Bet man ju minusas, kad uzkimsdavo peiliuka - na be galo sunku ta krema is peiliuko budavo isplaut. doh.gif

va va, ir man tas pats užkemša peiliuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 14, 20:45)

mano sune megsta man kojas nulaizyti kai issitepu aliejum ar kokiu skaniai kvepianciu kuno kremu  biggrin.gif

O mano šuniukas labai sviestmedį mėgsta biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 15, 20:45)
Išgooglinau, kad Vokiečių g. 13 ir Žukausko g. 49. Vadinasi viena parduotuvė yra kažkur šalia Ikiuko, nes internete rašo, kad Vokiečių g. 13 yra Ikiuko adresas, o kita Šiaurės miestelyje atrodo, jei gatvių nemaišau

Nemaišai, Žukausko gatvė tikrai Šiaurės miestelyje yra biggrin.gif
Atsakyti