Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(shopingas @ 2011 01 14, 18:07)
Koki seruma nusiziurejot?

MyChelle teke man labai daug produktu isbandyt, bet patike tik keli: 'clear skin serum' (idealus dalykas nuo spuogiuku), 'fruit enzyme scrub' sveitiklis, 'tropical skin smoother' (nusveicia, bet tuo paciu labai padrekina odyte - lieka pasakiska po jo panaudojimo).

Vitamin C serumas smile.gif šiaip ir to clearskin noreciau, bet nesinori apsikraut.. Reiks dar pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 14, 18:07)

Tai tada man nereik losjomo ,tik naktinio kremuko dar . Nes nu baisiai nemegstu makiaza valytis su losjonais, tonikais , valikliais, man ideliausia muilai , prausikliai , siuo metu tai juodasis afrikos muilas thumbup.gif o del kvapo tai drinks_cheers.gif man jis irgi nepraeina... bet kenteti galima. Nes kremukas tikrai puikus ir odai labi patinka ir tinka, net labiau nei koks sintetinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 15, 04:57)
Tai tada man nereik losjomo ,tik naktinio kremuko dar . Nes nu baisiai nemegstu makiaza valytis su losjonais, tonikais , valikliais, man ideliausia muilai , prausikliai , siuo metu tai juodasis afrikos muilas  thumbup.gif 

Na as siaip visada veida prausiu prausikliu - visa makiaza puikiai nuplauna, bet po to vistiek toniku nusivalau, kad gaiviau butu. ax.gif

Ta muila ir as bandziau, bet man akis ziauriai uzgrauzia ir oda po jo tempia, tai stovi nenaudojamas. Vyras irgi nelabai paima ji naudojimui. ax.gif Dar turiu gabalini, bet kolkas nepradetas - jauciu sueis rankoms plaut, jei maniskis nenores jo naudot.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 01 14, 21:58)
Mak.pagrindas, gana gerai maskuoja, dukrai ant veiduko yra hemangioma, tai jai patiko, kaip pamaskuoja. Spalvą ėmiau porceliano, bet man labiau honey primena paveiksliukas. Kvapas  wub.gif
user posted image

Aš irgi sau ją nusipirkau ir būtent porceliano spalvą smile.gif Tai tikiuosi, kad ant veido ji nebus 'honey', nes ėmiau kaip šviesiausią rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 15, 10:04)
Aš irgi sau ją nusipirkau ir būtent porceliano spalvą smile.gif Tai tikiuosi, kad ant veido ji nebus 'honey', nes ėmiau kaip šviesiausią rolleyes.gif

Aš vakar pagavau save , kad vėl dedu kažką į krepšiuką....
Spalva ant veido iš tiesų nėra tokia intensyvi, kaip atrodo, bet kvapas tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 15, 09:04)

laaaabai laukiu atsiliepimų 4u.gif
o anksčiau laveros pudros (senoj pakuotėj) nesat turėjusi? įdomu ar tik pakuotė pasikeitė ar ir pati pudra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 01 15, 11:41)
Aš vakar pagavau save , kad vėl dedu kažką į krepšiuką....
Spalva ant veido iš tiesų nėra tokia intensyvi, kaip atrodo, bet kvapas tai  wub.gif

kuo kvepia? bigsmile.gif
Atsakyti
As jau su pirkiniu : Nvey krempudra biggrin.gif Pirkau "gyvai" , tai teko isbandyti beveik visa palete .Mano problematiskai ( jautri, issiplete kapiliarai doh.gif ) odai tiko 515 . Labai nelogiska palete , cia gi paskutinis Nr, bet gavosi toks nei baltas nei geltonas atspalvis, o labai naturalus, sakyciau . Labai smagiai tepasi, gerai susigere , kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 15, 13:30)
As jau su pirkiniu : Nvey krempudra  biggrin.gif Pirkau "gyvai" , tai teko isbandyti beveik visa palete .Mano problematiskai ( jautri, issiplete kapiliarai  doh.gif ) odai tiko 515 . Labai nelogiska palete , cia gi paskutinis Nr, bet gavosi toks nei baltas nei geltonas atspalvis, o labai naturalus, sakyciau . Labai smagiai tepasi, gerai susigere , kol kas  thumbup.gif

skamba vilioojančiai...

Papildyta:
O kur jūs tą laveros pudrą perkat? Nes pv. biosaloj tai neradau schmoll.gif čia vokiečių g žiūrėjau, nes pro šalį ėjau
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pakomentuokite mineralines birios pudros sudeti.turejau tokia anksciau, bet sudetis kitokia,dabar atseit patobulinta.

MICA, ZEA MAYS STARCH*, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, KAOLIN, SODIUM LEVULINATE, GLYCERYL CAPRILATE, p-ANISIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, TALC, ORYZA SATIVA HULL POWDER, BAMBUSA ARUNDINACAEA STEM POWDER, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77007.
Atsakyti
Merginos, o kaip jums eco skutimosi kremai? Bandžiau avalon, tai tikras vargas..
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 15, 16:08)
Merginos, o kaip jums eco skutimosi kremai? Bandžiau avalon, tai tikras vargas..

eco tai turi galvoje kad natur./eko? ar firmos pavadinima?

as turiu nusipirkusi Weledos skutimosi krema, tai man patinka.. netgi koju neisberia.. kas labai daznai budavo kai naudojau skutimuisi paprasciausia muila ar duso zele.. g.gif
Atsakyti
Ekologišką, geresnės sudėties ir pan. turėjau omenyje. 4u.gif

Atsakyti