Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 20:45)
ekokolekcija.lt nuolaidos 510 ir 513
bet nesinorėtų iš lempos pirkt, nes pavyzdžių spalvos ksirias nuo to ką žmonės kalba smile.gif
http://www.nveymakeu...foundation.html čia paspaudus ant SHADES rodo spalvas. Tai Palomina sako kad 514 šviesi, o čia pavaizduota kai kartoninė dėžė smile.gif

QUOTE(darvina @ 2011 01 14, 21:02)
Aha, matau , tikrai tamsi 514, ispardavimas irgi, matyt, nepopuliariom spalvom ...
Man visai 511 , rodos, nieko ..... Jauciu ryt eisiu "gyvai" bandyti  biggrin.gif

tikrai 514 ne toks tamsus kaip cia nuorodo pavaizduotas biggrin.gif sakyciau gyvai 514 atrodo kaip 510 foto.. as taigi is baltaodziu gimines, o toj foto parodyta jau gerokai idegusioms..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 19:45)
Tai Palomina sako kad 514 šviesi, o čia pavaizduota kai kartoninė dėžė smile.gif

Iš mano asmeninės patirties - Nr. 514 yra universaliausias, konsultantė irgi minėjo, kad yra labiausiai perkama ir tinka tiek šviesesnei, tiek tamsesnei oda. Aš šio atsplavio nuolaidų sezonu taip ir nesugebėjau gaut smile.gif
Mano oda labai šviesi, jau daug metų nemačius nei soliariumo, nei saulės (įprastas, ne natūralias krempudras pirkdavau "porcelaine" atspalvio), bet "Nvey" 514 tiko ideliai - tikrai jokia kartoninė dėžė, net nematyčiau skirtumo tarp veido ir pvz. kaklo, net nekruopščiai tepant..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 14, 21:03)
"Logona" purškalas su bambukais apsaugantis nuo karščio džiovinant fenu - man idealus!
Šiek tiek bijojau pirkti, nes blog'e buvo neigiamas atsiliepimas, bet surizikavau. Ir neklydau!
Mano plaukai natūraliai labai minkšti, ploni (žmonės sako "kaip vata" doh.gif ). Šis purškalas plaukų man nelipina, bet aš naudoju pagal instrukciją: supurškiu drėgnus, rankšluosčiu po plovimo nusausintus plaukus ir iššukuoju. Vėliau džiovinu fenu smile.gif Plaukai tampa glotnūs, tarsi slidūs, žvilgantys, prie šaknų švelniai papurę thumbup.gif  - aplinkiniai pastebėjo, kad plaukai per kelias dienas pasikeitė ir į gerą bigsmile.gif
Tai bus mano "must have" produktas smile.gif

turiu ir as ji.. drinks_cheers.gif man irgi patinka
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 14, 20:02)
Aha, matau , tikrai tamsi 514, ispardavimas irgi, matyt, nepopuliariom spalvom ...
Man visai 511 , rodos, nieko ..... Jauciu ryt eisiu "gyvai" bandyti  biggrin.gif

Aš tai abejoju kad ryt spėsiu... Tai jei ką parašyk
Palomina ir 514 naudoja, sako ji šviesi.
Nu aš pvz naudodavau Hauschka nr. 1. Bet žiemą ji būdavo kiek tamsoka, o va vasarą po vasaros - ok.

---
ot randam uš ko problemas darytis biggrin.gif Krem pudra

Aš ir noriu tą logoną apsauginį nuo karščio pabandyt, labai jau masina.
Gal čia tokai žieminė nuotaika, kad visko pirkt noris, kad tik gražesnei būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 21:12)
Aš tai abejoju kad ryt spėsiu... Tai jei ką parašyk
Palomina ir 514 naudoja, sako ji šviesi.
Nu aš pvz naudodavau Hauschka nr. 1. Bet žiemą ji būdavo kiek tamsoka, o va vasarą po vasaros - ok.

Hauschkos nr.1 man net vasara budavo tamsokas.. nes paprastai nelabai deginuosi biggrin.gif tai Nvey 514 yra sviesesne uz Hauschkos nr.1
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 01 14, 09:35)
cia jau 4 mano tusas. Pirmas buvo sante, paskui hauschka (ne volume), borlind, o dabar lakshmi. Sante tai visai nieko gero, borlindas tepdavo akis. Tai man haschka ir lakshmi liuks. Dabartini tusa jau 6 menesius naudoju. Tai dar galima tepti.
Seseliai blizgus, ne matiniai.
4u.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 14, 18:20)
mergaites galkuri naudojate Melvita plaukuciu galiuku seruma bigsmile.gif ar neriebina jis plaukuciu, ar gerai padrekina?

Aš naudoju, vienas paspaudimas pats tas, dviejų jau per daug, riebalina plauką. Koks padrėkinimas sunku pasakyti, bet bent jau man labai suminkština, galai būna tokie minkšti ir švelnus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 14, 20:17)
Hauschkos nr.1 man net vasara budavo tamsokas.. nes paprastai nelabai deginuosi  biggrin.gif  tai Nvey 514 yra sviesesne uz Hauschkos nr.1

aš ir nesideginu specialiai, bet ant manes greitai kimba saulė. smile.gif
Nu jei 514 šviesesnė už HAuschka nr. 1 tai man jau aiškus rodiklis.

Beje ta Benecos Honey man stipriai per tamsi, nors tepant ant rankos taip neatrodė... schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū Rasmai 4u.gif

---------------
Gal kartosiuosiuos, bet trumpai :
Išbandėm dantų pastą, vaikui patiko , kvapas , skonis neintensyvus.
user posted image

Mak.pagrindas, gana gerai maskuoja, dukrai ant veiduko yra hemangioma, tai jai patiko, kaip pamaskuoja. Spalvą ėmiau porceliano, bet man labiau honey primena paveiksliukas. Kvapas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 14, 21:22)
Aš naudoju, vienas paspaudimas pats tas, dviejų jau per daug, riebalina plauką. Koks padrėkinimas sunku pasakyti, bet bent jau man labai suminkština, galai būna tokie minkšti ir švelnus mirksiukas.gif

Na va gaila jei riebina, nes maniskiai ploni plaukai, galai sausoki, o saknys riebokos.... turbut teks susilaikyti, jei riebiona nes db turiu is AO seruma galiukams tai irgi visdar bandau prisijaukinti ji ir pataikyti tinkama kieki kad neriebintu doh.gif teks toliau ieskoti gerai drekinancios bet neriebinancios galiukams priemones, db kaip tik laukiu John masters neroli detanglerio, sis bus toks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 01 14, 21:58)

Mak.pagrindas, gana gerai maskuoja, dukrai ant veiduko yra hemangioma, tai jai patiko, kaip pamaskuoja. Spalvą ėmiau porceliano, bet man labiau honey primena paveiksliukas. Kvapas  wub.gif
user posted image

o kur ja radot?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 01 14, 22:58)

Mak.pagrindas, gana gerai maskuoja, dukrai ant veiduko yra hemangioma, tai jai patiko, kaip pamaskuoja. Spalvą ėmiau porceliano, bet man labiau honey primena paveiksliukas. Kvapas  wub.gif
user posted image

o koks jusu dukter odis tipas? ir kaip issilaiko ir dengias?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 15, 00:22)
o koks jusu dukter odis tipas? ir kaip issilaiko ir dengias?

Tik vakarop pabandė, daugiau parašysiu ryt.
Atsakyti