Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Aš tokias radau pirkti, bet jos prie anti-aging skilties patalpintos. ax.gif

http://www.lovelula....ent_30_caps.cfm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 17 vasario 2011 - 21:12
QUOTE(micefee @ 2011 02 17, 22:12)
Aš tokias radau pirkti, bet jos prie anti-aging skilties patalpintos.  ax.gif

http://www.lovelula....ent_30_caps.cfm

hailuronas ir reikalingas, kad atitolinti rauksleliu susidaryma
ar ne apie siuos papildus komentavo Rasma, kad jie, junginyje su kazkuo, itin naudingi sanariams?
Atsakyti
Aš galvojau, kad jis daugiau odos drėgmei palaikyti. Bet aišku jei oda elastinga bus, tai automatiškai ir raukšlelių mažiau bus.
Nežinau, ar apie šiuos, bet šiaip ar taip haliuronas naudingas sąnariams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir nelabai į temą blush2.gif Sakykit, o jūs prie natūralios kosmetikos iškart perėjot, ta prasme, vieną dieną išmetėt visą nenatūralų šlamštą, ar po truputį? Nežinau kaip daryt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 02 18, 09:09)
Gal ir nelabai į temą blush2.gif Sakykit, o jūs prie natūralios kosmetikos iškart perėjot, ta prasme, vieną dieną išmetėt visą nenatūralų šlamštą, ar po truputį? Nežinau kaip daryt.  g.gif

as tai po truputi pereinu ir tai ne optum, ta prasme atsirenku pamazu priemones. Pereinu "ant" ekologiskesnes kosmetikos veidui ir kunui, bandau ir plaukam, o deko vistiek daugumoj lieka ne eko. Beje, labiau teikiu pirmenybe naturaliai ne kiek ekologiskai, bet nzn kaip cia man gausis, ar uzteks kantrybes visokius aliejus itrinet biggrin.gif
Atsakyti
labai idomus Rasmos postas apie glicerina. aciu.

gal kuri parekomenduotu krema nuo saules ? zinau, kad 100 k apie tai snekejot, bet tuo metu neaktualu buvo blush2.gif
planoji naudoti veidui, nes saule jau "dirba" ant mano veido doh.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 02 18, 10:09)
Gal ir nelabai į temą blush2.gif Sakykit, o jūs prie natūralios kosmetikos iškart perėjot, ta prasme, vieną dieną išmetėt visą nenatūralų šlamštą, ar po truputį? Nežinau kaip daryt.  g.gif

ne is karto.. po truputi.. nereikia pamest galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2011 02 17, 12:27)
Kažkiek yra, aš turiu Sante nagų laką (su spalva), kurį man atidavė. Man visai gerai laikėsi, tikrai nenutrupėjo per vieną dieną. Bet aš naudojau ir pagrindą 4u.gif

O kokį pagrindą dedi?

QUOTE(jurguze @ 2011 02 18, 11:09)

Na, tam, kad viską išmesti ir susipirki naujas priemones reikia nemažai pinigėlių. Man pasisekė, nes daug priemonių buvo prie pabaigos, kai ką atidaviau, išdalinau, o tada ėmiau pirkti po truputį - baigėsi šampūnas, nusipirkau ekologišką, baigėsi kremas, irgi nusipirkau kitą ir pan. Nelengva iškart atrasti tinkančias priemones. Pilnai krepšelį pasikeičiau labai greitai - maždaug per 2 mėnesius.
Šiaip tai siūlyčiau nepulti pirkti naujų priemonių, o apeiti parduotuves ir prisirinkti mėginėlių, būna pirkti jų ir gyvai, ir internete, kartais duoda parduotuvėse, kosmetikos išparduotuvėje merginos irgi dalinasi tuo ką turi, nes pirkti visas naujas priemones ir dideliais kiekiais ir rizikinga, ir kainuos daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 18, 13:54)
drinks_cheers.gif aš ir taip darau keičiu viską po truputėli

Dar svarbu pataikyti ant geranoriškos pardavėjos, nes kai kur galima ateiti su analiziniu indeliu, nusipilti kas domina, kitur į tai piktai žiūri, žalia žalia irgi kremus po kelis ml parduoda smile.gif
Atsakyti
Pas mane po mazu viskas keiciasi 4u.gif Va veiduikui priemones jau visos naturalios: prausiklis/muilas, kremas, losjonas, tonikas, kaukes ( dar paakiu kremo reik smile.gif
. Sampuna irgi tuoj keisiu i naturalu ( turiu kelis sarasiuke , jei patiks tai ir negrysiu prie chemijos) . Kunui irgi kokoso sviesta naudoju, nors kartais su TBS sugriesinu doh.gif o vat su dekoratyvine sunkiau, bet turiu pudras, maskuokli eko , tai nors tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 02 18, 10:09)

Pradėjau nuo plaukų (nes jie buvo problematiški) ir veido priemonių. Kūnui visų dar nepakeičiau. Ekologiška kosmetika kainuoja ne mažiau nei neekologiška. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 18, 14:09)
o vat su dekoratyvine sunkiau, bet turiu pudras, maskuokli eko , tai nors tai gerai smile.gif

man su deko irgi buvo sunkiausia blush2.gif na, bet jau jau eko viskas thumbup.gif
Atsakyti