Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 16, 21:51)
Turiu Sante bespalvį. Patinka, kad nejaučiu jo ant nagų kaip kitų sintetinių lakų, tačiau nepatinka, nes nagai neblizga nuo jo, išvis nesimato, kad lakuota, lakas laikosi maximum pusdienį neaptrupėjęs. Jei nulakuoju vakare, ryte atsikeliu ir jis būna toks sutrūkinėjęs, labai negražu. Ir nesvarbu kiek sluoksnių dėčiau ir kaip lakuočiau. Mamai daviau savo - rezultatas tas pats. Naudoju tik tam, kad naudoti, bet nelakuoti nagai atrodo žymiai gražiau. Antrą kartą net iš tolo nežiūrėčiau į jų nagų lakus schmoll.gif

verysad.gif
Aš panašiai ir galvojau. Kažin ar įmanoma patvarų nagų laką sukurti be blogybių unsure.gif
Bet surizikuosiu pabandyti kokį. Gal kitų firmų geresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 23:54)
verysad.gif
Aš panašiai ir galvojau. Kažin ar įmanoma patvarų nagų laką sukurti be blogybių  unsure.gif
Bet surizikuosiu pabandyti kokį. Gal kitų firmų geresni  g.gif

Dar yra Benecos, girdėjau, kad neblogi ir turbūt pati įsigysiu, tik spalvų pasirinkimas skurdokas
Atsakyti
[
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 20:24)
Dar norėjau paklausti, ar būna ekologiško nagų lako?  g.gif

QUOTE(apčy @ 2011 02 16, 20:46)
Būna. Žinau Benecos (www.ecoland.lt)

Kiek domejausi visiskai naturalaus nagu lako tikrai dar nera sukurta. O temoje merginu pamineti lakai yra naturalus tiek, kiek jie is viso gali buti naturalus ir juose nenaudojami keli "baisiausi" ingredientai, kuriuos visada deda i paprastus lakus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 16, 22:28)
gal kuri turejote ir naudojote ir Everyday minerals, ir Benecos mineralinespudras? gal galite palyginti del sausinimo? Panasu,kad man EM sausina oda aplink lupas ir kai kuriuose kituose ploteliuose. Dairausi i benecos

Benecos pradžioj lyg ir gerai naudojosi, bet po to pradėjo sausint taip pat aplink lupas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 16, 14:30)
O vertas savo kainos? Kiek mokėjai, kur pirkai? Ar blizgesio priduoda? Visgi "shine on". biggrin.gif

Na dėl vertingumo būtų galima ginčytis, čia kaip kam ax.gif Aš nusipirkau su nuolaida, tai ne taip stipriai piniginę išpurtė biggrin.gif Pirkau Lietuvoje "Bioteka" parduotuvėje. Mano plaukams papildomo žvilgesio visgi suteikia, nors pagrinde žvilgesys yra nuo nuolatinio plaukų puoselėjimo smile.gif Beje, kaip ir minėjau labai taupus šis serumas, gali ir su kuo nors per puse pirkti 4u.gif

QUOTE(bonza @ 2011 02 16, 20:13)
Ateinu su klausimu. Omnia Botanica - skaitot naturali kosmetika,ar ne?

Aš dėl visa ko peržvelgiu sudėtis. Neseniai pabaigiau jų rankų kremą - nurungė visus prieš tai naudotus rankų kremus, dabar mano favoritas, nes puikiai drėkina, nuostabiai kvepia, taupus ir greitai įsigeria wub.gif

QUOTE(mergyytte @ 2011 02 16, 20:19)
o is kur perkat/siunciates SUKI?

Suki belieka tik siųstis 4u.gif Labai daug pagyrimų sulaukė jų veido prausiklis. Tik kainos aukštos ax.gif

QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 20:24)
Dar norėjau paklausti, ar būna ekologiško nagų lako?  g.gif

Kažkiek yra, aš turiu Sante nagų laką (su spalva), kurį man atidavė. Man visai gerai laikėsi, tikrai nenutrupėjo per vieną dieną. Bet aš naudojau ir pagrindą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 16, 18:41)
Apie mineralinę kosmetiką ir jos sudedamąsias dalis: http://www.mineralin...s...inės_dalys

Dar siūlau pasižvalgyti po šį puslapiuką ieškantiems netradicinės kosmetikos: http://www.indien-produkte.de/

Pirkau chna dažus ir aliejų mišinį plaukams nuo slinkimo. Kai kurie parduodami produktai turi BDIH sertifikatą.

Ai, viena moteriškė sakė, kad lyg ir neina pasirinkti siuntimo į Lietuvą, bet, manau, parašius laišką išeitų susitarti. Šiaip rašo, kad shipping'as į Europos šalis 7,5 euro.

nu joa, su mineraline kosmetika tai man patiko - kuo garsiau rėkianti firma, tuo daugiau brudo prikišta doh.gif
Atsakyti
Ką daro juodo geležies oksidas (CL 77499) plaukų dažuose?
Atsakyti
Domina labai sio sampuno sudetis :
Aqua (water from the Lake District)
ammonium laureth sulphate*
sodium chloride** (sea salt)
ginkgo biloba*
aniba rosaeodora* (rosewood)
pelargonium graveolens* (geranium)
citrus bergamia* (bergamot)
rosa centifolia extract* (rose)
vanilla planifolia extract* (vanilla)
viola odorata extract* (viola)
melaleuca alternifolia*
matricaria recutica** (chamomile)
aroma*
polysorbate 20*
sodium citrate*
linaloolº
citronellolº
geraniolº
limoneneº

* vegetable origin ** certified organic º from essential oils

Ar viskas naturalu ? abejoju del keliu daliu , tai klausiu cia 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mano sūnelio labai sausa veido odelė, nebežinau su kuo tepti namie rdau šio tepaliuko pasakykit ar labai kenksmingas?
Veiklioji medžiaga: -1 ml emulsijos yra 40 mg urėjos.
- Pagalbinės medžiagos yra: natrio laktato tirpalas, pieno rūgštis, triklosanas, chlorheksidino dihidrochloridas, polyetylenglykolsorbitanizostearatas, makrogolglicerolio ricinoleatas, metoksipolietilenglikolio 22/dodecyl glikolio kopolimeras, skystasis lengvas parafinas, vidutinės grandinės trigliceridai, dimetikonas, miristilio laktatas, aromatinės medžiagos, išgrynintas vanduo. Lipidų kiekis - 36 %.

Atsakyti
Sveiki, dar kartą ateinu su klausimu , nes labai aktualu: kiek glicerino reikia lašinti į hidrolatą geresniam drėkinimui, tarkim kiek lašų į 100 ml, nes bijau perdozuoti. help.gif
Atsakyti
apie gliceriną:
QUOTE(Rasma @ 2010 12 24, 12:46)
Aš aišku atsiprašau už kišimąsi, bet jei oda labai sausa, tai atsargiai su glicerinu blush2.gif
Galit su laiku dar labiau pablogint odos būklę, dar labiau gali išsausėt. Glicerinas priskiriamas humektantams, todėl jis odos paviršiaus sudaro lipidinę plėvelę ir tiesiog kai po prausimosi jį užtepi, tai neleidžia greit išgaruoti tam vandeniui iš odos, kuris buvo sugertas prausimosi metu, tiesiog sulaiko vandenį raginiame epidermio sluoksnyje. Bet šis poveikis trumpalaikis, nes prausimosi metu oda nesugeba pasisavinti labai daug vandens. Bėda tame, kad glicerinas tikrai 'nepritraukia' vandens, kaip kai kuriuose šaltiniuose teigiama, tiksliau nepritraukia taip, kaip to reiktų (o būtų idealu jei savintųsi drėgmę iš aplinkos).Kaip čia paprasčiau paaiškinti, kodėl gali būti po glicerino blogiau g.gif Humektantai nedrėkina odos, jie iš gilesnių odos sluoksnių drėgmę ištraukia į paviršių. Taigi išvada tokia - ilgainiui gilesni odos sluoksniai ima stokoti drėgmės, todėl greičiau gali imti formuotis raukšlytės. Ir jei org-mas negaus daug drėgmės iš vidaus, tai oda labai kentės ir kentės ne išoriškai, kiek dar baisiau - iš giliau.

Aišku, jeigu turite, tai gliceriną geriau keisti skysta hialurono r. Ir išvis, jeigu šitaip stipriai jaučiate diskomfortą nepasitepusi nakčiai kremu, tai nuoširdžiai rekomenduoju pagerkite hialurono r. papildų nors vieną kursą. Panašu, kad jūs jos org-me labai stokojate. Ir tai svarbu ne vien odai, bet ir jūsų sąnariams, akytėms ir pan.

mačiau AN yra hialurono rūgšties, tik šiuo metu išpirkta. Man atrodo, jis geriau tiktų už gliceriną ax.gif
Papildyta:
"Esant sausai odai, galima pridėti glicerino į hidrolatą (1-3 proc.) ir turėsite labiau drėkinančią priemonę. " info iš čia
Atsakyti
Rasma, o kaip su hialurono r., naudojama isoriskai? juk ir ji kaip kempine traukia dregme. Ar, kaip ir glicerinas, hialuronas ilgainiui neissausins odos? O kam, tuomet, is vis naudoti glicerina, jei is tik blogybe padaro?

Rasma, gal radai ka geriau nei "vivania"?smile.gif
Atsakyti