Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Honey @ 2011 02 16, 13:14)
Ar neriebina plaukų? ax.gif

Daug nekraunu, neriebina. Trumpus plaukus tikiu gerai suguldytų, tik klausimas ar nesuplotų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 16 vasario 2011 - 13:20
QUOTE(luli @ 2011 02 15, 18:50)
bigsmile.gif taipat planuoju pirkt sy sampuna,irgi meginsiu pirma karta,taipat renku informacija,bet nelabai randu atsiliepimu apie si sampuna,tinklapi kuriame ruosiuos pirkt,tai labai geri atsiliepimai.

O is kokios i internetines parduotuves zadate pirkti ? 4u.gif
Papildyta:
Paziurejau dabar FAITH IN NATURE Hemp & Meadowfoam Shampoo sudeti, tai kadangi kolkas atmintinai nezinau, tai pasidnaudojau visagaliu google ir radau , kad jame esanti antroje vietoje ammonium laureth sulphate* tai blogis . Gal kas galetu placiau pakomentuoti sio sampuno sudeti ? aciu 4u.gif

Aqua (water from the Lake District)
ammonium laureth sulphate*
sodium chloride** (sea salt)
cannabis sativa* (unsprayed hemp)
PEG 75* (meadowfoam seed oil)
cymbopogon citrates* (lemongrass)
citrus reticulata (mandarin)
zingiber officinale* (ginger)
citrus x paradisi* (grapefruit)
aroma*
melaleuca alternifolia*
polysorbate 20*
sodium citrate*
limonene°
citral°
geraniol°

* vegetable origin ** certified organic ° from essential oils
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2011 02 16, 14:03)
Turiu "shine on", naudoju kiekvieną kartą po plovimo.

O vertas savo kainos? Kiek mokėjai, kur pirkai? Ar blizgesio priduoda? Visgi "shine on". biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! Norejau paklausti, gal zinot ar Schwarzkopf ESSENSITY linija tikrai naturali?
Turiu sampuna
INGREDIENTS:
Aqua
Ammonium Lauryl Sulfate
Coco-Glucoside
Cocamidopropyl Betaine
Glycerin
Polyquaternium-10
Sodium Chloride
Sodium Benzoate
Citric Acid
Salicylic Acid
Limonene
Linalool
Panthenol
Aloe Barbadensis Leaf Juice
Parfum
Sodium Acetate
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 16, 14:02)
Dėkui, kad išaiškinote  4u.gif
Kiek laiko nesugenda toks kremas?

man pusmeti tikrai nesugedo.. per tiek laiko isnaudojau..
Atsakyti
Sveikos,mano oda misri ,linkusi kimstis..Drauge dave pabandyti ivairiu alieju odai: saldiuju migdolu,alyvuogiu,jojobos ir avokadu.
Kiekviena naudojau apie savaite.
Jie pasiskirste taip:
1.Alyvuogiu
2.Jojobos
3.Migdolu
4.Avokadu

Gal kas bandete su tokia pat oda kuriuos nors is siu,kaip jums patiko? Kazkaip keista kad alyvuogiu aliejus man labiausiai patiko,jis labiau buityje naudojamas ,todel nedrasu teptis ir toliau blush2.gif
Atsakyti
Apie mineralinę kosmetiką ir jos sudedamąsias dalis: http://www.mineralin...s...inės_dalys

Dar siūlau pasižvalgyti po šį puslapiuką ieškantiems netradicinės kosmetikos: http://www.indien-produkte.de/

Pirkau chna dažus ir aliejų mišinį plaukams nuo slinkimo. Kai kurie parduodami produktai turi BDIH sertifikatą.

Ai, viena moteriškė sakė, kad lyg ir neina pasirinkti siuntimo į Lietuvą, bet, manau, parašius laišką išeitų susitarti. Šiaip rašo, kad shipping'as į Europos šalis 7,5 euro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 16 vasario 2011 - 17:50
Norėjau paklausti gal kuri labiau patyrusi patartų kokį hidrolatą pasirinkti mišriai/normaliai odai. naudočiau pirmą kartą..... man jau galva sukasi nuo gausybės....
Atsakyti
Help. Baigiasi mano pudra, noriu pereit ant ekologiškos. Ar tokios būna? Perėjau porą ek. pardoutuvių ir radau tik skaistalus verysad.gif
Gal kas patarsit kur ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 19:45)
Help. Baigiasi mano pudra, noriu pereit ant ekologiškos. Ar tokios būna? Perėjau porą ek. pardoutuvių ir radau tik skaistalus  verysad.gif

Aš čia tik naujokė, bet patarčiau perskaityti šios temos pirmą žinutę, kurioje gausu nuorodų apie vietas, kur galima nusipirkti natūralios kosmetikos, pudros taip pat....
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 02 16, 20:45)
Help. Baigiasi mano pudra, noriu pereit ant ekologiškos. Ar tokios būna? Perėjau porą ek. pardoutuvių ir radau tik skaistalus  verysad.gif

Ar kompaktine ar krempudra domina ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 16, 19:53)
Ar kompaktine ar krempudra domina ?

Geriausia biri biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašva @ 2011 02 16, 19:51)
Aš čia tik naujokė, bet patarčiau perskaityti šios temos pirmą žinutę, kurioje gausu nuorodų apie vietas, kur galima nusipirkti natūralios kosmetikos, pudros taip pat....

Na taip, sėdu į mašiną ir apvažiuoju 30 parduotuvių rolleyes.gif hihihi.gif Dėl to ir klausiu, gal kas patars, kur konkrečiai yra.
Atsakyti