Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(stafisss @ 2011 02 16, 11:33)
Radau tokį:
Alyvuogių aliejaus - 70 ml
Distiliuoto vandens - 20 ml
Bičių vaško - 4 g
DHA - 2,5 g
Ekokonservanto - 20 l
Askorbo rūgšties - 1/4 tabletės

O vietoj vaško gal galima kokį aliejų naudoti? O distiliuoto vandens ieškoti vaistinėje?

Distiliuoto vandens galima rasti ir vaistinėse ir prekybos centruose, prie prekių automobiliams smile.gif
Atsakyti
Ačiū, bitute, už atsakymus. 4u.gif Bandysiu gerti tą aliejų tokį, koks ir yra.

Gal kas esat bandę JMO plaukų formavimo priemones? Man reiktų, kad suglotnintų ir patiesintų plauką... Labiausiai domina šios priemonės:

http://www.lovelula....ganics_hair.cfm
http://www.lovelula....cs-shine-on.cfm
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 02 16, 11:29)
Na, aš nesu nei skaičiusi, nei per daug domėjusis, bet ar čia nėra taip, kaip ir su daigintų kviečių sultimis? Sveikam žmogui padeda, nes skatina ląstelių dauginimąsi, o sergančiam gali skatinti blogųjų dauginimąsi.. ir todėl kenkia..

Tai daigintu kvieciu negalima zmogui serganciam veziu? Mano mama serga ir daigina, tai ir klausiu ax.gif
Sorry uz offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 16, 12:15)
Distiliuoto vandens galima rasti ir vaistinėse ir prekybos centruose, prie prekių automobiliams smile.gif

Čia kažkada buvo diskusija, bet dabar nebepamenu išvadų - ar distiliuotas vanduo visada būna vienodas? Ir tas kur prie automobilių prekių, ir tas iš vaistinių?
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2011 02 16, 11:33)
Radau tokį:
Alyvuogių aliejaus - 70 ml
Distiliuoto vandens - 20 ml
Bičių vaško - 4 g
DHA - 2,5 g
Ekokonservanto - 20 l
Askorbo rūgšties - 1/4 tabletės

O vietoj vaško gal galima kokį aliejų naudoti? O distiliuoto vandens ieškoti vaistinėje?

aaa tai cia mano receptas biggrin.gif cia buvo eksperimentinis variantas, tai sudetis uztai tokia paprasta..
distiliuota vandeni galima keisti geliu vandeniu (hidrolatais).. alyvuogiu alieju galima keisti i koki nors kita skysta alieju..
vaskas siame recepte butinas.. ir butent biciu vaskas turi buti..
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 16, 12:31)
Tai daigintu kvieciu negalima zmogui serganciam veziu? Mano mama serga ir daigina, tai ir klausiu ax.gif
Sorry uz offtopic 4u.gif

Nepatartina. Buvo pasakyta "Prabudusių kviečių (želmenų sultys, daiginti kviečiai), gemalų aliejaus - ne" . O kvietinių miltų dėl kitos piežasties ne - jie stipriai rūgština organizmą.
Būtent dėl pernelyg didelės organizmo rūgštinės terpės vėžinės ląstelės tarpsta, tai jų terpė. Reikėtų organizmo fluidus šarminti - pagrindiniai šarmintojai tai chlorofilas (tik ne iš kviečių želmenų, nes ten itin aktyvi Vit. E forma). Chlorofilo gausu žaliose lapinėse daržovėse, brokoliuose. Bei puikus , lengvai pasiekiamas organizmo šarmintojas tai virintas vos pravėsęs, kad įmanoma būtų gerti vanduo su citrinos sultimis, be cukraus, be medaus. Tik gerti reikėtų pusvalandį prieš valgį, pavalgius - palaukti 2 valandas, iškart gerti negalima. Sarmineje terpeje vezines lasteles neisgyvena.

Informacija švietėjiška, bet tai ne pagrindinis gydymas, taip turėčiau parašyti ko gero pabaigoje, kad apsidrausti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 16 vasario 2011 - 11:46
QUOTE(Bishojo @ 2011 02 16, 12:36)
Čia kažkada buvo diskusija, bet dabar nebepamenu išvadų - ar distiliuotas vanduo visada būna vienodas? Ir tas kur prie automobilių prekių, ir tas iš vaistinių?

Mano nuomone, tai distiliuotas vanduo toks pat tiek PC, tiek vaistinėse (distiliavimas-mišinio išskirstymas pagal skirtingas virimo temperatūros, tai nelabai sugalvoju, kaip ten vaistinėse ir PC gali skirtis) blush2.gif Gal kuri tiksliai žino ir gali pasakyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 16 vasario 2011 - 11:52
QUOTE(Bishojo @ 2011 02 16, 12:36)

Universiteto vaistinėje paklausiau vaistininkės (bet pirmam aukšte, gamybinė vaistinė nebedirbo), tai sakė, jog vanduo nesiskiria. Bet galima pas juos ateiti su savo tara (bus pigiau) ir įpils savo distiliuoto vandens smile.gif Litras kelis litus kainuoja, tiksliai nežinojo. KItą kartą užklausiu gamybinėje vaistinėje , gal ką kitką pasakys.
Atsakyti
Tai liuks bigsmile.gif Aš darbe galiu gauti distiliuoto vandens, pas senuką nuėjus prisipilti, bet kažkaip vis bijodavau, kad nebūtų koks prastas distiliuotas ir t.t. smile.gif Bet jei nesiskiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 16, 13:37)
aaa tai cia mano receptas  biggrin.gif  cia buvo eksperimentinis variantas, tai sudetis uztai tokia paprasta..
distiliuota vandeni galima keisti geliu vandeniu (hidrolatais).. alyvuogiu alieju galima keisti i koki nors kita skysta alieju..
vaskas siame recepte butinas.. ir butent biciu vaskas turi buti..

Dėkui, kad išaiškinote 4u.gif
Kiek laiko nesugenda toks kremas?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 16, 11:24)
Gal kas esat bandę JMO plaukų formavimo priemones? Man reiktų, kad suglotnintų ir patiesintų plauką...
http://www.lovelula....cs-shine-on.cfm

Turiu "shine on", naudoju kiekvieną kartą po plovimo. Labai skalsus ir taupus, toks permatomas geliukas, bekvapis. Plaukai lieka švelnūs ir glotnūs thumbup.gif Tik nežinau kaip jis naudotųsi formuojant šukuosenas, nebandžiau. Bet jeigu susirišu plaukus į arklio uodegą, visada per plaukų ilgį perbraukiu, tai plaukai tiesūs ir švelnūs lieka. Nors maniškiai ir taip tiesūs biggrin.gif Pomada, manau, riebesnė nei šis gelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 16 vasario 2011 - 13:04
QUOTE(Dovish @ 2011 02 16, 14:03)
Turiu "shine on", naudoju kiekvieną kartą po plovimo. Labai skalsus ir taupus, toks permatomas geliukas, bekvapis. Plaukai lieka švelnūs ir glotnūs thumbup.gif  Tik nežinau kaip jis naudotųsi formuojant šukuosenas, nebandžiau. Bet jeigu susirišu plaukus į arklio uodegą, visada per plaukų ilgį perbraukiu, tai plaukai tiesūs ir švelnūs lieka. Nors maniškiai ir taip tiesūs biggrin.gif Pomada, manau, riebesnė nei šis gelis 4u.gif

Ar neriebina plaukų? ax.gif
Atsakyti