Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

As tai jau didele banke kokosu aliejaus pirksiu is "sveiki produktai", nes ir sausiems plaukams (is alieju) tinkamiausia kauke, labiausiai drekina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 13, 19:03)
o gal kas esat kvepalus bandę iš ekopirk? http://ekopirk.lt/ek...iejai/kvepalai/  g.gif  įdomu

Bandziau. Tepami ale kvepalai man daugiau kaip lupu balzamai, kaip nagu odeliu minkstintojas, bet tikrai ne kaip kvepalai. Visiskai nelaiko, na cia suprantama, galejo ir kitaip pavadinti. Purskiamai jau ilgiau laikosi, bet taip pat ne stebuklas. Ir kaina labai jau uzkelta..zodziu, nerekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 14 vasario 2011 - 09:28
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 02 14, 09:27)
Bandziau. Tepami ale kvepalai man daugiau kaip lupu balzamai, kaip nagu odeliu minkstintojas, bet tikrai ne kaip kvepalai. Visiskai nelaiko, na cia suprantama, galejo ir kitaip pavadinti. Purskiamai jau ilgiau laikosi, bet taip pat ne stebuklas. Ir kaina labai jau uzkelta..zodziu, nerekomenduoju.

pasaruoju metu visai nesikvėpinu, nes sintetiniai man smirda, o nuo sarmos dusina doh.gif va iki ko dasigyvenau, ankščau taip nebdavo. Dat esu barocoi kvepal uoščius, bet bais brangūs doh.gif
Atsakyti
O gal kas matė tų Nivėjos naujos linijos dezodorantų? Gal kažkiek naturalesni nei įprastiniai? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, jūsų temelę seku jau kuris laikas. Radau eurokos pirkti live-clean produkcijos, jie rašo, kad jų produkcija be SLS ir parabenų, kadangi dar sunku atsirinkti pagal sudėtį, ar tai geras produktas, noriu jūsų nuomonės paklausti apie šią firmą, domina labiausiai vaikiška linija.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 02 15, 10:33)
Sveiki, jūsų temelę seku jau kuris laikas. Radau eurokos pirkti live-clean produkcijos, jie rašo, kad jų produkcija be SLS ir parabenų, kadangi dar sunku atsirinkti pagal sudėtį, ar tai geras produktas, noriu jūsų nuomonės paklausti apie šią firmą, domina labiausiai vaikiška linija.

Turiu kondicionierių, jau metai stovi kampe, jis man toks sintetinis, ypač kvapas dry.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 15, 11:22)
Turiu kondicionierių, jau metai stovi kampe, jis man toks sintetinis, ypač kvapas  dry.gif

O sudėtis gera, ernesin? Nesu jų apžiūrinėjusi kažkaip, Eurokose tik Natuderm pavartau kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 15, 11:24)
O sudėtis gera, ernesin? Nesu jų apžiūrinėjusi kažkaip, Eurokose tik Natuderm pavartau kartais smile.gif

Kažkada man čia didesnės žinovės komentavo, tai kažkokį ingridientą kaip 50/50 buvo paminėję, ir kvapas 100% sintetika, netgi labai stipri, po to tris plovimus iš plaukų jos negalima pašalinti ax.gif Natuderm šampūną maitinamąjį vakar baigiau - kartosiu, man labai patiko, net plaukai jį naudojant mažiau slenka. Nenuplaunamas kondicionierius nepatiko, nes kietindavo plauką.
Atsakyti
o kuom valot naturaliu akiu makiaza? Dabar visa veida valau Margaritos ekologisku pieneliu, bet akis sunkiai nuvalo, reik trint...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 15, 12:20)
o kuom valot naturaliu akiu makiaza? Dabar visa veida valau Margaritos ekologisku pieneliu, bet akis sunkiai nuvalo, reik trint...

Margaritos ta "ekologoška" linija tik su tam tikromis ekologiškomis sudedamosiomis dalimis, ji pati nėra ekologiška mirksiukas.gif

Aš visus pienelius naudoju kaip prausiklius, man gerai nuvalo Alverde tiek prausiklis su moliu tiek rožių pienelis, Druide pienelis su ramunėlėmis ir avokado aliejumi, Eco pienelis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 vasario 2011 - 12:30
Gal kokie nauji atsiliepimai butu apie Cattier sampunus, domina labiausiai su jogurtu 4u.gif Noriu isbanduti pirma eko sampuna tai nusprendziau pradet nuo sios firmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 15, 12:30)
Margaritos ta "ekologoška" linija tik su tam tikromis ekologiškomis sudedamosiomis dalimis, ji pati nėra ekologiška mirksiukas.gif

Aš visus pienelius naudoju kaip prausiklius, man gerai nuvalo Alverde tiek prausiklis su moliu tiek rožių pienelis, Druide pienelis su ramunėlėmis ir avokado aliejumi, Eco pienelis 4u.gif

Aciu 4u.gif Del Margaritos tai jau anksciau supratau, vistik ner nei sertifikuota nei ka, tik uzrasas "ekologiska" ax.gif Bet kol kas manau vis geriau negu visiska chemija valyt. Be to, ir kaina nesikandziojanti kol esu paieskose rolleyes.gif
Atsakyti