Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Estela_ @ 2011 02 13, 01:14)
man irgi labai įdomu, jau ieškojau sudėties bet nepavyko rasti, rašo tik apie geruosius ingredientus, matyt visi kiti - nieko gero  ax.gif

Sudėtys: rankų ir kūno kremas.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 13, 12:21)

gal tu labai dideliu blogieciu nera, bet vistiek yra blogieciu (pvz phenoxyethanol..), be to labai jau sudetys skurdzios biggrin.gif vien visokie tirstikliai, emulsikliai ir panasus dalykeliai.. kuno kreme argano aliejaus gal lasas yra.. neverta net ziuret i tokius kremus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 13, 11:48)
gal tu labai dideliu blogieciu nera, bet vistiek yra blogieciu (pvz phenoxyethanol..), be to labai jau sudetys skurdzios  biggrin.gif  vien visokie tirstikliai, emulsikliai ir panasus dalykeliai.. kuno kreme argano aliejaus gal lasas yra.. neverta net ziuret i tokius kremus..

taigi tirstiklis ir emulsiklis naudingiausias ingredientas odai biggrin.gif tiesiog moterį skaičiau ir pamačiau diidelį reklamini straipsnį smile.gif

Šiuo metu weleda naudoju ir esu bais patenkinta, pagaliau jaučiu, ka dnebetrkta drėgmės...
Gal kita kart veodo losjiną su rožėm reiks pabandyt, dar iki to 30 pora metų yr, bet kažkokios kvailos paranojos dėl senėjimo irgi yr. Tai bent psichoterapija bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 13, 00:38)
nirs klausimas, kike čia prisitaikymas, kiek manipuliavima snesigilinančiais...  g.gif  g.gif  isomu bu sudeti paskaitinet

Populiarėja natūrali kosmetika, o ir ekologija "ant bangos". Šitos Nivea linijos ale 95proc. organic, Margarita išleido ir ale natūralią liniją. Bet čia lyg labiau manipuliavimas žmonėmis, išnaudojimas to natūralumo populiarumo šiuo metu. Anksčiau pagal teisinius dokumentus užtekdavo 5proc.sudedamosios dalie, kad užsidėtum ryškų pavadinimą "natūralus", dabar jau užsirašo žiūrėk - šitam produkte 95proc.natūralių ingridientų (kiek ten natūralūs ir klausimas).

Aš čia skaitinėjausi sudėtį Margaritos pienelio makiažui valyti, sakosi natūralus.Viršuje rašiau klausimą.Pauosčiau parduotuvėje o jie taip intensyviai kvepia kaip kokiam Bodyshope įžengus doh.gif

Kaip bebuvę, aš tik už sertifikuotus tikrai natūralius produktus, o ne tokius...
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2011 02 13, 12:48)
gal tu labai dideliu blogieciu nera, bet vistiek yra blogieciu (pvz phenoxyethanol..), be to labai jau sudetys skurdzios  biggrin.gif  vien visokie tirstikliai, emulsikliai ir panasus dalykeliai.. kuno kreme argano aliejaus gal lasas yra.. neverta net ziuret i tokius kremus..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 13, 01:14)
man irgi labai įdomu, jau ieškojau sudėties bet nepavyko rasti, rašo tik apie geruosius ingredientus, matyt visi kiti - nieko gero  ax.gif

Nagrinejau sudetis droge, dabar tiksliai nepasakysiu kas uzkliuvo, dea berods buvo sudety, bet tikrai yra negerumu - nepirkciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 13, 12:48)

O phenoxyethanol negali būti natūralios kilmės? g.gif Klausiu, nes net kai kuriose sertifikuotuose kosmetikos priemonėse jo yra.
Atsakyti
o gal kas esat kvepalus bandę iš ekopirk? http://ekopirk.lt/ek...iejai/kvepalai/ g.gif įdomu
Atsakyti
O ka merginos naudojate po depiliacijos ? Alieju koki ar kremuka ? as galvoju gal kokosu alieju ax.gif
Atsakyti
Oi oi oi, tam dešiniajame "Nivea"kremuke yra ingridientų, su kuriais pvz. Kanadoje kosmetikos neparduosi, nes uždrausti gamyboje naudoti - pvz. konservantas metilizotiazolinonas (jis eina net prieš fenoksietanolį) ir jis absoliuti chemija, ir agresyvi chemija, yra ir daugiau cheminės (ne natūralios) kilmės, tik gal kitos sudėtinės dalys švelnesnės..pvz. sodium carbomer tiesiog naikina gyvąsias ekosistemas, jei papuola į aplinką, butilfenilas, grynas sintetinis kvapas
kairėje kremuką man sunku įžiūrėti, bet panašu, kad tie gėriai irgi kartojasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(apčy @ 2011 02 13, 17:34)
O phenoxyethanol negali būti natūralios kilmės?  g.gif  Klausiu, nes net kai kuriose sertifikuotuose kosmetikos priemonėse jo yra.

O yra todėl, kad sertifikuotose produktuose gali būti atitinkamas procentas ir nelabai gerų dalykų. Fenoksietanolis yra konservantas (kaip dėl natūralios kilmės nežinau, aš žinai tik cheminį darinį), bet jo naudojama itin mažai ir jis matyt papuola į tą ingridientų 2-5 proc. kiekį, kurį galima sutikti sertifikuotoje kosmetikoje. Bet yra šalių, kur jis uždraustas naudoti kosmetikoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 02 13, 23:30)
O ka merginos naudojate po depiliacijos ? Alieju koki ar kremuka ? as galvoju gal kokosu alieju ax.gif

Man kokosu aliejus labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 02 13, 22:30)

alieju naudoti tik po vonios - dušo ant šlaios odos kol poros atsidariusios, oda minkšta.
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 02 13, 23:30)

Aš po depiliacijos bet kokiu turimu aliejumi pasitepu - ir nuramina odą, ir pašalina vaško likučius. Kokosų aliejus puikiai tinkamas. thumbup.gif
Atsakyti