Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 10, 12:23)

O kur perkat ta "speick" ?

Panoramos PC, salelė Ekošalis
Atsakyti
Gal kas bandet Avalon Organics? Gal ziurejot pilnas sudetis - naturalios/ekologiskos?

Kaunietes uzeikit i bloga Violey zinute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 02 10, 17:57)
Gal kas bandet Avalon Organics? Gal ziurejot pilnas sudetis - naturalios/ekologiskos?

Kaunietes uzeikit i bloga Violey zinute  ax.gif

Naudoju citrininį šampūna riebiems plaukams. Patinka, labai gerai putoja, be galo skalsus (tryse naudojam jau gal 2mėn ir dar likę apie 1/3šampūno), purina plaukus ir sakyčiau kiek pasausina, kad aktualu toms, kurių plaukai ypatingai sausi
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 02 09, 00:19)
Merginos gal galetumete rekomeduoti koki nebrangu ranku kremuka sausai odai, siuo metu naudoju Natura Siberica, bet kazkaip jis man nelabai, patepus jausmas lyg ir nieko, bet uztenka tik rankas pakisti po vandeniu iskarto pirstai nuserpetoja. Pedom irgi nepamaisytu, nes siuo metu jos pas mane reto baisumo, kulnai suskilineja  doh.gif

kazkas gyre Natuderm, buna eurokose, berods ir eurovaistinese ax.gif
Atsakyti
Ar naudojate odos šveitiklius? 4u.gif

Blog'e radau tik atsiliepimus apie Sante šveitiklį su lotusu ir baltąja arbata.
Gal dar kas turite atsiliepimų apie kitus produktus?

Neradau niekur atsiliepimų apie Margaritos naują, kaip jie teigia ekologišką, liniją. Mane domina valomasis pienelis.
pienelis

šiaip sudėtis man pasirodė gera ax.gif tik:
*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. (bet ecocert sertifikato neturi kaip suprantu)
**100% augalinių komponentų organinės kilmės. (organinės kilmės reikia suprasti kaip tikrai natūralų?)

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 10, 11:23)
Bet aliejus labai peiliuka uzkemsa, lyg kazkas kazkada minejo.

Po karštu tekančiu vandeliu palaikau ir puikiausiai man viskas išsiplauna mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, aš čia su tokiu klausimu įsiveršiu: kokį paakių kremą naudojate? Renkuosi tarp NeoBio, Tautropfen, Santaverde ir Lavera. Gal kurios iš šių firmų esat bandę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2011 02 11, 18:24)
Merginos, aš čia su tokiu klausimu įsiveršiu: kokį [b]paakių kremą naudojate? Renkuosi tarp NeoBio, Tautropfen, Santaverde ir Lavera. Gal kurios iš šių firmų esat bandę?  4u.gif[/B]

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 26, 23:39)
Man visai patiko Senteurs du sud paakiu gelis/kremukas su arganu, o is alieju avokado, dar patinka nilininis sviestmedis, campaku pomada, gerai drekina jazminu eliksyras is KN smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2011 01 27, 20:15)
Ramintėlės parašytas patinka, jis su arganu, jau ir brandžiai odai tinkantis ir [i]Mondebio su vyšniomis naudoju - labai paprastutis bet puikus 4u.gif
Argano aliejus tinka.
Tik keli nerafinuoti yra 4u.gif[/I]

QUOTE(bonza @ 2011 02 05, 12:08)
as ir vis klausinejau klausinejau apie paakiu kremus ir nelabai ka pesiau  biggrin.gif  Uzsisakiau Alvos paakiu krema brandziai odai (nors nesijauciu esanti brandzia bet rauklyciu jau nemazai apie akis darosi  ax.gif ). Kai pradesiu naudot  - pasisakysiu  4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2011 02 05, 12:54)
Neobio su vyšniomis jau n kartų gyriau, tai parekomenduosiu smile.gif
Lengvas, atgaivinantis pavargusius paakius, pasidažius nesitepa paakiai thumbup.gif
Nakčiai naudoju[i] Senteurs du Sud su argano aliejumi
, irgi puikus, bet rytais juo pasitepus, eko tušas paakius pajuodina, turbūt kad prie riebesnių šis kremukas ax.gif
[/I]

Atsakyti
Ačiū smile.gif Senteurs du sud paakiams radau tik vyrišką, gal nebeprekiauja tuo geliu? Bandysiu pradžiai sviestmedį, mažu tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2011 02 11, 19:39)
Ačiū smile.gif Senteurs du sud paakiams radau tik vyrišką, gal nebeprekiauja tuo geliu? Bandysiu pradžiai sviestmedį, mažu tiks  bigsmile.gif

Atvirkščiai, jis neseniai atsiradęs, todėl el. parduotuvėje nėra wink.gif
Atsakyti
http://www.moteris.l..._nebe_prabanga/

kaip manot, ar tai reiškia kad eko priemonių populiarumas verčia cheminius gamintojus prisitaikyti?
Papildyta:
nirs klausimas, kike čia prisitaikymas, kiek manipuliavima snesigilinančiais... g.gif g.gif isomu bu sudeti paskaitinet
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 13, 00:38)
http://www.moteris.l..._nebe_prabanga/

kaip manot, ar tai reiškia kad eko priemonių populiarumas verčia cheminius gamintojus prisitaikyti?
Papildyta:
nirs klausimas, kike čia prisitaikymas, kiek manipuliavima snesigilinančiais...  g.gif  g.gif  isomu bu sudeti paskaitinet

man irgi labai įdomu, jau ieškojau sudėties bet nepavyko rasti, rašo tik apie geruosius ingredientus, matyt visi kiti - nieko gero ax.gif
Atsakyti