Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Palomina @ 2011 01 14, 18:45)
Labai fainas John Masters Organics kuno kremas  wub.gif  Man dar patiko Logona sviestas, Madara kuno kremas (lengvai drekinanti naudodavau)..
mano sune megsta man kojas nulaizyti kai issitepu aliejum ar kokiu skaniai kvepianciu kuno kremu  biggrin.gif

nuo eko kosmetikos LT pradžios svajojau pabandyti kūno sviestą Logonos Tropic, bet nepabandžiau gal reiks. Dar kartais svaigulys apima prisiminus Mediterran losjoną smile.gif
Pirmos meilės sentimentai tokie biggrin.gif

Iš florame vsai nieko kažkuris buvo - dydis ekonomiškas. Žodžiu nėr tokios problemos kaip su veido oda.

Panašu, kad reiks vistiek įsigyt Madara mišriai odai, nes jis tinka geriausiai... Kik esu bandžius. O ir šiaip mišriai odai tų kremų ne tiek jau daug. Dabar esu nusipirkus Logoną su mėtom, gal labiau riebiai odai. Tai man nepatinka kad kai užsitepi, tai jausmas kaip pėvele pasidengtų ir per mažai drėkina. Išvada - mažiau klausyti konsultančių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 19:59)
Panašu, kad reiks vistiek įsigyt Madara mišriai odai, nes jis tinka geriausiai... Kik esu bandžius. O ir šiaip mišriai odai tų kremų ne tiek jau daug. Dabar esu nusipirkus Logoną su mėtom, gal labiau riebiai odai. Tai man nepatinka kad kai užsitepi, tai jausmas kaip pėvele pasidengtų ir per mažai drėkina. Išvada - mažiau klausyti konsultančių  rolleyes.gif

Man Madara veido kremai irgi labai tinka.. Kazkaip Madara mano pirmoji meile biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 14, 20:04)
Mano pinigine ir as sakom ACIU 4u.gif  biggrin.gif O jei rimtai uz poros dienu ir as ji gausiu, kaip laukiu bigsmile.gif

prasom biggrin.gif bus idomus atsiliepimai.. bet tikrai turetu patikti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 14, 19:19)
Man Madara veido kremai irgi labai tinka.. Kazkaip Madara mano pirmoji meile  biggrin.gif  lotuliukas.gif 
prasom  biggrin.gif  bus idomus atsiliepimai.. bet tikrai turetu patikti..  mirksiukas.gif

Da žiūriu kad Nvey kreminem pudrom nuolaida... bet tik 510 ir 513.. bet kad iš pavyzdžių nelabai suprantu atspalvių. Tokios nešviesios atrodo... Ir visos į rudumą. Kaži ar ta 510 labai šviesi? Nu šiaip nesu labai šviesios odos, bet žiemą būnu ir nemįgstu ruda vaikščiot žiemą, nes jaučiuosi kvailokai. (Šiandien kaip tik manęs kelio klausė mergina rudu veidu ir kokias dviem tonais skirtingo atspalvio lūoų kontūru nei lūpų dažas)
Papildyta:
Ai dzin, gal nekamantinėt reik, o nuvaryt i tą cup'ą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 14 sausio 2011 - 19:26
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 20:28)
Da žiūriu kad Nvey kreminem pudrom nuolaida... bet tik 510 ir 513.. bet kad iš pavyzdžių nelabai suprantu atspalvių. Tokios nešviesios atrodo... Ir visos į rudumą. Kaži ar ta 510 labai šviesi? Nu šiaip nesu labai šviesios odos, bet žiemą būnu ir nemįgstu ruda vaikščiot žiemą, nes jaučiuosi kvailokai. (Šiandien kaip tik manęs kelio klausė mergina rudu veidu ir kokias dviem tonais skirtingo atspalvio lūoų kontūru nei lūpų dažas)
Papildyta:

as turiu 514 nr., tai ji sviesi yra.. man tinka siuo metu.. o tos 510 ir 513 tai dar sviesesnes..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 20:28)
Papildyta:

o kur Nvey krempudrai yra nuolaidos ? Man irgi reikia patarimo del atspalvio ... nei baltas nei rudas tas mano veidas, bet turiu problema su kapiliarais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 14, 20:19)

prasom  biggrin.gif  bus idomus atsiliepimai.. bet tikrai turetu patikti..  mirksiukas.gif

prigriebiau dar ir prausikli su grudeliais bei neroli and citrus balzama plaukuciams, ir dar Honey abd Hibiscus intensive kaukyte/balzama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 14 sausio 2011 - 19:44
QUOTE(darvina @ 2011 01 14, 19:37)
o kur Nvey krempudrai  yra nuolaidos ? Man irgi reikia patarimo del atspalvio ... nei baltas nei rudas tas mano veidas, bet turiu problema su kapiliarais  schmoll.gif

ekokolekcija.lt nuolaidos 510 ir 513
bet nesinorėtų iš lempos pirkt, nes pavyzdžių spalvos ksirias nuo to ką žmonės kalba smile.gif
http://www.nveymakeu...foundation.html čia paspaudus ant SHADES rodo spalvas. Tai Palomina sako kad 514 šviesi, o čia pavaizduota kai kartoninė dėžė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 14 sausio 2011 - 19:47
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 14, 20:44)
prigriebiau dar ir prausikli su grudeliais bei neroli and citrus balzama plaukuciams, ir dar Honey abd Hibiscus intensive kaukyte/balzama biggrin.gif

sauniai apsipirkai.. lauksiu apie kauke/balzama ispudziu, sito nesu bandzius dar..
Atsakyti
Išbandžiau kelis naujus (man naujus) produktus, bet kai kurie jau jūsų aptarti, tai gal neverta rašyt g.gif

Nemačiau aprašymo apie "Alva" kremą nuo celiulito:
user posted image
Kaina nemaža, o atrodo, kad nebus skalsus. Kad užtektų patept probleminėm vietom (o aš nesu visa probleminė, man svarbiausia šlaunys ir užpakaliuks ir tai ne didžiausio laipsnio apelsinas biggrin.gif ) min. reikia 3 paspaudimų, nes kremas labai tirštas, riebus ir deja, labai sunkiai pasiskirsto doh.gif Tikrai reik ilgai masažuoti ir padirbėti, kad nors kiek įsigertų. Oda lieka labai švelni, kvapas nestiprus. Antrąkart turbūt nebepirksiu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 20:45)
ekokolekcija.lt nuolaidos 510 ir 513
bet nesinorėtų iš lempos pirkt, nes pavyzdžių spalvos ksirias nuo to ką žmonės kalba smile.gif
http://www.nveymakeu...foundation.html čia paspaudus ant SHADES rodo spalvas. Tai Palomina sako kad 514 šviesi, o čia pavaizduota kai kartoninė dėžė smile.gif

Aha, matau , tikrai tamsi 514, ispardavimas irgi, matyt, nepopuliariom spalvom ...
Man visai 511 , rodos, nieko ..... Jauciu ryt eisiu "gyvai" bandyti biggrin.gif
Atsakyti
"Logona" purškalas su bambukais apsaugantis nuo karščio džiovinant fenu - man idealus!
user posted image
Šiek tiek bijojau pirkti, nes blog'e buvo neigiamas atsiliepimas, bet surizikavau. Ir neklydau!
Mano plaukai natūraliai labai minkšti, ploni (žmonės sako "kaip vata" doh.gif ). Šis purškalas plaukų man nelipina, bet aš naudoju pagal instrukciją: supurškiu drėgnus, rankšluosčiu po plovimo nusausintus plaukus ir iššukuoju. Vėliau džiovinu fenu smile.gif Plaukai tampa glotnūs, tarsi slidūs, žvilgantys, prie šaknų švelniai papurę thumbup.gif - aplinkiniai pastebėjo, kad plaukai per kelias dienas pasikeitė ir į gerą bigsmile.gif
Tai bus mano "must have" produktas smile.gif
Atsakyti
Kazkaip nelogiskai ta spalvu gama atrodo g.gif Turetu buti nuo sviesiausio atspalvio iki "plytos" , o cia viskas sokineja kazkaip ....
Atsakyti