Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Iceland @ 2011 02 09, 12:46)
Merginos kuo keičiate skutimui skirta želė? Jau visas kūno, veido ir plaukų priemones pakeičiau į eco, pagaliau  clap.gif Bet va žiūriu dar ta želė liko ir tuoj ją baigsiu, ką pirkti vietoj jos?  g.gif

As kojoms naudoju vyru skutimosi krema Speick ax.gif nedaug reikia, ilgam uztenka, o ir kainuoja nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 09, 00:36)
Rankas as taip pat dabar tepu niliniu sviestmedziu ir vargo nematau:) Tiesa, reikia palaukti, kol isigers, tad geriausia tepti, kai nesiruosi niekur lekti ar plauti indu

Nidulia, o rankoms tik sviestmedį naudoji šiuo metu, ar dar su kokiu kremuku pakaitalioji? 4u.gif Įdomu ar drėgmės nepritrūksta g.gif
Atsakyti
Gal kas matėt kokioj lietuviškoj internetinėj parduotuvėj pirkti rankų darbo muiliukų ir kvepiančių žvakių?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 09, 15:18)
Gal kas matėt kokioj lietuviškoj internetinėj parduotuvėj pirkti rankų darbo muiliukų ir kvepiančių žvakių?

Keletas muiliukų love-eco smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 09, 17:18)

Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 09 vasario 2011 - 16:48
Mergaites ar siuntetes kasnors gasulo moli is uzsienio , nes noreciau patikimos parduotuves. Ebay pilna , bet nei vieno patikimo selerio . 4u.gif
Atsakyti
Aš siunčiausi rasulį iš Aroma-zone.

P.S. Gal vilnietės greitu metu irgi rinks Hauschka traukinuką? Labai norėčiau prisijungti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 09, 20:22)
Mergaites ar siuntetes kasnors gasulo moli is uzsienio , nes noreciau patikimos parduotuves. Ebay pilna , bet nei vieno patikimo selerio .  4u.gif

As pirkau KN, dabar matau 1kg-35lt. ir nebepamenu, ar kai pirkau buvo pigiau, ar ne g.gif tuo metu lyginant kainas, pamenu, kad labai nustebau kaip taip pigiai KN'e isejo nusipirkti.
Kokios kainos gasulo, kuri uzsieny perkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 09, 22:05)
Kokios kainos gasulo, kuri uzsieny perkat? g.gif

Aš už 500g. mokėjau 4.9 euro.
Atsakyti
Sveikos, o ka naudojat nuo plauku elektrinimosi? Gal cia plaukai taip issausejo, bet aliejuku bijau, nes apsunkins ir suriebaluos. Plaukai nera labai sausi, turiu plaukt kas antra diena. Gal ka rekomenduosit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 09, 12:58)

Bet man asmeniškai pats geriausias tam reikalui dalykas yra aliejus, ypač kojoms, net oda nenusausėja good.gif

Bet aliejus labai peiliuka uzkemsa, lyg kazkas kazkada minejo.

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 02 09, 14:18)
As kojoms naudoju vyru skutimosi krema Speick ax.gif nedaug reikia, ilgam uztenka, o ir kainuoja nedaug ax.gif

O kur perkat ta "speick" ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 10, 12:23)
Bet aliejus labai peiliuka uzkemsa, lyg kazkas kazkada minejo.

Bandžiau aliejų - po vieno karto tenka mesti lauk peiliuką, nebent aš kažką ne taip darau rolleyes.gif
Atsakyti