Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Panos, jei muilas yra potassium (K) pagrindu, cia gerai ar blogai. g.gif ?
Atsiprasau uz kvaila klausima, su chemija nesmarkiai draugauju doh.gif
Atsakyti
http://www.tik-ekolo...oods/search,10/
sveiki gal esat ką bandę iš šio puslapiuko? Ar tikrai ekologiški?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 17:08)

permetus akimis kelis puslapius, manau, kad taip. Weleda, Urtekram, Argital, plovimo priemones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 08 vasario 2011 - 19:41
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 19:08)

Čia gi Holos parduotuvė smile.gif Patikima
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 02 08, 12:14)
2. Kremines pudros (odos tipas tas pats visur)
3. sausos pudros

Galit mineralinę kokią vietoj kreminės ir kompaktinės pabandyti, Lily Lolo, Everyday minerals ir pan., yra atskira tema mineralinių pudrų.
Atsakyti
Gal kuri uzmatet kur ar turite lupu blizgesi nude spalvos? ax.gif visada naudojau blizgesius su rausvu atspalviu, o dabar nude spalvos uzsimaniau, lupdaziai netinka ax.gif
Atsakyti
Merginos gal galetumete rekomeduoti koki nebrangu ranku kremuka sausai odai, siuo metu naudoju Natura Siberica, bet kazkaip jis man nelabai, patepus jausmas lyg ir nieko, bet uztenka tik rankas pakisti po vandeniu iskarto pirstai nuserpetoja. Pedom irgi nepamaisytu, nes siuo metu jos pas mane reto baisumo, kulnai suskilineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 02 09, 00:19)
Merginos gal galetumete rekomeduoti koki nebrangu ranku kremuka sausai odai, siuo metu naudoju Natura Siberica, bet kazkaip jis man nelabai, patepus jausmas lyg ir nieko, bet uztenka tik rankas pakisti po vandeniu iskarto pirstai nuserpetoja. Pedom irgi nepamaisytu, nes siuo metu jos pas mane reto baisumo, kulnai suskilineja  doh.gif

Peda pamirkyk voneleje (vanduo+pienas+avizu nuoviras, ziupsneli druskos) kai pamirks, pavalyk kulnus akmenuku, nes negyva oda reikia salinti-ji trugdo kvepuoti , po ja esanciai, svieziai odai. Po to pedoms daryk aliejines kaukes. Pasitepk gausiai niliniu sviestmedziu ir koki maiseli uzsidek bei kojinaites. Kiek pabuvusi, nuimk viska, dar imasazuok ir uzsimauk medvilnines kojinaites.Patogu nakciai daryti sia kauke pedoms. Rankas as taip pat dabar tepu niliniu sviestmedziu ir vargo nematau:) Tiesa, reikia palaukti, kol isigers, tad geriausia tepti, kai nesiruosi niekur lekti ar plauti indu
Atsakyti
[quote=indrusep,2011 02 08, 11:14]

1. Lavera Basis kremai lengvi, tinka naudoti kaip pagrinda makiazui.
2. Nvey nebloga, lengvute, kai naudodavau krempudras tai is visu eko bandytu buvo geriausia, geriausiai dengesi, maskavimo nelabai, bet oda neatrodydavo kaip su kauke
3. mineraline nebloga, dar bandziau Physicians formula - patiko
4. Nvey neblogi ir Physicians formula
5. Dr. Hauschka pats geriausias is naudotu blakstienu tusu

Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 02 09, 00:19)
Merginos gal galetumete rekomeduoti koki nebrangu ranku kremuka sausai odai, siuo metu naudoju Natura Siberica, bet kazkaip jis man nelabai, patepus jausmas lyg ir nieko, bet uztenka tik rankas pakisti po vandeniu iskarto pirstai nuserpetoja. Pedom irgi nepamaisytu, nes siuo metu jos pas mane reto baisumo, kulnai suskilineja  doh.gif

man irgi visi kremai geri tik iki tol, kol rankas nusiplaunu doh.gif o kadangi dažnai jas plaunu, tai dažnai ir turiu tepliotis..kažkoks užburtas ratas
Atsakyti
Merginos kuo keičiate skutimui skirta želė? Jau visas kūno, veido ir plaukų priemones pakeičiau į eco, pagaliau clap.gif Bet va žiūriu dar ta želė liko ir tuoj ją baigsiu, ką pirkti vietoj jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 02 09, 11:46)
Merginos kuo keičiate skutimui skirta želė? Jau visas kūno, veido ir plaukų priemones pakeičiau į eco, pagaliau  clap.gif Bet va žiūriu dar ta želė liko ir tuoj ją baigsiu, ką pirkti vietoj jos?  g.gif

Tai yra ir eko skutimosi priemonės, pvz. Aubrey Organics mirksiukas.gif

Bet man asmeniškai pats geriausias tam reikalui dalykas yra aliejus, ypač kojoms, net oda nenusausėja good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 vasario 2011 - 12:00