Panos, jei muilas yra potassium (K) pagrindu, cia gerai ar blogai. ?
Atsiprasau uz kvaila klausima, su chemija nesmarkiai draugauju
http://www.tik-ekolo...oods/search,10/
sveiki gal esat ką bandę iš šio puslapiuko? Ar tikrai ekologiški?
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 17:08)
permetus akimis kelis puslapius, manau, kad taip. Weleda, Urtekram, Argital, plovimo priemones
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 08, 19:08)
Čia gi Holos parduotuvė Patikima
QUOTE(indrusep @ 2011 02 08, 12:14)
2. Kremines pudros (odos tipas tas pats visur)
3. sausos pudros
3. sausos pudros
Galit mineralinę kokią vietoj kreminės ir kompaktinės pabandyti, Lily Lolo, Everyday minerals ir pan., yra atskira tema mineralinių pudrų.
Gal kuri uzmatet kur ar turite lupu blizgesi nude spalvos? visada naudojau blizgesius su rausvu atspalviu, o dabar nude spalvos uzsimaniau, lupdaziai netinka
Merginos gal galetumete rekomeduoti koki nebrangu ranku kremuka sausai odai, siuo metu naudoju Natura Siberica, bet kazkaip jis man nelabai, patepus jausmas lyg ir nieko, bet uztenka tik rankas pakisti po vandeniu iskarto pirstai nuserpetoja. Pedom irgi nepamaisytu, nes siuo metu jos pas mane reto baisumo, kulnai suskilineja
QUOTE(asmodeja @ 2011 02 09, 00:19)
Merginos gal galetumete rekomeduoti koki nebrangu ranku kremuka sausai odai, siuo metu naudoju Natura Siberica, bet kazkaip jis man nelabai, patepus jausmas lyg ir nieko, bet uztenka tik rankas pakisti po vandeniu iskarto pirstai nuserpetoja. Pedom irgi nepamaisytu, nes siuo metu jos pas mane reto baisumo, kulnai suskilineja
Peda pamirkyk voneleje (vanduo+pienas+avizu nuoviras, ziupsneli druskos) kai pamirks, pavalyk kulnus akmenuku, nes negyva oda reikia salinti-ji trugdo kvepuoti , po ja esanciai, svieziai odai. Po to pedoms daryk aliejines kaukes. Pasitepk gausiai niliniu sviestmedziu ir koki maiseli uzsidek bei kojinaites. Kiek pabuvusi, nuimk viska, dar imasazuok ir uzsimauk medvilnines kojinaites.Patogu nakciai daryti sia kauke pedoms. Rankas as taip pat dabar tepu niliniu sviestmedziu ir vargo nematau:) Tiesa, reikia palaukti, kol isigers, tad geriausia tepti, kai nesiruosi niekur lekti ar plauti indu
[quote=indrusep,2011 02 08, 11:14]
1. Lavera Basis kremai lengvi, tinka naudoti kaip pagrinda makiazui.
2. Nvey nebloga, lengvute, kai naudodavau krempudras tai is visu eko bandytu buvo geriausia, geriausiai dengesi, maskavimo nelabai, bet oda neatrodydavo kaip su kauke
3. mineraline nebloga, dar bandziau Physicians formula - patiko
4. Nvey neblogi ir Physicians formula
5. Dr. Hauschka pats geriausias is naudotu blakstienu tusu
1. Lavera Basis kremai lengvi, tinka naudoti kaip pagrinda makiazui.
2. Nvey nebloga, lengvute, kai naudodavau krempudras tai is visu eko bandytu buvo geriausia, geriausiai dengesi, maskavimo nelabai, bet oda neatrodydavo kaip su kauke
3. mineraline nebloga, dar bandziau Physicians formula - patiko
4. Nvey neblogi ir Physicians formula
5. Dr. Hauschka pats geriausias is naudotu blakstienu tusu
QUOTE(asmodeja @ 2011 02 09, 00:19)
man irgi visi kremai geri tik iki tol, kol rankas nusiplaunu o kadangi dažnai jas plaunu, tai dažnai ir turiu tepliotis..kažkoks užburtas ratas
QUOTE(Iceland @ 2011 02 09, 11:46)
Merginos kuo keičiate skutimui skirta želė? Jau visas kūno, veido ir plaukų priemones pakeičiau į eco, pagaliau Bet va žiūriu dar ta želė liko ir tuoj ją baigsiu, ką pirkti vietoj jos?
Tai yra ir eko skutimosi priemonės, pvz. Aubrey Organics
Bet man asmeniškai pats geriausias tam reikalui dalykas yra aliejus, ypač kojoms, net oda nenusausėja