merginos,su kokiu šepetėliu tokią pudrą patogiausia tepti?
Lily Lolo
QUOTE(Mantilė @ 2011 02 07, 22:06)
Man nepakeičiamas yra EM flat top šepetėlis.
Kažkada diskutavom šia tema, tai kitom merginoms šalia šio patiko ir šis: EM kabukis.
QUOTE(ingaul @ 2011 02 07, 14:09)
Gal kas naudojat Laveros roziu sampuna?Nerandu atsiliepimu bloge apie ji.Man reikia dazytiems sviesiems plaukams,kazi ar tiktu jis?
Esu naudojusi jo meginuka - uzteko kokiems 4-5 plovimams. Visai malonus, nors mano galvos oda itin jautri ir nieztinti, bet labai neissausino.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 07, 20:35)
Ateinu pasiguosti Šiandien kaip visada veidą prausiau gasulo moliu. Pamačiau, kad akių tušo nenuplovė, tai užvariau tos košės ant akių ir dalis pateko į akis. Siaubas kaip skaudėjo, ne tas žodis - akyse kaip žvyras, negaliu nei atsimerkti, nei užsimerkti, plaunu plaunu, o vis tiek tas pats, jau ne akimirką išsigandau, kad akies obuolį sužeisiu tuo moliu, nu kažkas baisaus Išsigandusi ir raudonom akim dabar sėdžiu, nes problemų su akimis ir taip nemažai turiu, o čia dar tokia nelaimė nutiko...
Ir as niekaip negaliu su gasulo moliu susidraugauti ,netinka jis mano veidukui,visdelto sausina,o oda ir taip sausa ,
Sunaudosiu kuno pilingui.
Merginos kas kokius prausiklius naturalius naudojat man labiau patiktu putos,patarkit prasau
QUOTE(luli @ 2011 02 08, 09:26)
Ir as niekaip negaliu su gasulo moliu susidraugauti
Merginos kas kokius prausiklius naturalius naudojat man labiau patiktu putos,patarkit prasau
Man Madaros putos, Eco gelinis prausiklis žiemos metu šiek tiek sausina odą, tai idealiausiai tam tinka pieneliai(naudoju kaip prausiklius). Patikę: Lavera Basis 2in1, Lavera Aloe, Alverde Wildrose, Alverde Heilerde, Lavere Intessive, Eco 3in1..
Profes Jus, o ne forumietes, skaitau ir baltas pavydas ima, kaip galima tiek daug zinoti apie sveika gyvensena
Ieskau keletos dalykus, gal patarsit?
1. Drekinancio veido kremo (normali), kad gerai isigertu ir galima butu naudoti kaip pagrinda makiazui.
2. Kremines pudros (odos tipas tas pats visur)
3. sausos pudros
4. skaistalu
5. blakstienu tusas (kad ilgintu blakstienas)
Kur didesnis Vilniuje seseliu pasirinkimas?
Aciu Jums uz sugaista laika atsakant man
Ieskau keletos dalykus, gal patarsit?
1. Drekinancio veido kremo (normali), kad gerai isigertu ir galima butu naudoti kaip pagrinda makiazui.
3. sausos pudros
4. skaistalu
QUOTE(Honey @ 2011 02 07, 22:06)
Man irgi tas kirstas šepetėlis Ftat Top Brush'as labiausiai tinkantis mineralinei pudrai. O užbaigiamajai pudrytei naudoju tą apvalų
QUOTE(luli @ 2011 02 08, 10:26)
Ir as niekaip negaliu su gasulo moliu susidraugauti ,netinka jis mano veidukui,visdelto sausina,o oda ir taip sausa ,
o aš kaip tik laukiu gasulo molio siuntinuko:) tikiuosi, kad man pavyks su juo susidraugauti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 08, 11:24)
o aš kaip tik laukiu gasulo molio siuntinuko:) tikiuosi, kad man pavyks su juo susidraugauti
Man tai jis labai patinka, bet mano oda mišri, daugiau į riebumą. Bet kad šiek tiek sausina, tai ir aš tą pastebėjau. Ir taip sausai odai greičiausiai netiks.
QUOTE(micefee @ 2011 02 08, 12:17)
Man tai jis labai patinka, bet mano oda mišri, daugiau į riebumą. Bet kad šiek tiek sausina, tai ir aš tą pastebėjau. Ir taip sausai odai greičiausiai netiks.
Paeksperimentuosiu:)
Mano oda linkusi riebaluotis, bet nėra labai riebi, drėgmė jai nekenkia. Na bus proga išbandyt, kaip sakant:)
QUOTE(Atėnė @ 2011 02 08, 10:22)
Man irgi tas kirstas šepetėlis Ftat Top Brush'as labiausiai tinkantis mineralinei pudrai. O užbaigiamajai pudrytei naudoju tą apvalų
Aš tris kitus prieš jį naudojau - kol pagaliau atradau jį - visųturėtų idealas
QUOTE(luli @ 2011 02 08, 10:26)
pora kartu bandziau Natura Siberika putas veidui prausti.. visai patiko.. galvoju gal netgi labiau uz Madara, nes pasirode skalsesnes ir maziau sausinancios oda Na, del sausinimo taip tvirtai teigti negaliu, nes tik du kartus prausiausi su tom putom, bet kol kas taip atrodo..
Eco prausikli naudoju siuo metu, tai labai patinka.. Menesi jau naudoju tai man nenusausino odos.. Oda mano siuo metu yra normali, kartais pasiriebaluojanti, bet nedaug..
QUOTE(indrusep @ 2011 02 08, 11:14)
3. sausos pudros
4. skaistalu
3. sausos pudros
4. skaistalu
1. Madaros kremai gerai susigeria ir tinka makiaza darytis..
2. Jei odai reikia tik siaip spalvos pavienodinimo, tai gali bandyti Nvey Eco arba Hauschka krempudras, o jei norisi krempudriskesnes pudros tai tada Lakshmi gali bandyti..
3. Hauschkos biri pudra labai nebloga, bet jos tik viena spalva yra ir ji labai sviesi..
4. Maciau, kad Nvey Eco yra palyginus nemazas skaistalu spalvu pasirinkimas As tai siuo metu turiu Sante skaistalus.. patinka.. ir kaina nedidele palyginus.. bet tik trys atspalviai yra..
5. man tusai patinka AneMarie Borlind arba dr.Hauschka Volume..