Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(micefee @ 2011 02 07, 11:24)
Įlašinti kelis lašus arbatmedžio aliejaus į nedidelį kiekį kokosų aliejaus (apie 5-10ml) ir ištepti galvą nakčiai arba bent jau kelias val prieš galvos plovimą.

Kazkuri rase, kad EA patepus pvz.galva ir ja apvyniojus ranksluosciu EA efektyvumas padideja vos ne 70 %, kai tuo tarpu tiesiog uztepus EA ir palikus efektyvumas net nesiekia 5 %. Tikrai pamenu,kad kazkuri citavo sita dalyka g.gif
Atsakyti
merginos gal galetumete pakomentuoti sudeti 4u.gif

Ingredients: aqua (water, eau), decyl glucoside, betaine, glycerin, lauryl glucoside, coco-betaine, sucrose laurate, coco-glucoside, glyceryl oleate, parfum (fragrance), punica granatum seed oil, soy amino acids, sodium cocoyl hydrolyzed soy protein, moringa pterygosperma seed extract, hydroxypropyltrimonium honey, xanthan gum, citric acid, glucose, sodium chloride, phenoxyethanol, glucose oxidase, lactoperoxidase, benzyl benzoate
Atsakyti
gal kas galit pakomentuot sudeti?
aqua, aloe vera, witch hazel water, potassium alum, himalayan crystal salt, rose water, glycerin, natural emulsifying agents, xanthan gum, potassium sorbate

kas tas potassium alum?cia ne taspats kas aliuminis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 02 07, 17:18)
gal kas galit pakomentuot sudeti?
aqua, aloe vera, witch hazel water, potassium alum, himalayan crystal salt, rose water, glycerin, natural emulsifying agents, xanthan gum, potassium sorbate

Potassum alum yra natūrali alūno druska, o va ammonium alum yra laboratorijoje užauginta alūno druska. Taigi ten nėra aliuminis wink.gif
Atsakyti
Sunaudojau visą buteliuką Druide ožkų pieno šampūno, parašysiu atsiliepimą. Seniai jau norėjau išbandyti, pirkau su nuolaida, kai buvo proga. Beje, ir dabar ten nuolaidos yra, šiandien gavau jų laišką:

Sveiki.
Pranešame, kad ŠV. Valentino proga, nuo šiandien iki vasario 15 d. visam
asortimentui taikoma -20% nuolaida!!!
Nimfali, Ecocert sertifikuota biokosmetia
www.nimfali.lt

Šampūnas išties labai švelnus ir tinkamas kasdieniam naudojimui, putoja vidutiniškai, nėra labai skalsus, kas yra pratęs prie gausaus putojimo, gali nepatikt. Deja mano plaukams jis nelabai tiko - kitą dieną po plovimo (nors ir 2 kartus muilinau), norėdavosi vėl plaut galvą, taigi kam reikia šampūno kasdienai, būtų neblogas variantas, nes, kaip jau minėjau, švelnus, nesausina plaukų. Be to nebuvo nuo jo absoliučiai jokio niežėjimo, pleiskanų (naudoju kartais arbatmedžio ea). Labai skaniai kvepia wub.gif Grįžau prie savo Laveros apelsinų, po kurio purumo užtektinai, galiu ramiai 2 dienas būti. Tik va turiu įtarimą, kad jis vis dėlto šiek tiek erzina man galvos odą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 02 07, 17:18)

Potassium alum yra pagrindinė alūno akmenėlio, kuris saugo nuo prakaitavimo, sudedamoji dalis. ax.gif

Aš irgi turiu ožkų pieno šampūną, bet dar nebandžiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 vasario 2011 - 18:24
Ateinu pasiguosti verysad.gif Šiandien kaip visada veidą prausiau gasulo moliu. Pamačiau, kad akių tušo nenuplovė, tai užvariau tos košės ant akių ir dalis pateko į akis. Siaubas kaip skaudėjo, ne tas žodis - akyse kaip žvyras, negaliu nei atsimerkti, nei užsimerkti, plaunu plaunu, o vis tiek tas pats, jau ne akimirką išsigandau, kad akies obuolį sužeisiu tuo moliu, nu kažkas baisaus verysad.gif Išsigandusi ir raudonom akim dabar sėdžiu, nes problemų su akimis ir taip nemažai turiu, o čia dar tokia nelaimė nutiko...
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 07, 18:35)
Ateinu pasiguosti verysad.gif Šiandien kaip visada veidą prausiau gasulo moliu. Pamačiau, kad akių tušo nenuplovė, tai užvariau tos košės ant akių ir dalis pateko į akis. Siaubas kaip skaudėjo, ne tas žodis - akyse kaip žvyras, negaliu nei atsimerkti, nei užsimerkti, plaunu plaunu, o vis tiek tas pats, jau ne akimirką išsigandau, kad akies obuolį sužeisiu tuo moliu, nu kažkas baisaus verysad.gif Išsigandusi ir raudonom akim dabar sėdžiu, nes problemų su akimis ir taip nemažai turiu, o čia dar tokia nelaimė nutiko...

būdavo ir man tokių nutikimų, užtat nebeplaunu rasulu doh.gif
aš bandydavau ramiai išmirksėti, užsimerkusi ant voko pirštu pavažinėdavau, kad prie vidinės akių pusės viską labiau suvaryčiau. tuomet su ausų krapštuku valydavau, perplauk dar vandeniu, iškrapštysi vis tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 02 07, 21:18)
būdavo ir man tokių nutikimų, užtat nebeplaunu rasulu doh.gif
aš bandydavau ramiai išmirksėti, užsimerkusi ant voko pirštu pavažinėdavau, kad prie vidinės akių pusės viską labiau suvaryčiau. tuomet su ausų krapštuku valydavau, perplauk dar vandeniu, iškrapštysi vis tiek.  4u.gif

Aš dabar sėdžiu ir vis koks gabaliukas išsimirksi biggrin.gif Akyse sausumas, o akių lašai kaip tyčia baigėsi gelbėjant akis po nevykusio prausimo. Zapadlo dėniai, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
O kaip čia tokia mintis šovė užvaryti molio ant akių... Aš tai prausiuosi rasulio molio kas vakarą ir akių stengiuosi net neliesti, su vandeniu paplaunu, o tada aliejumi likučius nuvalau.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 07, 21:43)
O kaip čia tokia mintis šovė užvaryti molio ant akių... Aš tai prausiuosi rasulio molio kas vakarą ir akių stengiuosi net neliesti, su vandeniu paplaunu, o tada aliejumi likučius nuvalau.

Nežinau kas užėjo, šiaip ir aš niekada moliu akių neliečiu. Šiandien tušas nenorėjo vandeniui pasiduoti, nors Hauschka puikiai nusiplauna šiltu vandenuku, tai sumaniau molio užvaryti, nes buvau pavargusi ir skubėjau greičiau nusiprausti. Aišku, kad daugiau taip nedarysiu, jau geriau neplautom akim vaikščiosiu, negu dar kartą tą skausmą patirsiu doh.gif

Kaip ten sako, per kvailą galvą visa kita kenčia biggrin.gif Užėjo kažkas man šiandien. Geriau nieko namie neliesiu daugiau, nes dar ką nors padarysiu. Darbe sugebėjau kėdę sulaužyti, grįžusi namo suplėšiau pėdkelnes, nulaužiau orchidėjos šakelę ir akis moliu prasiploviau. Kartais per visus metus tiek nenutinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 07 vasario 2011 - 20:04
QUOTE(micefee @ 2011 02 07, 19:43)
Tai rasulas akių makiažo valymui ne naujiena, švelniai prausiantis viskas gerai. daugiau košės paimi, smarkiau pritrini-ir turi akyse
Atsakyti