Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(kristi3d @ 2011 02 07, 12:09)
O man su tuo ruduoju cukrum tai doh.gif sunaudojau paskui rankom plaut, nes plaukai prisploję būdavo ir reikėdavo kasdien plauti rolleyes.gif bet va URTEKRAM'o su rozmarinais tai man vienas geriausių ax.gif Čia kaip sako kiekvienam labai individualiai.
O dėl produktų naudojamų kirpyklose, tai nebuvo jokių problemų, nes pradėjau lankytis pas kirpėją, kuri naudoja natūralias priemones, be to, ji mane ir paskatino pereiti prie natūralių gaminių wub.gif

Aš savaitę gal tik naudoju Urtekam su ruduoju cukrumi, tai man jis toks irgi prilipinantis plaukus šiek tiek. na bet nusipirkau didelę bankę, tai vistiek dar panaudosiu aš jį. Gal apsipras plaukai g.gif
o tada jau bandysiu kitą
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 07, 11:09)
O man su tuo ruduoju cukrum tai doh.gif sunaudojau paskui rankom plaut, nes plaukai prisploję būdavo ir reikėdavo kasdien plauti rolleyes.gif bet va URTEKRAM'o su rozmarinais tai man vienas geriausių ax.gif Čia kaip sako kiekvienam labai individualiai.
O dėl produktų naudojamų kirpyklose, tai nebuvo jokių problemų, nes pradėjau lankytis pas kirpėją, kuri naudoja natūralias priemones, be to, ji mane ir paskatino pereiti prie natūralių gaminių wub.gif

Butu idomu suzinoti kur tokia kirpeja dirba?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2011 02 07, 11:34)
Gal galit placiau - juos kartu naudoti? kokiu santykiu, kaip kauke, ar kazkaip kitaip? Is anksto dekui  4u.gif

Įlašinti kelis lašus arbatmedžio aliejaus į nedidelį kiekį kokosų aliejaus (apie 5-10ml) ir ištepti galvą nakčiai arba bent jau kelias val prieš galvos plovimą.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 07, 11:19)
Aš savaitę gal tik naudoju Urtekam su ruduoju cukrumi, tai man jis toks irgi prilipinantis plaukus šiek tiek. na bet nusipirkau didelę bankę, tai vistiek dar panaudosiu aš jį. Gal apsipras plaukai  g.gif
o tada jau bandysiu kitą

Aš tokius nelabai tikusius šampūnus sunaudodavau taip - pirmas plovimas su juo, o antru kartu su tinkančiu išplaudavau smile.gif Puikiai susinaudoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 07 vasario 2011 - 11:43
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 07, 12:42)
Aš tokius nelabai tikusius šampūnus sunaudodavau taip - pirmas plovimas su juo, o antru kartu su tinkančiu išplaudavau smile.gif Puikiai susinaudoja smile.gif

aš tai ir su šituo per porą kartų tik normaliau išsiplaunu galvą..
bet patarimas neblogas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites,o koki laka plaukams naudojat ir dar reiktu man tokio dalyko,kur tepamas plaukams pries dziovinant fenu
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 07, 11:09)

tai dar nuo plaukų tipo priklauso smile.gif Pvz man su moliu nelabai...
Papildyta:
man pvz didžiausia iausia neamonė gavos Hauschkos šampūnas, ne as žodis kad netikęs, jis man galvos išvis neišplaudavo. Atidaviau tada kažkam. Ir dar bais brangus...
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 02 07, 13:17)
Mergaites,o koki laka plaukams naudojat ir dar reiktu man tokio dalyko,kur tepamas plaukams pries dziovinant fenu

As naudoju Logonos su bambukais purskala, tai nieko, as patenkinta. Aprasyme parasyta, kad apsaugo nuo karscio, suteikia purumo. Bet man noretusi kokio gal kremuko plaukams, kad nesielektrintu, palygintu virsugalvi. Gal kas ka gali parekomenduoti? Vaskas manau labai apsunkintu plauka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2011 02 07, 14:31)
As naudoju Logonos su bambukais purskala, tai nieko, as patenkinta. Aprasyme parasyta, kad apsaugo nuo karscio, suteikia purumo. Bet man noretusi kokio gal kremuko plaukams, kad nesielektrintu, palygintu virsugalvi. Gal kas ka gali parekomenduoti? Vaskas manau labai apsunkintu plauka.  g.gif

jis nepadaro plauku sunkiu,neriebina?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 02 07, 13:37)
jis nepadaro plauku sunkiu,neriebina?

su tuo purskalu viskas gerai, nesuriebina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2011 02 07, 14:41)
su tuo purskalu viskas gerai, nesuriebina  ax.gif

supratau,aciu.
Papildyta:
Mergaites,o ta linija SCHWARZKOPF ESSENSITY be blogiuku?Gal kazkas studijavot?
Papildyta:
Gal kas naudojat Laveros roziu sampuna?Nerandu atsiliepimu bloge apie ji.Man reikia dazytiems sviesiems plaukams,kazi ar tiktu jis?
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2011 02 07, 13:41)
su tuo purskalu viskas gerai, nesuriebina  ax.gif

esu naudijus logonos laką, tai pripratau prie jo sulipinimo, bet antro nepirkau, tai dabar gundaus jūsų priemonės
Atsakyti