Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Gal galit rekomenduoti gera pudra veidui . Kokias jus naudojate ?

O gal kas naudoja sita , gal turit kokiu atsiliepimu
Kompaktinė pudra NVEY ECO
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2011 02 05, 20:55)
Gal galit rekomenduoti gera pudra veidui .  Kokias jus naudojate ?
O gal kas naudoja sita , gal turit kokiu atsiliepimu
Kompaktinė pudra NVEY ECO

Truputį sukonkretint reikėtų: parašyk kokia tavo oda, kokios pudros ieškai (skystos, birios...; kad maskuotų ar ne), tada patarti bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 05, 13:54)
Neobio su vyšniomis jau n kartų gyriau, tai parekomenduosiu smile.gif
Lengvas, atgaivinantis pavargusius paakius, pasidažius nesitepa paakiai thumbup.gif

Nakčiai naudoju Senteurs du Sud su argano aliejumi, irgi puikus, bet rytais juo pasitepus, eko tušas paakius pajuodina, turbūt kad prie riebesnių šis kremukas ax.gif

gal gali pasakyt,kur juos isigyt galima ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 20:39)
Truputį sukonkretint reikėtų: parašyk kokia tavo oda, kokios pudros ieškai (skystos, birios...; kad maskuotų ar ne), tada patarti bus lengviau smile.gif

Man nesvarbu ar skysta ar biri , noriu kad veidas butu gražiai , natūraliai parūdes. Dabar kai nera saules ir nevaikstau i soliariumus veidas išbalęs , kartais paraudes.
O mano veido oda mišri . 4u.gif Ka patartumet ?
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2011 02 06, 00:11)
Man nesvarbu ar skysta ar biri , noriu kad veidas butu gražiai , natūraliai parūdes.  Dabar kai nera saules ir nevaikstau i soliariumus veidas išbalęs , kartais paraudes.   
O mano veido oda mišri .  4u.gif  Ka patartumet ?

Tai dr. Hauschka bronzantą rinkitės, labai daug gerų atsiliepimų apie jį. Bet jis nemaskuoja, tik suteikia lengvą, gražų, natūralų įdegį veidui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 05, 13:50)
Aciu, uzsirasiau. Tik to santeurs nerandu aprasymo doh.gif
Jis naujas produktas tai elektroninėje parduotuvėje dar neįkeltas jo aprašymas ax.gif

QUOTE(Realybe @ 2011 02 05, 21:18)
gal gali pasakyt,kur juos isigyt galima ir kokia kaina?  4u.gif

Neobio pirkau ten kur ir nuoroda įkelta, ~35lt maždaug išėjo, bet jau nuo pernai metų sausio naudoju, mamai nuspaudžiau ir dar geram pusmečiui užteks biggrin.gif , o Senteur du Sud pirkau Panoramoje Nimfali parduotuvėje, su kalėdinėm 40% nuolaidom atrodo ~40lt kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 04, 22:50)
Aš naudoju Benecos tušą, tai nepasakyčiau kad labai jau tepa, bet čia poirmas mano eko, tai negaliu lygint.

Man irgi nepatiko šis tušas... Labai skystas ir storai tepa. Greičiausiai šepetėlis nekoks.

QUOTE(luli @ 2011 02 05, 00:27)
Gerai merginos.nusipirksiu as ekologiska sampuna,balzama,bet gi kirpykloj kirpeja,galva plaus su savo priemonem g.gif ka tokiu atveju darot g.gif

Aš savo nešuosi. tongue.gif

QUOTE(tokia rami @ 2011 02 05, 13:00)
Merginos, kreipiuosi į tas, kurioms nuo kai kurių natūralių atsiranda pleiskanos. kokie šampūnai jums tiko? per porą metų dar neatradau tokio, kuris tiktų idealiai šiuo atžvilgiu. o išbandyta nemažai  unsure.gif

Man praktiškai nuo visų šampūnų (ekologiški jie ar sintetiniai) atsiranda pleiskanų... Bet šis kažkodėl tiko: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx
Ir šiaip, nuo pleiskanų tikrai labai padeda kokosų al. + arbatmedžio ea.

Ai, ir dar ta visų išgirta ALOE DENT balinanti nepatiko. Nenuvalo man apnašų, nėra švaros pojūčio. g.gif Noriu Weledos druskinės. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 06 vasario 2011 - 16:56
merginos kokią krempudrą rekomenduotumėt,kad maskuotų issiplėtusius kapiliarus?
žandukai ypač ties nosim raudoni,net dabartinė pudra nepadeda...oda mano sausa,gal tik T zona mišri
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2011 02 05, 12:00)
Merginos, kreipiuosi į tas, kurioms nuo kai kurių natūralių atsiranda pleiskanos. kokie šampūnai jums tiko? per porą metų dar neatradau tokio, kuris tiktų idealiai šiuo atžvilgiu. o išbandyta nemažai  unsure.gif

Natralius šamonus padėjau naudoti gal prieš gerus ...tris(?) metus. Jau nepamenu smile.gif
Pradėjau nuo Weledos - lyg ir nieko buvo, bet atsisakiau dėl SLS
Tada Sante ir Logona - netiko nė vienas jų bandytas, pleiskanojo galva, niežėjo.
Bandžiau dr. Hauschka apelsininį - likdavo luobelė ant galvos. Nuo Lakshmi jautriai galvos odai - irgi.

Dabar mano naudojami nuo kurių nepleiskanoja: Urtekram (dažniausiai su ruduoju cukrum), Faith In Nature su rozmarinu arba šokoladu, Lavera su citrina betods.

Daugiau berods neesu bandžiusi. Be to šiame gyvenimo etape tenka ir į kainą atsižvelgt, tai va.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 02 06, 16:53)
Ir šiaip, nuo pleiskanų tikrai labai padeda kokosų al. + arbatmedžio ea.

Gal galit placiau - juos kartu naudoti? kokiu santykiu, kaip kauke, ar kazkaip kitaip? Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 06, 18:16)
Dabar mano naudojami nuo kurių nepleiskanoja: Urtekram (dažniausiai su ruduoju cukrum), Faith In Nature su rozmarinu arba šokoladu, Lavera su citrina betods.

O man su tuo ruduoju cukrum tai doh.gif sunaudojau paskui rankom plaut, nes plaukai prisploję būdavo ir reikėdavo kasdien plauti rolleyes.gif bet va URTEKRAM'o su rozmarinais tai man vienas geriausių ax.gif Čia kaip sako kiekvienam labai individualiai.
O dėl produktų naudojamų kirpyklose, tai nebuvo jokių problemų, nes pradėjau lankytis pas kirpėją, kuri naudoja natūralias priemones, be to, ji mane ir paskatino pereiti prie natūralių gaminių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 07, 11:09)
O man su tuo ruduoju cukrum tai doh.gif sunaudojau paskui rankom plaut, nes plaukai prisploję būdavo ir reikėdavo kasdien plauti rolleyes.gif bet va URTEKRAM'o su rozmarinais tai man vienas geriausių ax.gif Čia kaip sako kiekvienam labai individualiai.
O dėl produktų naudojamų kirpyklose, tai nebuvo jokių problemų, nes pradėjau lankytis pas kirpėją, kuri naudoja natūralias priemones, be to, ji mane ir paskatino pereiti prie natūralių gaminių wub.gif

Kurioje kirpykloje ir kuri kirpeja dirba su naturaliomis priemonemis? Labai domintu rolleyes.gif
Atsakyti