Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(luli @ 2011 02 04, 23:27)
Gerai merginos.nusipirksiu as ekologiska sampuna,balzama,bet gi kirpykloj kirpeja,galva plaus su savo priemonem g.gif man butu idomi nuomone,tu merginu,kurios naudoja ekologiskas plauku prieziuros priemones,ka tokiu atveju darot g.gif juk kaip supratau,jei jau pradesiu plaut galva ekologiskomis priemonemis,tai jau sheminiu geriau nenaudot,visai,ar retsykiais galima g.gif

Aš kažkaip savo nesinešu.. buvo tokia mintis. O kartą kai buvau pas vieną kietą kirpėją (ji ten kažkiek žinomų žmonių kerpa) tai neatsiklausus dar lako pripurškė doh.gif maniau - uždusiu. O jai mat ekpresija...
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau visa tema, o siaip vasara labai daug skaiciau.

Buvau vasara pas kosmetologe Elyte, kur zalia zalia dirba, tai SUPER thumbup.gif . Po proceduru nuejo kartu i pirma auksta-parduotuvele, patare ko reikia mano veidui. Nezinau kas labiausiai tiko patiko, bet oda pagerejo.
Kadangi ji Vilniuje, o as Klaipedoje, tai noriu paklaust,
AR YRA KOSMETOLOGIU KLAIPEDOJE, DIRBANCIU SU EKOLOGISKA PRODUKCIJA???

Ziuriu nedaug kalbos apie paakiu krema ax.gif . Taip noreciau kazko tik paakiams, nes pradeda rauksleles rodytis ax.gif
Atsakyti
Merginos, kreipiuosi į tas, kurioms nuo kai kurių natūralių atsiranda pleiskanos. kokie šampūnai jums tiko? per porą metų dar neatradau tokio, kuris tiktų idealiai šiuo atžvilgiu. o išbandyta nemažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 05, 11:49)
Sveikos, perskaiciau visa tema, o siaip vasara labai daug skaiciau.

Ziuriu nedaug kalbos apie paakiu krema ax.gif . Taip noreciau kazko tik paakiams, nes pradeda rauksleles rodytis  ax.gif

as ir vis klausinejau klausinejau apie paakiu kremus ir nelabai ka pesiau biggrin.gif Uzsisakiau Alvos paakiu krema brandziai odai (nors nesijauciu esanti brandzia bet rauklyciu jau nemazai apie akis darosi ax.gif ). Kai pradesiu naudot - pasisakysiu 4u.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiuju toki paakiu geli ?
Trevarno Organic Eye Cream
Trevarno eye cream is a luxurious blend of oils especially designed to replenish and nourish the delicate skin around the eyes.
user posted image
sudetis: This Trevarno eye treatment contains organic Rose Flower Water blended wtih Olive Oil infused with Eyebright Herb, Evening Primrose Oil, Almond Oil, Beeswax, Cocoa Butter, Grapefruit Seed Extract, Vitamin E and Essential Oils of Palmerosa, Patchouli and Neroli.

nes labai reik kazko lengvo, kaip jau kazkada rasiau, o aliejaus nenoriu naudot, as didesni komforta jauciu pasitepus kremukais, geliais 4u.gif

O kaip tas is Weledos roziu serijos?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 05, 11:49)
Ziuriu nedaug kalbos apie paakiu krema ax.gif . Taip noreciau kazko tik paakiams, nes pradeda rauksleles rodytis  ax.gif

Neobio su vyšniomis jau n kartų gyriau, tai parekomenduosiu smile.gif
Lengvas, atgaivinantis pavargusius paakius, pasidažius nesitepa paakiai thumbup.gif

Nakčiai naudoju Senteurs du Sud su argano aliejumi, irgi puikus, bet rytais juo pasitepus, eko tušas paakius pajuodina, turbūt kad prie riebesnių šis kremukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 05, 13:08)
as ir vis klausinejau klausinejau apie paakiu kremus ir nelabai ka pesiau  biggrin.gif  Uzsisakiau Alvos paakiu krema brandziai odai (nors nesijauciu esanti brandzia bet rauklyciu jau nemazai apie akis darosi  ax.gif ). Kai pradesiu naudot  - pasisakysiu  4u.gif

http://www.ecoland.l...?id_product=113
SITAS ax.gif ?

QUOTE(ernesin @ 2011 02 05, 13:54)
Neobio su vyšniomis jau n kartų gyriau, tai parekomenduosiu smile.gif
Lengvas, atgaivinantis pavargusius paakius, pasidažius nesitepa paakiai thumbup.gif

Nakčiai naudoju Senteurs du Sud su argano aliejumi, irgi puikus, bet rytais juo pasitepus, eko tušas paakius pajuodina, turbūt kad prie riebesnių šis kremukas ax.gif

Aciu, uzsirasiau. Tik to santeurs nerandu aprasymo doh.gif

Apie sampunus, tai esu bandzius "natura siberica", man nepatiko, o dabar "faint in nature" nusipirkau sausiems plaukams drekinantis. As aplamai seniau net nezinojau, kad sausiems svarbiausia, kad butu drekinantis . Nusipirkau su kanapem kondicionieriu ir sampuna su jojoba, ziuresiu.
O siaip, manau daug jau apie tai buvo sneketa, bet gal naujokems pravers mano zinute ax.gif . Man sausiems plaukams pats paciausias kokosu aliejus, nes jis DREKINA thumbup.gif . Aisku galim geru efektu isgaut su brangiom kitom priemonem, bet jis nebrangus ir efektas super!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 05 vasario 2011 - 13:52
QUOTE(bonza @ 2011 02 05, 13:08)
as ir vis klausinejau klausinejau apie paakiu kremus ir nelabai ka pesiau  biggrin.gif  Uzsisakiau Alvos paakiu krema brandziai odai (nors nesijauciu esanti brandzia bet rauklyciu jau nemazai apie akis darosi  ax.gif ). Kai pradesiu naudot  - pasisakysiu  4u.gif

esu naudojus sita, tai visai patiko, toks neperdaug riebus, man kaip tik buvo, nu as dar neturiu giliu rauksliu, bet mazu tai yra, bet kadangi buvau pirkus pigiau tai susigundziau, kaip tik baiginejas mano gal vel reiks sita prigriebt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 04, 21:17)
Neberasi, jau senai tos temos išsitrynusios schmoll.gif

temos yra nuo 2008 metų, tik skaitykit http://www.supermama...?...=all&st=480
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 05, 13:50)

sitas, tik pigiau pirkau, is ecco-verde, vokieciu el parduotuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 05, 12:49)
AR YRA KOSMETOLOGIU KLAIPEDOJE, DIRBANCIU SU EKOLOGISKA PRODUKCIJA???

Nesu girdėjus dar tokios schmoll.gif Dauguma dirba su atseit natūralia, t.y. propaguoja kaip natūralią, ekologišką, o sudėtyje visokių "gėrybių" pilna smile.gif

QUOTE(tokia rami @ 2011 02 05, 13:00)
Merginos, kreipiuosi į tas, kurioms nuo kai kurių natūralių atsiranda pleiskanos. kokie šampūnai jums tiko? per porą metų dar neatradau tokio, kuris tiktų idealiai šiuo atžvilgiu. o išbandyta nemažai  unsure.gif

Tu pasinagrinėk sudėtis tų šampūnų, kuriuos esi naudojusi, gal yra kažkoks pasikartojantis ingredientas, kuris tau dirgina odą ir nuo jo atsiranda pleiskanų? smile.gif Arba gal ne pagal plaukų tipą renkiesi šampūną? Pvz manai, kad plaukai riebūs, o iš tiesų galvos oda sausa ir dar labiau pasausini? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 05, 15:11)
temos yra nuo 2008 metų, tik skaitykit http://www.supermama...?...=all&st=480

Ačiū 4u.gif Turės Galadrielė ką veikt ilgais žiemos vakarais, ieškodama to Saturos posto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 05 vasario 2011 - 18:11
QUOTE(Honey @ 2011 02 05, 20:10)
Ačiū 4u.gif  Turės Galadrielė ką veikt ilgais žiemos vakarais, ieškodama to Saturos posto biggrin.gif

Pamačius temų kiekį atšoko fantazija ieškoti jo biggrin.gif Bandysiu googlinti
Kol aš perskaičiau visas KN, AN, Kosmetikos priemones gaminamės pačios temas ir viską nuo 65 natūralios kosmetikos gamintojų temas doh.gif Darbe skaitydavau per pietų pertraukas ir kiekvieną laisvą minutę, kaip kokią grožinę literatūrą biggrin.gif Užtat naudingos informacijos, receptų ir panašių dalykėlių kiek sužinojau, fantastika
Atsakyti