Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Klaipėdietės merginos, gal kur užmatėt Sante nagų lako valiklį pirkt? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 02 04, 15:59)
Dar isbandziau Dr.Organic dantu pasta su alijosiumi, tai is tiesu patiko labai, netgi geriau uz mano tobulaja Laveros metine.. smile.gif

O, kaip tik priminei, aš praeitą sav nusipirkau Dr. Organic su granatais. Patys geriausi atsiliepimai apie ją, man patiko už visas mėgintas. Tik radau, jog joje yra "Sodium Monofluorophosphate", kuris, kiek skaičiau, nelabai geras ingredientas. Gal kuri žinot daugiau ir galėtumėt pakomentuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 04 vasario 2011 - 15:09
Merginos, gal pamenat tuos atvejus kai pradėjus naudori eko šampūnus ima rastis pleiskanos, tačiau iš tiesų tai ne pleiskanos, o ant galvos odos nusėdę silikonai?
Kažkuri seniau labai gerai buvo paaiškinusi tą galvos išsivalymo procesą ir paaiškinusi, kad tai tikrai nėra iš fantastikos srities, tačiau nepamenu nei kada, nei kuri... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 05, 14:57)
ar normalu ,kad nuo cheminiu sampunu pereinant prie "naturaliu" atsiranda pleiskanu? nes pries kokius 3 men pabandziau  weledos rozmarinu sampuna, tai labai vele plaukus,niezejo ir pleiskanojo galvos oda,po to bandziau laveros apelsinini kazkoki-rezultatas tas pats,po to perejau prie urtekarm volume tai galvos jau nebeniezti ,bet pleiskanos nedingo,gal net padaugejo.. doh.gif

QUOTE(blueberry_nights @ 2011 01 05, 15:05)
As tai tokiam "perejimui" turiu savo primesta versija, kad galbut naudojant normalu sampuna (be chemijos) tiesiog pradeda luptis galvos odos sluoksnis susidares del SLS ir del to tas sluoksnis lupasi tokiom pleiskanom, po kazkiek laiko turetu nebepleiskanoti...

Taciau cia tik tokia prielaida, gali buti, kad sampunas visiskai netinka ir pvz.: sausina galvos oda... del to reiktu bandyt labiau drekinancius ar matinancius..

Na o jeigu ir tai nepadeda, tai net nezinau smile.gif

QUOTE(micefee @ 2011 01 05, 15:32)
Man čia kažkas jau iš fantastikos srities atrodo.  biggrin.gif
Aš patariu naudoti bet kokį šampūną, gal pasirinkti jautresnei galvos odai ir būtinai prieš galvos plovimą nakčiai tepti plaukus kokosų aliejumi su įlašintu arbatmedžio eteriniu aliejumi. Pats geriausias vaistas nuo pleiskanų.  mirksiukas.gif Dar galit ir į šampūną kai įsipilat į saują plaunat galvą įlašinti kelis lašus arbatmedžio eterinio aliejaus.

QUOTE(micefee @ 2011 01 05, 21:42)
Nu baikit baikit... Netikiu. Nebent paaiškinsit chemiškai ir pagrįsit savo teiginius.  ax.gif Nuo ko ta galvos oda gali valytis nelabai suprantu, kas ten ant jos "nusėdę", "įsigėrę"?

QUOTE(Satura @ 2011 01 06, 10:26)
nebepamenu ką ten tau aiškinau ir kokiais šaltiniais rėmiausi  biggrin.gif

šiaip tai sintetinės mežiagos, silikonai, kiek esu skaičiusi, yra linkę kauptis audiniuose - silikonai sušvelnina, sudaro nepralaidžią plėvelę ant galvos - šiltnamio efektą. Ir kai jie atsiplauna per kurį laiką, "atsargos" nebepapildomos, plaukai atrodo negražūs, nemalonūs, galvos oda gali sudurniuoti.

juokingiausia, kad dabar ir sintetikos gamintojai, kurie ir prikrauna silikonų į savo priemones, paskui vartotojams siūlo ir valomąsias priemones, kurios tuos silikonus kartkartėmis išplautų iš galvos. Na, neatremiamas biznis "sargdink ir gydyk" biggrin.gif

nepamenu, kad perėjusi prie ekošampūnų būčiau turėjusi pleiskanų, bet kad plaukai atrodė pobaisiai, tai taip smile.gif

bet darant aliejines kaukes, atstačius normalų tiek galvos odos funkcionalumą, tiek primaitinus plaukus aliejais, kondicionieriais, kaukėmis, jie net visai kitokį žvilgesį įgavo. Ir dabar užmetus akį galiu pasakyti, ar pas žmogų yra natūralus, ar silikoninis plaukų blizgėjimas smile.gif

QUOTE(Atėnė @ 2011 01 06, 11:41)
Pagrįsti ar paaiškinti moksliškai tokio teiginio negalėčiau, bet užtat pateiksiu įrodymą smile.gif .
Mano vyras dirba su skalbyklomis. Neseniai viešbučiai pradėjo skųstis neatskalbiamomis dėmėmis ant pagalvių užvalkalų. Žodžiu, ilgai ieškojo vyras priežasties, bet nei jos, nei sprendimo, kaip tas dėmes atskalbti nesurado net tarptautiniu mastu pasitelkęs pagalbą biggrin.gif . Atsitiktinai aš papasakojau apie tai, kad silikonas ir kiti naftos aliejai randami šampūnuose ir kituose plaukų priežiūros priemonėse iš plaukų neišsiplauna. Tada jam šovė į galvą mintis, kad tai būtent TAI. Siuntė pagalvių užvalkalus į Vokietiją ir bingo, gavo atsakymą, kad taip, tos dėmės tai parabenai ir kita chemija.
Žodžiu moralas toks, chemija iš plaukų tikrai neišsiplauna, o tik nuauga arba nusitrina.

QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 06, 14:29)
taip ir yra  drinks_cheers.gif
ne tik silikonai, ir kitos chem medziagos 'nuseda'. kuo daugiau visokiu priemoniu naudoji, tuo daugiau tu apnasu per laika susidaro.
tik tiek, kad as galvodavau, kad tos apnasos pagrinde ant paciu plauku, o ne galvos odos. nu bent jau as ant galvos odos priemoniu nededavau  g.gif

ir nera tai kazkoks nenuplaunamas dalykas  g.gif bent as taip galvoju. nebetepk ir per kelis kartus issiplaus, jei naudosi priemones be silikonu. ar su soda lyg karta isplaut pataria?

Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 04, 19:16)

Honey, ačiū notworthy.gif
Bandau atkasti tą pirminę Saturos žinutę, apie kurią ji kalba vienoje iš citatų
Atsakyti
blink.gif nu ir prigazdinot,del cheminiu sampunu.
tai dabar man paaiskinkit,kada plaukai atrodys normaliai,naudojant eko sampuna g.gif planuoju pirkt,ir tiesiog kaip atsirinkt ar jis man tinka g.gif ,kada suprast ,kad shemija nusiplove nuo plauku g.gif
Dieve,kaip gerai,kad nors dukrytei nuogimimoplaunu plaukucius tik su ekologisku sampunu.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 04, 21:11)
Honey, ačiū notworthy.gif
Bandau atkasti tą pirminę Saturos žinutę, apie kurią ji kalba vienoje iš citatų

Neberasi, jau senai tos temos išsitrynusios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 02 04, 14:59)
Man Benecos tusas irgi tepa, nors tikrai ne didziausia cia problema. Juo kazkaip neiseina graziai pasidazyt, nes issimozoji besidazydama ir tikriausiai del to kaltas sepetelis... bet man kazkaip yra taip, kad tusas siek tiek grauzia, pvz.: apsiverkus jis visas nuteka ir akis pradeda grauzt ziauriai ziauriai, del to tikrai nesijauciu komfortabiliai...

Dar isbandziau Dr.Organic dantu pasta su alijosiumi, tai is tiesu patiko labai, netgi geriau uz mano tobulaja Laveros metine.. smile.gif

Aš naudoju Benecos tušą, tai nepasakyčiau kad labai jau tepa, bet čia poirmas mano eko, tai negaliu lygint.

O dantų pasta man patiko, man kažkaip sunku išsirinkt naturalia pasta
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 04, 16:54)
Merginos, gal pamenat tuos atvejus kai pradėjus naudori eko šampūnus ima rastis pleiskanos, tačiau iš tiesų tai ne pleiskanos, o ant galvos odos nusėdę silikonai?
Kažkuri seniau labai gerai buvo paaiškinusi tą galvos išsivalymo procesą ir paaiškinusi, kad tai tikrai nėra iš fantastikos srities, tačiau nepamenu nei kada, nei kuri... g.gif

nzn... man būdavo tos pleiskanos, kai atradau tinkantį šampūną - viskas dingo. Kažkaip bijau, kad arti mitologijos tas silikonų valymasis...
Papildyta:
(Atėnė @ 2011 01 06, 11:41)
Pagrįsti ar paaiškinti moksliškai tokio teiginio negalėčiau, bet užtat pateiksiu įrodymą  .
Mano vyras dirba su skalbyklomis. Neseniai viešbučiai pradėjo skųstis neatskalbiamomis dėmėmis ant pagalvių užvalkalų. Žodžiu, ilgai ieškojo vyras priežasties, bet nei jos, nei sprendimo, kaip tas dėmes atskalbti nesurado net tarptautiniu mastu pasitelkęs pagalbą  . Atsitiktinai aš papasakojau apie tai, kad silikonas ir kiti naftos aliejai randami šampūnuose ir kituose plaukų priežiūros priemonėse iš plaukų neišsiplauna. Tada jam šovė į galvą mintis, kad tai būtent TAI. Siuntė pagalvių užvalkalus į Vokietiją ir bingo, gavo atsakymą, kad taip, tos dėmės tai parabenai ir kita chemija.
Žodžiu moralas toks, chemija iš plaukų tikrai neišsiplauna, o tik nuauga arba nusitrina.

WOW - net nebūčiau pagalvojus! nu čia tai joa....
Papildyta:
nu man dabar kyla noras nusipirkt kokią logoną ar santę pabandyt, kurios man netikdavo neikad. Bet bijau kad į išparduotuvę reiks dėt ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 04, 21:28)
blink.gif nu ir prigazdinot,del cheminiu sampunu.
tai dabar man paaiskinkit,kada plaukai atrodys normaliai,naudojant eko sampuna g.gif planuoju pirkt,ir tiesiog kaip atsirinkt ar jis man tinka g.gif ,kada suprast ,kad shemija nusiplove nuo plauku g.gif

Na as kokiu naturaliu smapunu beploviau plaukus, pleiskanu nebuvo ne karto atsirade - tiesiog vieni smapunai labiau patiko, kiti maziau (t.y. pagla taip, kaip issilaiko nesiriebaluodami plaukai, kaip krenta, ar minksti ir pan), bet kazkokiu spec. pleiskanu ir perejimo laikotarpio nebuvo.

QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 04, 22:50)
Kažkaip bijau, kad arti mitologijos tas silikonų valymasis...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gerai merginos.nusipirksiu as ekologiska sampuna,balzama,bet gi kirpykloj kirpeja,galva plaus su savo priemonem g.gif man butu idomi nuomone,tu merginu,kurios naudoja ekologiskas plauku prieziuros priemones,ka tokiu atveju darot g.gif juk kaip supratau,jei jau pradesiu plaut galva ekologiskomis priemonemis,tai jau sheminiu geriau nenaudot,visai,ar retsykiais galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 04, 23:27)
Gerai merginos.nusipirksiu as ekologiska sampuna,balzama,bet gi kirpykloj kirpeja,galva plaus su savo priemonem g.gif man butu idomi nuomone,tu merginu,kurios naudoja ekologiskas plauku prieziuros priemones,ka tokiu atveju darot g.gif juk kaip supratau,jei jau pradesiu plaut galva ekologiskomis priemonemis,tai jau sheminiu geriau nenaudot,visai,ar retsykiais galima g.gif

Aš nešuosi į kirpyklą savo šampūną ir kondicionierių, mano kirpėja puikiai supranta, dar pati paklausinėja apie eko kosmetiką. Ir neleidžiu tepti po kirpimo jokių sintetinių priemonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 04, 23:17)
Neberasi, jau senai tos temos išsitrynusios schmoll.gif

Tu teisi, kiek ieškojau- nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 02 04, 23:27)

nešuosi savo ir vargo nematau g.gif
galima/negalima, nori/nenori. kažkada po natur. šampūno naudojimo (trumpo, neseniai perėjus nuo sintetikos) išsiploviau galvą chemiją, nusikasiau galvos odą ir kuokštas plaukų išslinko. tai nuo to karto su botagu niekas nepriverstų chemija plauti, jau geriau riebaluotai vaikščioti, jei nėra natūralaus šampūno po ranka biggrin.gif
Atsakyti