QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 03, 20:23)
O aš jau kuris laikas naudoju WELEDA iris loisjona (pienelį) veidui ir galiu pasakyt jis man tinka. MAno oda mišri. Ir dar purškiuos KN kedrų hidroliatu, tai rodos pagaliau oda į nrmalų būvį grįžta, pradėjo atrodyt skaistesnė. Mažiau džiūti ir riebaluotis. Ji rūpūžė mišri
O man netiko
Nors gal visai ne jis kaltas.... Zodziu, ateinu pasipasakot savo patirties su
Weleda priemonem.
Mano oda sausa (ir dar jautri), tai drekint reikia ryte ir vakare, bet as patenkinta tokia oda, kuria turiu, t.y. priziurima ji atrodo normali ir problemu nekyla. Seniau, kai dar odyte budavo ir papleiskanoja (t.y. nebuvau atradus tinkamu priemoniu) teko naudot
Weleda migdolu kremuka (nepasakysiu kuri tiksliai), dar
'everon' berods (skirtas per salcius naudojimui) esu sunaudojus. Migdolu ir tiko, ir patiko, o '
everon' tai tikrai toks itin saltu oru lauke naudojimui, bet siaip jis sunkiai gerdavosi, tai jau pvz ryte pries dazantis problema budavo, toks grynai be makiazu naudot kur i kalnus vaziuojant.
Taigi dabar sugalvojau, kad ziemai man reikia kokio 'sunkesnio' kremuko, kad odyte labiau drekinama butu ir pan (plius buvau nesubaigus dar nerolio eliksyra, o jis kaip ir truputi padziovinantis oda, tai ziema kazkaip prisibijojau, nors nuo sio eliksyro man nieko blogo nebuvo), tai isigijau
Shikai, kuri esu pernai naudojus ir praktiskai visa sunaudojau kai gavau
Weleda 'wild rose' serija (valomaji pieneli, tonika, dienini ir naktini kremus) bei
'iris' serijos valomaji pieneli ir tonika. Na as pradejau nuo roziu serijos, t.y. nusprendziau naudot viska vienos serijos. Pradzioj visai gerai buvo, patiko, tiko, bet paskui pastebejau, kad issausejo kakta tarp antakiu, net paserpetojo. Itariu, kad kaltas tonikas, nes sausai odai rekomenduoja viena paslakstyma viena karta per diena ar net karta per kelias dienas, o as gi naudojau kasdien po 2 kartus ir po kelis paslakstymus, nes kitaip nemaciau prasmes ji isvis naudot. Tai is to ir sprendziu, kad tonikas man issausino odyte. Valomasis pienelis irgi neitin patiko, gal kiek jautrino akis, tai siuos du dalykus atidejau i sona, o pasiemiau
'iris' pieneli ir tonika (roziu kremus ir toliau naudojau). Odai, akims si serija labiau patiko, mieliau naudojosi, bet... iskilo vienas spuogiukas (kas man karta i kelis menesius visai normalu).... Bet nebenormalu tai, kad per pora dienu iskilo dar keli spuogiukai (o svarbiausia tokie dideli, raudoni ir skaudus) - tiek daug vienu metu nepamenu ar kada esu turejus.
Tai nebezinau jau kas kaltas ir itarimu konkreciai kazkam neturiu - galvoju gal tie roziu kremai per sunkus (vyras juos tik kelis kartus bande, bet jam jie kimso poras), bet tuo paciu ir pienelio neisbraukiu is itarimu saraso, nes su
Weleda kazkaip ipratau su vatyte ir pieneliu nusivalyt makiaza kol vatyte svari lieka, o paskui toniku dar likucius pasalint (iki siol visada prausdavau, retais atvejais makiazo servetele valydavau), tai galvoju gal visgi nenusivalydavo pilnai ar pan.
Bet vistik manau kremai cia bus savo padare - as samprotauju taip, kad kol naudojau visa roziu serija, tai tonikas padziovindavo, kremas padrekindavo ir kazkiek apylygiai gaudavosi, o dabar tas
'iris' tonikas nenudziovina odos, tai gaunasi per sunkus vien kremas
Bet kuriuo atveju, dabar bus galvosukis kur det praimtus pienelius ir tonikus, o kremus turbut rankoms sutepsiu, o veidukui imsiu iprastas atsirinktas priemones, kurios iki siol tiko ir patiko odytei. Tik gaila, kad taip isejo ir dabar vargstu noredama susitvarkyt odyte....