Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(prokruste @ 2011 02 03, 16:45)
Esu ir as ji turejusi. Tai man jie su Laksmi panashus.

o Hauskos, patepus kelis kartus, pastorina? nes jei labai jau naturaliai padazo ir atrodo lyg nedazytos blakstienos, tai kam tada apskritai jas dazyti?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 02, 21:04)
Ką tik dažiau mamai plaukus Naturigin dažais. Ėmėm pačią kraštinę spalvą kairėje, vadinasi "Natural medium blonde 7.0"
user posted image
Spalva gavosi šviesesnė ir šiltesnė nei nuotraukoje (mamos plaukai buvo tamsiai rudi). Plaukai po dažymo labai gražiai atrodo - purūs, blizgūs ir labai džiaugiuosi, kad spalva gavosi ne vientisa, o tokia su atspalviais, kaip kad būna natūralūs plaukai thumbup.gif  Kaip iš tos reklamos "šalin spalvotus šalmus" biggrin.gif Žodžiu kol kas labai gražu ir mama patenkinta, klausė kur pirkau dažus, vadinasi įvertinimas teigiamas. Dabar žiūrėsim kokia bus plaukų būklė po kelių dienų ar svaaičių ir kaip laikysis dažai

Žinokit apžiūrėjau šiandien mamą, tai plaukų spalva atrodo kitaip nei vakar. Vakar juokėmės, kad aš ją blondine paverčiau, o šiandien žiūriu, kad spalva tokia, kokios ji ir norėjo - tokia tamsi karamelė, labai graži ir švelni, kažkas tokio, tik vos vos tamsesnė
user posted image

QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 17:57)
o Hauskos, patepus kelis kartus, pastorina? nes jei labai jau naturaliai padazo ir atrodo lyg nedazytos blakstienos, tai kam tada apskritai jas dazyti?

Pastorina, tačiau labai minimaliai. Man tai su Hauschka matosi, kad akys dažytos, o patepus keliais rimtais sluoksniais galima susikurti vakarinį makiažą. Šiaip nemėgstu musių kojelių ant blakstienų arba storo sluoksnio, tai man šitas tušas pats tas - akys atrodo natūraliai, tačiau paryškinamos gerokai
Atsakyti
Naturigin ir Bioteka turi.
Atsakyti
Beje, išbandžiau Logona Free Moisture Cream
user posted image
Lengvas, gerai tepasi, puikiai drėkina, greitai įsigeria. Labai patiko
Atsakyti
O aš jau kuris laikas naudoju WELEDA iris loisjona (pienelį) veidui ir galiu pasakyt jis man tinka. MAno oda mišri. Ir dar purškiuos KN kedrų hidroliatu, tai rodos pagaliau oda į nrmalų būvį grįžta, pradėjo atrodyt skaistesnė. Mažiau džiūti ir riebaluotis. Ji rūpūžė mišri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 14:24)
o kiek kainuoja toks gerulis tusas?smile.gif
Stepone be nuolaidos jis 51t smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 15:11)
sakai geras jis ir padazo graziai?smile.gif juoda spalva ar ir kitokiu yra?
pareklamuose prokurste blakstienas blush2.gif

QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 15:21)
idomu, kas paslepta po zodziu "fragance"?

Apie kokį produktą klausi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Vkr ismeginau Balm Balm ranku balzama ir likau nesupratusi blush2.gif . galvojau, kad jis kaip vazelinas ar sustinges aliejus, tai svlniai perbraukiau ir.. pasikabino kose. Ta kose, ta zodzio rasme, kimbanti kaip saldainis, smirdanti ir tryniau gan ilgai ir sunkiai kol pasikabinta mase itryniau i rankas. Dziaugiuosi, kad isigyjau daug pigiau nei normaliai kainuoja, ir kad kiekis mazas - greit tikiuosi baigti, jei nenustumsiu i kampa blush2.gif ... Gal kas ka nors dar is BALM BALM yra naudoja? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 03, 20:23)
O aš jau kuris laikas naudoju WELEDA iris loisjona (pienelį) veidui ir galiu pasakyt jis man tinka. MAno oda mišri. Ir dar purškiuos KN kedrų hidroliatu, tai rodos pagaliau oda į nrmalų būvį grįžta, pradėjo atrodyt skaistesnė. Mažiau džiūti ir riebaluotis. Ji rūpūžė mišri  doh.gif

O man netiko sad.gif Nors gal visai ne jis kaltas.... Zodziu, ateinu pasipasakot savo patirties su Weleda priemonem.

Mano oda sausa (ir dar jautri), tai drekint reikia ryte ir vakare, bet as patenkinta tokia oda, kuria turiu, t.y. priziurima ji atrodo normali ir problemu nekyla. Seniau, kai dar odyte budavo ir papleiskanoja (t.y. nebuvau atradus tinkamu priemoniu) teko naudot Weleda migdolu kremuka (nepasakysiu kuri tiksliai), dar 'everon' berods (skirtas per salcius naudojimui) esu sunaudojus. Migdolu ir tiko, ir patiko, o 'everon' tai tikrai toks itin saltu oru lauke naudojimui, bet siaip jis sunkiai gerdavosi, tai jau pvz ryte pries dazantis problema budavo, toks grynai be makiazu naudot kur i kalnus vaziuojant.

Taigi dabar sugalvojau, kad ziemai man reikia kokio 'sunkesnio' kremuko, kad odyte labiau drekinama butu ir pan (plius buvau nesubaigus dar nerolio eliksyra, o jis kaip ir truputi padziovinantis oda, tai ziema kazkaip prisibijojau, nors nuo sio eliksyro man nieko blogo nebuvo), tai isigijau Shikai, kuri esu pernai naudojus ir praktiskai visa sunaudojau kai gavau Weleda 'wild rose' serija (valomaji pieneli, tonika, dienini ir naktini kremus) bei 'iris' serijos valomaji pieneli ir tonika. Na as pradejau nuo roziu serijos, t.y. nusprendziau naudot viska vienos serijos. Pradzioj visai gerai buvo, patiko, tiko, bet paskui pastebejau, kad issausejo kakta tarp antakiu, net paserpetojo. Itariu, kad kaltas tonikas, nes sausai odai rekomenduoja viena paslakstyma viena karta per diena ar net karta per kelias dienas, o as gi naudojau kasdien po 2 kartus ir po kelis paslakstymus, nes kitaip nemaciau prasmes ji isvis naudot. Tai is to ir sprendziu, kad tonikas man issausino odyte. Valomasis pienelis irgi neitin patiko, gal kiek jautrino akis, tai siuos du dalykus atidejau i sona, o pasiemiau 'iris' pieneli ir tonika (roziu kremus ir toliau naudojau). Odai, akims si serija labiau patiko, mieliau naudojosi, bet... iskilo vienas spuogiukas (kas man karta i kelis menesius visai normalu).... Bet nebenormalu tai, kad per pora dienu iskilo dar keli spuogiukai (o svarbiausia tokie dideli, raudoni ir skaudus) - tiek daug vienu metu nepamenu ar kada esu turejus. doh.gif doh.gif doh.gif Tai nebezinau jau kas kaltas ir itarimu konkreciai kazkam neturiu - galvoju gal tie roziu kremai per sunkus (vyras juos tik kelis kartus bande, bet jam jie kimso poras), bet tuo paciu ir pienelio neisbraukiu is itarimu saraso, nes su Weleda kazkaip ipratau su vatyte ir pieneliu nusivalyt makiaza kol vatyte svari lieka, o paskui toniku dar likucius pasalint (iki siol visada prausdavau, retais atvejais makiazo servetele valydavau), tai galvoju gal visgi nenusivalydavo pilnai ar pan. g.gif Bet vistik manau kremai cia bus savo padare - as samprotauju taip, kad kol naudojau visa roziu serija, tai tonikas padziovindavo, kremas padrekindavo ir kazkiek apylygiai gaudavosi, o dabar tas 'iris' tonikas nenudziovina odos, tai gaunasi per sunkus vien kremas g.gif

Bet kuriuo atveju, dabar bus galvosukis kur det praimtus pienelius ir tonikus, o kremus turbut rankoms sutepsiu, o veidukui imsiu iprastas atsirinktas priemones, kurios iki siol tiko ir patiko odytei. Tik gaila, kad taip isejo ir dabar vargstu noredama susitvarkyt odyte.... verysad.gif
Atsakyti
Hm... na man tai sunkūs kremai netinka, tai džiaugiuos tą losjoną atradus. O ir su odos valymu nepersistengiu... tiesa dar reiktų spuogų nekrapštyt, čia jau liga kone... Nu neesmė.
Tai aš tuo losjonu ir ryta ir vakarą tepuos. O kremai man būtų per sunkūs. Esu kažkada iris kremą bandžius, tai man jis netiko. riebalavosi veidas, kimšosi poros ir t.t. Nors labiausiai mano odai tiko MADAROS kremas... ką planuoju ant šiltojo sezono ir įsigyt
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 04, 01:59)
Hm... na man tai sunkūs kremai netinka, tai džiaugiuos tą losjoną atradus. O ir su odos valymu nepersistengiu... tiesa dar reiktų spuogų nekrapštyt, čia jau liga kone... Nu neesmė.
Tai aš tuo losjonu ir ryta ir vakarą tepuos. O kremai man būtų per sunkūs. Esu kažkada iris kremą bandžius, tai man jis netiko. riebalavosi veidas, kimšosi poros  ir t.t.  Nors labiausiai mano odai tiko MADAROS kremas... ką planuoju ant šiltojo sezono ir įsigyt

As paskaiciau pieneli, tai ir susisuko galva, kad jus valomaji pieneli naudojat doh.gif

As kiek bandziau Weleda kremu, tai jie man sakyciau visi labai panasus savo konsistencija, riebumu, jausmu uzsitepus (isskyrus ta 'everon').

O Madara visos taip giria, tai ir man norisi isbandyt, bet kazkaip galvoju atradau sau tinkamus variantus ir likt prie ju, nes paskui ieskau ieskau, tai tik problemu prisidarau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2011 02 04, 00:05)
Sveikos. Vkr ismeginau Balm Balm ranku balzama ir likau nesupratusi  blush2.gif . galvojau, kad jis kaip vazelinas ar sustinges aliejus, tai svlniai perbraukiau ir.. pasikabino kose. Ta kose, ta zodzio rasme, kimbanti kaip saldainis, smirdanti ir tryniau gan ilgai ir sunkiai kol pasikabinta mase itryniau i rankas. Dziaugiuosi, kad isigyjau daug pigiau nei normaliai kainuoja, ir kad kiekis mazas - greit tikiuosi baigti, jei nenustumsiu i kampa  blush2.gif ... Gal kas ka nors dar is BALM BALM yra naudoja? Kokie atsiliepimai?

As naudoju ta pati. Nu man tai vienas megiamiausiu ir nepakeiciamiausiu dalykeliu wub.gif Siaip koses niekad indelyje nemaciau, pas mane grynai kaip kietas vazelinas. Gal pas jus seniai labai pradarytas indelis, ar perkaitintas kada buvo? g.gif O jau kvapas, tai isvis pasaka wub.gif Dienos eigoj daznai juo pasitepu lupas ar rankas vien del kvapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 03, 16:31)
Tai sakė Benecos tepa labai ir prastokas, man jis irgi nelabai patiko

Man Benecos tusas irgi tepa, nors tikrai ne didziausia cia problema. Juo kazkaip neiseina graziai pasidazyt, nes issimozoji besidazydama ir tikriausiai del to kaltas sepetelis... bet man kazkaip yra taip, kad tusas siek tiek grauzia, pvz.: apsiverkus jis visas nuteka ir akis pradeda grauzt ziauriai ziauriai, del to tikrai nesijauciu komfortabiliai...

Dar isbandziau Dr.Organic dantu pasta su alijosiumi, tai is tiesu patiko labai, netgi geriau uz mano tobulaja Laveros metine.. smile.gif
Atsakyti