Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 14:24)
o kiek kainuoja toks gerulis tusas?smile.gif

Dabar jam kaip tik nuolaida, tai ar 52 lygiai, ar 52.70 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2011 02 03, 15:27)
Dabar jam kaip tik nuolaida, tai ar 52 lygiai, ar 52.70  4u.gif

kur?? kokioje pardeje?smile.gif
kuris butent? ar Lakksmi tik viena ji ir turi?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 14:38)
kur?? kokioje pardeje?smile.gif
kuris butent? ar Lakksmi tik viena ji ir turi?

Aš žiūrėjau internete (www.achileja.lt), tai ten tik vienas tušas yra.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2011 02 03, 15:57)
Aš žiūrėjau internete (www.achileja.lt), tai ten tik vienas tušas yra.

kazi, cia apie sita pasakojo prokruste?user posted imagesitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 vasario 2011 - 15:08
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 16:06)
kazi, cia apie sita pasakojo prokruste?

apie sita. Lakshmi tik viena ir turi. Dar zalia zalia yra.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 03, 16:07)
apie sita. Lakshmi tik viena ir turi. Dar zalia zalia yra.

sakai geras jis ir padazo graziai?smile.gif juoda spalva ar ir kitokiu yra?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 16:11)

Na tikrai negaliu skustis. Ir nepasakyciau, kad labai teptu. Antroje dienos puseje jau siek tiek pajuosta akys, bet nedaug. Borlind daug labiau tepdavo.
Spalva tik juoda.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 02 03, 16:16)
Ta prasme is tamsiai rudu gavosi tokia sviesi spalva? g.gif mano manymu, nepakenkiant plaukui, ta prasme be jokiu peroksidu ir pan. is tamsios spalvos plauku i sviesia kazkaip sunkiai imanoma g.gif

Taip, iš tamsiai rudų gavosi va tokia šviesi. Kažkada, kai dažydavom visokiais Lorealiais, tai niekada taip nesigaudavo, dažai "nepaimdavo" tamsaus plauko, o čia taip gerai nudažė ir tamsius, ir žilus plaukus.

QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 16:24)
o kur pirkai juos ir kiek kainuoja? jie naturalus, be blogieciu?smile.gif

Pirkau ŽaliaŽalia, mokėjau ar 40 ar 43Lt, neatsimenu jau. Nėra jie visiškai natūralūs, tačiau geresni nei visi cheminiai. Blogiečių jame yra, tačiau nėra parabenų ir amoniako. Tai, kad nėra amoniako pasijautė dažant plaukus - visas namas nesmirdėjo chemija. Kvapas neaštrus, nes kažkada kai dažydavom tai man net galva susisukdavo nuo amoniako kvapo, o čia toks švelnus kvapas. Dar keistas balzamas rinkinyje įdėtas. Labai skystas, žalias ir plaunant galvą putoja unsure.gif Mama net paklausė - o čia tikrai balzamas, ne šampūnas? biggrin.gif
Atsakyti
idomu, kas paslepta po zodziu "fragance"?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 03, 17:11)

Aš kažkada ŽaliaŽalia kai pirkau Dr. Hauschka tušą, tai išsiklausinėjau ir apie Benecos bei Lakshmi tušus. Buvo labai faina ir maloni pardavėja, pasirodo tokia pati akiniuota, lęšiuota ir jautrių akių savininkė kaip ir aš smile.gif
Tai sakė Benecos tepa labai ir prastokas, man jis irgi nelabai patiko
Lakshmi sakė gali jautrinti ir erzinti akis, todėl ne itin tinkamas jautrių, ašarojančių akių savininkėms arba toms, kurios nešioja kontaktinius
Labiausiai gyrė Hauschką, aš ir paėmiau tą klasikinį, esu super patenkinta - netepa, nebyra, nejautrina akių, tik kad brangus žaltys.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 03, 16:31)

Labiausiai gyrė Hauschką, aš ir paėmiau tą klasikinį, esu super patenkinta - netepa, nebyra, nejautrina akių, tik kad brangus žaltys.... verysad.gif

Esu ir as ji turejusi. Tai man jie su Laksmi panashus.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 03, 16:31)
Aš kažkada ŽaliaŽalia kai pirkau Dr. Hauschka tušą, tai išsiklausinėjau ir apie Benecos bei Lakshmi tušus. Buvo labai faina ir maloni pardavėja, pasirodo tokia pati akiniuota, lęšiuota ir jautrių akių savininkė kaip ir aš smile.gif
Tai sakė Benecos tepa labai ir prastokas, man jis irgi nelabai patiko
Lakshmi sakė gali jautrinti ir erzinti akis, todėl ne itin tinkamas jautrių, ašarojančių akių savininkėms arba toms, kurios nešioja kontaktinius

Man irgi gyrė Hauschką. O jei dar ir akiniuotom, lęšiuotom ir jautrių akių savininkėms tinka (kaip ir man) biggrin.gif, tai reiks gal investuot į šitą grožio papildą smile.gif
Atsakyti