Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Satura @ 2011 01 13, 19:11)
purpurine, per kiek laiko taip baisiai užsiteršia?  g.gif  tongue.gif Man bus keli mėnesiai, cituojama Odrey jau metus taip valo ir atrodo pritrenkiančiai  rolleyes.gif

Per porą savaičių smile.gif

Esmė tame, kad aš tikrai žinau jog mano odos negalavimai susiję su hormonais, tiesiog pačiai pasidarė įdomu, gal tie aliejiniai valymai dar paaštrina viską..?
O negali būti taip kad kemša ricinos aliejus? Jei jo padaugini? Nes šiuo metu mišinyje dėjau apie 25 - 30 % blush2.gif ( galvojau geriau valys biggrin.gif )

Beto, ne per seniausiai išbandžiau:
AO GPB balancing kondicionierių. Kolkas labai patinka smile.gif Nėra per sunkus ant plauku ( ko aš labiausiai bijojau- nes plaukai plonyčiai) ir atrodo tikrai gerai padrėkina, plaukai švelnūs ir malonūs.
Giovanni energising šampūną. Superinis. Puikiai plauna, aliejus taip pat, net keista kad taip gerai putoja rolleyes.gif
Ir dar gavau toki mychelle rinkinuką:
user posted image
Kremai labai patiko, serumą vieną jau į savo būsimų pirkinių sąrašą įtraukiau, ir šveitiklis superinis. Kitiems dar reikia laiko smile.gif
Atsakyti
Iki pilnos veiduko laimes man tik sveitiklio truksta 4u.gif Kokius sveitiklius naudojate jus , nes natur produktai kaip kava man netinka , per grubu. Galvojau gal is Akomos atsisiuti milteline kauke kuria galima ir kaip sveitikli naudoti , bet svarstau dar .
'Busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Š kažkoks... doh.gif nesusidraugavau su BENECOS kremine pudra.. šiandien tepiaus du kart, abu nusivaliau nes gavos nesaminė.

o įsiūlytas lygtais lakšmi kremas užkimšo poras - tai dabar aš super "graži". Jauiu reikės vėl nepagailėt litų ie įsigyt savo pamėgtą Madarą....

ir viskas iš ko? Nes pagalvojau "ak kaip daug kosmetika kainuoja"... doh.gif

Beje ieškau losjono kūnui nes šuildymo sezono metu kažkaip odai nepakanka aliejaus po dušo... bet su jais aišku paprasčiau.

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 vasario 2011 - 13:01
gal kas bandet taukmedzio sviesta is ekopievos?Reikia man sviesto
http://www.ekopievos...o-sviestas.html
Atsakyti
gal kas si krema paakiams esat isbande?kiek suprantu,jis be blogiuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 13, 21:04)
Klausiau AN temoje, bet kadangi ji apmirusi, klausimą perkeliu čia:

Merginos, prašau papasakokit plačiau kuo skiriasi AN esantis rudas ir baltas kakavos sviestai?

Kiek pamenu, Satura jum jau buvo atsakiusi į šį klausimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2011 01 14, 17:19)
Kiek pamenu, Satura jum jau buvo atsakiusi į šį klausimą  mirksiukas.gif

Matyt blogai kažką pamenat biggrin.gif

Su prokruste išsiaiškinom kitoje temoje
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 13, 16:22)
Jakinuosi siuo metu Weledos Laukiniu roziu dienini krema ir tonika . Tai kvapai man neitin malunus , bet kaip gerai drekina .... oda tokia atsigavus atrodo, skaisti , svelni , dedu dideli pliusa thumbup.gif  thumbup.gif 

Ir pienelio noretusi is sios pacios serijos , tik ar reikalingas jei tonika jau turiu  g.gif

As siandien pirma diena kaip pradejau sia Weleda roziu serija (losjonas (clenasing lotion), tonikas, dieninis ir naktinis kremai). Kolkas tik tonika ir dienini krema pabandziau, tai abu smagus, bet kvapas ant odos man neitin patinka - vakar viska is buteliuku/indeliu uosciau, tai labiau patiko. Nors man isvis roziu kvapas produktuose ne pats skaniausias dalykas. 4u.gif Man tik idomiai su toniku ir losjonu, kad abu reikia ant dregnos vatytes pilt.

O del pienelio (cia jus apie losjona ta kaip suprantu kalbat), tai juk ju skirtingos paksirtys - pienelis nuvalo veiduka, nesvarumus, makiaza, o tonikas jau to nuvalyto makiazo likucius, atgaivina odyte. Nors jei visiskai nenaudojama dekoratyvine kosmetika, tai pienelis kaipir nebutinas - manau pilnai toniko uztenka.

QUOTE(purpurinė @ 2011 01 14, 13:51)

Ir dar gavau toki mychelle rinkinuką:

Kremai labai patiko, serumą vieną jau į savo būsimų pirkinių sąrašą įtraukiau, ir šveitiklis superinis. Kitiems dar reikia laiko smile.gif

Koki seruma nusiziurejot?

MyChelle teke man labai daug produktu isbandyt, bet patike tik keli: 'clear skin serum' (idealus dalykas nuo spuogiuku), 'fruit enzyme scrub' sveitiklis, 'tropical skin smoother' (nusveicia, bet tuo paciu labai padrekina odyte - lieka pasakiska po jo panaudojimo).
Atsakyti
Juoką gi papasakosiu - vakar po dušo sumaniau kokosais pasitepti. Tik pradėjau, suskambo tel, tai nubėgau pakelti. Grįžtu į vonią, o katė atsisėdusi ant kriauklės krašto valgo mano kokosus tiesiai iš stiklainio blink.gif Vos nuvilkau ją, nes dar nenorėjo trauktis. Dabar suprantu kodėl tada, kai pasitepu kokosais, ji nuo manęs nenulipa, vaikšto ratais ir glaustosi, kniaukia, vis rankas man laižo, kokosai jai patinka matyt geriau nei valerijonai kokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 14, 18:51)
Juoką gi papasakosiu - vakar po dušo sumaniau kokosais pasitepti. Tik pradėjau, suskambo tel, tai nubėgau pakelti. Grįžtu į vonią, o katė atsisėdusi ant kriauklės krašto valgo mano kokosus tiesiai iš stiklainio blink.gif Vos nuvilkau ją, nes dar nenorėjo trauktis. Dabar suprantu kodėl tada, kai pasitepu kokosais, ji nuo manęs nenulipa, vaikšto ratais ir glaustosi, kniaukia, vis rankas man laižo, kokosai jai patinka matyt geriau nei valerijonai kokie biggrin.gif

Reiskia produktas buvo kokybiskas bigsmile.gif Kates neapgausi , bent manoji tik gera maista eda .
Atsakyti
mergaites galkuri naudojate Melvita plaukuciu galiuku seruma bigsmile.gif ar neriebina jis plaukuciu, ar gerai padrekina?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 14, 14:30)
Iki pilnos veiduko laimes man tik sveitiklio truksta  4u.gif  Kokius sveitiklius naudojate jus , nes natur produktai kaip kava  man netinka , per grubu. Galvojau gal is Akomos atsisiuti milteline kauke kuria galima ir kaip sveitikli naudoti , bet svarstau dar .
'Busiu dekinga uz atsakymus  4u.gif

Man patiko Cattier sveitiklis su baltuoju moliu.. nei per svelnus nei per astrus.. ispudi paliko tikrai nebloga..

QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 14, 14:46)
ir viskas iš ko? Nes pagalvojau "ak kaip daug kosmetika kainuoja"...  doh.gif

Beje ieškau losjono kūnui nes šuildymo sezono metu kažkaip odai nepakanka aliejaus po dušo... bet su jais aišku paprasčiau

taip buna ir taip biggrin.gif

Labai fainas John Masters Organics kuno kremas wub.gif Man dar patiko Logona sviestas, Madara kuno kremas (lengvai drekinanti naudodavau)..

QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 14, 18:51)

mano sune megsta man kojas nulaizyti kai issitepu aliejum ar kokiu skaniai kvepianciu kuno kremu biggrin.gif
Atsakyti