Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(prokruste @ 2011 02 02, 20:05)
s valau. Tai tuo paciu ir akis pavalau. Dabar turiu nusipirkusi is AN nakvisu aliejaus. Ir dar kokio ea ilasinu.

O gal bandet sintetiniu tusa,seselius ar pan. nuvalyti aliejumi?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 02, 22:16)

as kazkada labai seniai turejau tusa atsparu vandeniui. Tai tik su aliejumi ji nuvalydavau. Man atrodo, kad bet koki makiaza aliejus turetu gerai nuvalyti. O siaip sintetikos mano krepselyje seniai nebera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 02, 21:16)

Nuvalo. as valydavau abrikosu al. smile.gif
Atsakyti
As irgi valydavau irgi su abrikosu kauliuku aliejum, gerai nusivalo, tik man siaip nemalonus jausmas budavo, tad nustojau . Bet jauciu del to kad aliejaus per daug piliau , ir vatos diskelio neslapinau vandeniu. Tai kai gausiu hidrotlata vel pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 02, 22:16)
As irgi valydavau irgi su abrikosu kauliuku aliejum, gerai nusivalo, tik man siaip nemalonus jausmas budavo, tad nustojau . Bet jauciu del to kad aliejaus per daug piliau , ir vatos diskelio neslapinau vandeniu. Tai kai gausiu hidrotlata vel pabandysiu  4u.gif

nebutina hidrolatu sudrekinti vatos diskelio, as po kranu pakisdavau vonioje, tada aliejaus uzdedavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 02, 21:02)
Kokiais aliejais valot akiu makiaza?

As valau migdolu aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 02 02, 23:07)
As valau migdolu aliejumi.

man tai jis riebala siaubinga palikdavo, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 02, 14:02)
O sis yra jau zalia zalia parduotuvej?Kaip realiai spalvos? Gal zinot kaina ir ar kiekis vienodas kaip pirmojo Dr.H bronzanto? 4u.gif

Man rodos jo lietuvoje dar nėra. Kai testavau Vokietijoje pasirodė labai panašus į tą vienspalvį, gal kiek labiau ryškesnis ( ta prasme labiau pigmentuotas). O spalvos tos šviesesnės bent jau man šviesiaodei atrodė, lyg tiktų idealiai.
Šio kaina 24eur. Pirmojo - 18eur.

QUOTE(shemsa @ 2011 02 02, 14:02)
as naudoju dabar is green people maskuokli, tai man labai geras, naudoju ir paakiam ir demelem visokiom, tai galiu pasakyt, kad maskavimu nelabai nusileidzia sintetiniams maskuokliams, bet paakiam gal noretus minkstesnio man, bet demelem tai man  thumbup.gif
bet aisku kas tinka patinka man, gali jums ir nep;atikt
user posted image

O kokia tavo oda? nekemša porų? Nes šiaip nors naudočiau ne kasdien, bet vistiek nesinorėtų prisidirbti.. blush2.gif
Beje, kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 02, 17:18)
Niekada nesu bandziusi pieneliu. O kaip sis lakshmi, gerai nuvalo tusa?

Kaip ir nuvalo, bet ryte vistiek kažkiek po akimis būna likę ax.gif Bent jau man atrodo, kad geriau už aliejų (anksčiau visada aliejum valydavau).
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2011 02 03, 02:10)
O kokia tavo oda? nekemša porų? Nes šiaip nors naudočiau ne kasdien, bet vistiek nesinorėtų prisidirbti.. blush2.gif
Beje, kokia jo kaina?

mano misri normali, man tai nepastebejau, kad kimstu, nors as ir naudoju ne kasdien, apie 10-12svaru
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 02, 20:04)
Ką tik dažiau mamai plaukus Naturigin dažais. Ėmėm pačią kraštinę spalvą kairėje, vadinasi "Natural medium blonde 7.0"
Spalva gavosi šviesesnė ir šiltesnė nei nuotraukoje (mamos plaukai buvo tamsiai rudi).

Ta prasme is tamsiai rudu gavosi tokia sviesi spalva? g.gif mano manymu, nepakenkiant plaukui, ta prasme be jokiu peroksidu ir pan. is tamsios spalvos plauku i sviesia kazkaip sunkiai imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 02, 20:04)
Ką tik dažiau mamai plaukus Naturigin dažais. Ėmėm pačią kraštinę spalvą kairėje, vadinasi "Natural medium blonde 7.0"

o kur pirkai juos ir kiek kainuoja? jie naturalus, be blogieciu?smile.gif

QUOTE(prokruste @ 2011 02 02, 20:53)
taip, buvau ikelusi prie kosmetikos gamintoju Lakshmi temoje. As ten pora kartu buvau patepusi. Blakstienos mano gan silpnos, tai tas tusas visai gerai man paryskina. Jei daugiau kartu pateplioju tai ir vakariniui makiazui tinka ax.gif

o kiek kainuoja toks gerulis tusas?smile.gif
Atsakyti