Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(Lemona` @ 2011 02 02, 16:09)
Kokius tušus bandėt?  4u.gif
Man reiktų storinančio..  ax.gif

Hauschkos volume thumbup.gif Tik pabaigoj labai klampus pasidarė man.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 02, 16:53)
Hauschkos volume thumbup.gif Tik pabaigoj labai klampus pasidarė man.

Kada atėjo ta pabaiga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 02, 18:02)
Kada atėjo ta pabaiga? smile.gif

Po kokių 4 mėn praktiškai kasdienio naudojimo pasidarė klampus, kurį laiką dar ėjo normaliai užtept pašildžius buteliuką po šiltu vandeniu ir pašukavus blakstienas, bet paskui taip ir numečiau jį tingėdama terliotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 02, 18:20)
O, visai neblogas galiojimas. Turėsiu omeny - ačiū  4u.gif

as Lakshmi jau 6 menesi tepu ir dar gerai.
Atsakyti
Ką tik dažiau mamai plaukus Naturigin dažais. Ėmėm pačią kraštinę spalvą kairėje, vadinasi "Natural medium blonde 7.0"
user posted image
Spalva gavosi šviesesnė ir šiltesnė nei nuotraukoje (mamos plaukai buvo tamsiai rudi). Plaukai po dažymo labai gražiai atrodo - purūs, blizgūs ir labai džiaugiuosi, kad spalva gavosi ne vientisa, o tokia su atspalviais, kaip kad būna natūralūs plaukai thumbup.gif Kaip iš tos reklamos "šalin spalvotus šalmus" biggrin.gif Žodžiu kol kas labai gražu ir mama patenkinta, klausė kur pirkau dažus, vadinasi įvertinimas teigiamas. Dabar žiūrėsim kokia bus plaukų būklė po kelių dienų ar svaaičių ir kaip laikysis dažai
Atsakyti
Gal kas galėtų palyginti Living nature produktus:
user posted image
user posted image

antrąjį turiu, man per daug blizgesio dienai, tai galvoju gal pirmas būtų ne toks spindintis?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 02, 19:03)
as Lakshmi jau 6 menesi tepu ir dar gerai.

O jis kokį efektą suteikia? Labiau ilgina ar tankina? Ar dviem sluoksniais tepant galima normaliai pasiryškint? smile.gif Ir kaip nusivalo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 02, 20:34)
O jis kokį efektą suteikia? Labiau ilgina ar tankina? Ar dviem sluoksniais tepant galima normaliai pasiryškint? smile.gif Ir kaip nusivalo? 4u.gif

Negaleciau tiksliai pasakyti ar labiau ilgina ar tankina, bet paryskina tai tikrai gerai. As valau su aliejais, tai nusivalo labai gerai. Anksciau turejau prausikli Lakshmi Althea. Jis toks kreminis, neputoja. Tai su tuo irgi gerai nusiplaudavo.
Atsakyti
prokruste, ne tu kažkada buvai įkėlusi foto su šiuo tušu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 20:45)
prokruste, ne tu kažkada buvai įkėlusi foto su šiuo tušu? mirksiukas.gif

taip, buvau ikelusi prie kosmetikos gamintoju Lakshmi temoje. As ten pora kartu buvau patepusi. Blakstienos mano gan silpnos, tai tas tusas visai gerai man paryskina. Jei daugiau kartu pateplioju tai ir vakariniui makiazui tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 02, 19:43)
Negaleciau tiksliai pasakyti ar labiau ilgina ar tankina, bet paryskina tai tikrai gerai. As valau su aliejais, tai nusivalo labai gerai. Anksciau turejau prausikli Lakshmi Althea. Jis toks kreminis, neputoja. Tai su tuo irgi gerai nusiplaudavo.

Kokiais aliejais valot akiu makiaza?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 20:54)
Va tuo jis man ir užsifiksavęs, už tai ir užsirašiusi ateities planuose biggrin.gif

ir mano tusui jau pasibaige galiojimas, bet vis neprisiruosiu kito isigyt. Lakshmi galioja 6 men. nuo atidarymo. Kiti turbut irgi panasiai.
Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 02, 21:02)
Kokiais aliejais valot akiu makiaza?

as vakarais visa veida aliejais valau. Tai tuo paciu ir akis pavalau. Dabar turiu nusipirkusi is AN nakvisu aliejaus. Ir dar kokio ea ilasinu.
Atsakyti