Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Is pigesniu zinau Alverde, Natura Siberica... kas dar?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 02 02, 13:58)
Is pigesniu zinau Alverde, Natura Siberica... kas dar?wink.gif

O kur ta pigumo riba? mirksiukas.gif
Aš perku visokiausių gamintojų ekologišką produkciją ir nelaikau jos brangia(perku iki 100lt) smile.gif Kas lieka jau brangu, bet jei žinočiau kad priemonių poveikis efektyvus tai turbūt ir joms nepagailėčiau. Pradėjusi naudoti ekologiškas priemones, kažkaip apsiribojau ties būtiniausiomis priemonėmis + taupiau jas naudoju. Man prausiklio/kremo už ~50lt apie 3-6 mėn užtenka, būna ir ilgiau, taigi tas brangumas toks sąlyginis - tuo metu kai moku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 16:16)
Aš perku visokiausių gamintojų ekologišką produkciją ir nelaikau jos brangia(perku iki 100lt) smile.gif Kas lieka jau brangu, bet jei žinočiau kad priemonių poveikis efektyvus tai turbūt ir joms nepagailėčiau. Pradėjusi naudoti ekologiškas priemones, kažkaip apsiribojau ties būtiniausiomis priemonėmis + taupiau jas naudoju. Man prausiklio/kremo už ~50lt apie 3-6 mėn užtenka, būna ir ilgiau, taigi tas brangumas toks sąlyginis - tuo metu kai moku ax.gif

Tas tai taip drinks_cheers.gif Juolab cheminė kosmetika, tipo garsių firmų kainuoja dar brangiau, pvz. Kristiana parduotuvėse. schmoll.gif Aišku, ekologiškos su tokia nėra ko lyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 15:16)

Na, išleisti vienu kartu 100lt man pvz. yra prabanga, kad ir žinant, jog produktas bus ilgiau naudojamas... Tikrai būtų smagu, jei natūralistės pasidalintų patarimais apie išbandytas pigias priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 02 02, 14:38)
Na, išleisti vienu kartu 100lt man pvz. yra prabanga, kad ir žinant, jog produktas bus ilgiau naudojamas... Tikrai būtų smagu, jei natūralistės pasidalintų patarimais apie išbandytas pigias priemones smile.gif

Tai aš ir paklausiau kame ta pigumo riba, vienam 100lt normalu, kitam gal ir prabanga, visiškai suprantu ir dėl to nesiginčiju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 15:49)
Tai aš ir paklausiau kame ta pigumo riba, vienam 100lt normalu, kitam gal ir prabanga, visiškai suprantu ir dėl to nesiginčiju  mirksiukas.gif

Atsiprašau, tikrai nenorėjau užsipulti Jūsų, tik stengiausi pabrėžti, kad norėtųsi surasti kuo pigiau ir kuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 15:49)
Tai aš ir paklausiau kame ta pigumo riba, vienam 100lt normalu, kitam gal ir prabanga, visiškai suprantu ir dėl to nesiginčiju  mirksiukas.gif

aš seniau pirkdavau tarkim kremą už 20 lt ir galvodavau - jezau, kaip žmonės gali kremui išleisti 100 lt.
bet db tai man net ir 150 lt nebūtų gaila, jei tik jis geras ir tinkamas..be to, jo ilgam ir užtenka
Atsakyti
Kokius tušus bandėt? 4u.gif
Man reiktų storinančio.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 14:16)

Na Alverde man yra pigi, nes dauguma priemoniu iki 20lt, bet cia labai mazai atsiliepimu apie ja, tai idomu ar kazkuo netiko/nepatiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 02 02, 12:33)
Kainavo 120 Lt, truko apie 1,5 val (noriu dar tokios procedūros  thumbup.gif )
Priemones rekomendavo, davė rožių kremo, molio kaukės mėginukus, o pienelį nusipirkau, nes kaip ir sakiau, blaškiausi, nežinodama, kaip man tą veidą valyt  smile.gif

Gal galit parasyt jos kontaktus 4u.gif ,planuoju apsilankyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 02 02, 09:26)
Bandau dabar Argital rožių kremą ir Lakshmi pienelį su rugiagėlėm berods. Kol kas viskas labai gerai, matysim vėliau, ar priims oda naujoves  ax.gif

Niekada nesu bandziusi pieneliu. O kaip sis lakshmi, gerai nuvalo tusa?
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2011 02 02, 15:09)
Kokius tušus bandėt?  4u.gif
Man reiktų storinančio..  ax.gif

turėjau Logona, Elysambre, Benecos, dabar naudoju Mosqueta's, planuose - Lakshmi biggrin.gif . Išvisų turėtų labiausiai man storindavo Benecos 4u.gif

QUOTE(luli @ 2011 02 02, 15:31)
Gal galit parasyt jos kontaktus 4u.gif ,planuoju apsilankyt ax.gif

Pasiskambinkite į žaliažalia jie duos kosmetologės kontaktus, gal net ji pati atsilieps, nes kartais ten dirba mirksiukas.gif
Atsakyti