Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Pasigirsiu, kad įsigyjau Dr. Hauschkos bronzatą biggrin.gif
user posted image
Likau laaaabai patenkinta smile.gif Tikrai gražiai ir saikingai parudina veiduką, maloniai tepasi, ir nėra baimės kad gali perdozuoti. Antrąkart manau tikrai pirksiu, bet turbut tada norėsis išbandyti šį:
user posted image
Taip pat pirkau alverde lūpų blizgesį ir highlighterį
user posted image
user posted image
Nėra jie stulbinantys, bet kaip už mažą kainą - tikrai patinka smile.gif

Po truputį keičiu savo kosmetikos krepšelį, aišku greitai visos kitos priemonės neišnyks, bet viskas su laiku.

Beje, gal kad išbandėt ir galit rekomenduoti gerą concealer'į ? Dėmelėm ir pan. ax.gif

Atsiprašau už gan dideles foto, nemoku sumažinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2011 02 01, 22:37)
o kur jus radot kad blogiukas?

Sodium Chloride
Naudojama kai kurių preparatų klampumui padidinti. Gali sudirginti odą ir akies gleivinę. Be to, druskos mikrokristalai labai šiurkščiai pažeidžia ir išdžioviną odą.
Cia is straipsnio "Chemikatai ant odos" - grozioklubas.lt
Atsakyti
Sveikos,
grįžtu pasidalinti įspūdžiais apie kosmetologę Elytę smile.gif Ką aš galiu pasakyti... Buvo tobula bigsmile.gif Tikrai labai patiko procedūra: ėjau veido valymui, bet ir pavalė veidą, ir padrėkino, ir primasažavo.. Oi kaip gerai buvo.. smile.gif Oda tikrai atsigavo, dingo pašerpetojimas ant žandų (nežinia, kiek ilgam, bet kol kas oda labai maloni), veidas nesureagavo kaip nors ne taip į naujas priemones, žodžiu, puiku smile.gif. Bandau dabar Argital rožių kremą ir Lakshmi pienelį su rugiagėlėm berods. Kol kas viskas labai gerai, matysim vėliau, ar priims oda naujoves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2011 02 01, 23:24)
Pasigirsiu, kad įsigyjau Dr. Hauschkos bronzatą  biggrin.gif
user posted image
Likau laaaabai patenkinta smile.gif Tikrai gražiai ir saikingai parudina veiduką, maloniai tepasi, ir nėra baimės kad gali perdozuoti.

o kokiu šepetuku tepat tą bronzantą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 02 02, 10:26)
Sveikos,
grįžtu pasidalinti įspūdžiais apie kosmetologę Elytę smile.gif Ką aš galiu pasakyti... Buvo tobula  bigsmile.gif Tikrai labai patiko procedūra: ėjau veido valymui, bet ir pavalė veidą, ir padrėkino, ir primasažavo.. Oi kaip gerai buvo.. smile.gif Oda tikrai atsigavo, dingo pašerpetojimas ant žandų (nežinia, kiek ilgam, bet kol kas oda labai maloni), veidas nesureagavo kaip nors ne taip į naujas priemones, žodžiu, puiku smile.gif. Bandau dabar Argital rožių kremą ir Lakshmi pienelį su rugiagėlėm berods. Kol kas viskas labai gerai, matysim vėliau, ar priims oda naujoves  ax.gif

bigsmile.gif Kaip tik apie jus galvojau,nes pas mane tokia pati problema su veidu.Jei nepaslaptis kiek mokejote,kremukus turbut ji patare kokius nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 02 02, 09:26)
Sveikos,
grįžtu pasidalinti įspūdžiais apie kosmetologę Elytę smile.gif ..

kiek kainavo procedura?
Atsakyti
Kainavo 120 Lt, truko apie 1,5 val (noriu dar tokios procedūros thumbup.gif )
Priemones rekomendavo, davė rožių kremo, molio kaukės mėginukus, o pienelį nusipirkau, nes kaip ir sakiau, blaškiausi, nežinodama, kaip man tą veidą valyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 02 02, 10:23)

Šiuo metu tepuosi su kažkokiu senu iš Avon blush2.gif Bet planuoju įsigyti iš Eco tools šepetėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 02 02, 09:23)

Labai gerai tepasi su everydayminerals šepetėliu mirksiukas.gif švelnūs, minkšti šereliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bahamos: 02 vasario 2011 - 11:26
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 02 02, 12:33)
Kainavo 120 Lt, truko apie 1,5 val (noriu dar tokios procedūros  thumbup.gif )
Priemones rekomendavo, davė rožių kremo, molio kaukės mėginukus, o pienelį nusipirkau, nes kaip ir sakiau, blaškiausi, nežinodama, kaip man tą veidą valyt  smile.gif

Gal gali tel parašyti Žalia Žalia, kaip registravaisi? Nes jų svetainėje jau nebėra kontaktų

QUOTE(bahamos @ 2011 02 02, 13:25)
Labai gerai tepasi su everydayminerals šepetėliu mirksiukas.gif švelnūs, minkšti šereliai
user posted image

EcoTools irgi labai fainučiai šepetėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2011 02 01, 22:24)
Antrąkart manau tikrai pirksiu, bet turbut tada norėsis išbandyti šį:
user posted image

O sis yra jau zalia zalia parduotuvej?Kaip realiai spalvos? Gal zinot kaina ir ar kiekis vienodas kaip pirmojo Dr.H bronzanto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2011 02 01, 23:24)

Beje, gal kad išbandėt ir galit rekomenduoti gerą concealer'į ? Dėmelėm ir pan.  ax.gif 

Atsiprašau už gan dideles foto, nemoku sumažinti blush2.gif

as naudoju dabar is green people maskuokli, tai man labai geras, naudoju ir paakiam ir demelem visokiom, tai galiu pasakyt, kad maskavimu nelabai nusileidzia sintetiniams maskuokliams, bet paakiam gal noretus minkstesnio man, bet demelem tai man thumbup.gif
bet aisku kas tinka patinka man, gali jums ir nep;atikt
user posted image
Atsakyti