Merginos ar kas bandet siuos sampunus
Kaina normali,galvoju isigyt.
ateinu pasidziaugt su jumis savo naujom priemonem
dar tokiu geru priemoniu nesu turejus, nu taip tiko mano plaukam, tokie lengvi atrodo, lengvai labai issisukavo, o mano linke veltis, tokie papure atrodo, kazkiek net patiesino
labai skalsios priemones, sampunas gerai putoja
dar tokiu geru priemoniu nesu turejus, nu taip tiko mano plaukam, tokie lengvi atrodo, lengvai labai issisukavo, o mano linke veltis, tokie papure atrodo, kazkiek net patiesino
labai skalsios priemones, sampunas gerai putoja
QUOTE(asmodeja @ 2011 01 28, 01:38)
Idomu ar toks odos pratinimas gaminti paciai riebaliuka tinka ir moterim kuriom jau trisdesim ir daugiau
Toks patarimas manau tinka bet kokiai odai, vienintelė išimtis manau būtų dehidratuota oda, tačiau čia jau problema iš vidaus. Kaip jau sakiau, mano pačios oda buvo be proto sausa, jautri ir dar alergiška. Kai pirmą kartą pabandžiau šitą patarimą atsikėliau įtrūkusiu žandu ir žaizda ant smarko - trūko oda tiesiog nuo sausumo. Paskui ilgai nebandžiau šio metodo, kol galiausiai pasiryžau vėl. Pirmom dienom po prausimo palikdavau ją niekuo neteptą tik kelioms minutėms, kasdien tą laiką keliomis minutėmis vis ilgindavau, o dabar jau galiu išbūti be kremo apie 20min nejausdama diskomforto Paskui jau prasideda nemalonus toks jausmas, tai patepu drėgną odą lašeliu kremo, nes aliejus kol kas atidėjau kelioms savaitėms
QUOTE(shemsa @ 2011 01 28, 14:33)
ateinu pasidziaugt su jumis savo naujom priemonem
Kokie tavo plaukai?
QUOTE(Babi* @ 2011 01 28, 21:25)
Kokie tavo plaukai?
linke sauseti ypac galai, bet saknys tai nera sausos, kas tris dienas kazkur plaunu galva, tamsiai rudi dazyti mano
Gal kuri nors galite palyginti Acorelle dezodorantus: su rožių vandeniu ir stabdantį plaukelių augimą? Ar skiriasi kvapas, efektas? Neapsisprendžiu kurio reikia
Jei gerai pamenu, tai daug kas gyrė su rožių vandeniu. O tas kitas berods plaukelių augimo nestabdo.
QUOTE(micefee @ 2011 02 01, 10:45)
Jei gerai pamenu, tai daug kas gyrė su rožių vandeniu. O tas kitas berods plaukelių augimo nestabdo.
Ačiū, aš ir nesitikiu, kad stabdys plaukelių augimą, man svarbiau kvapo kontrolė
Gal galit rekomenduoti kokį kremą sausai odai, kad gerai drėkintų ir maitintų dabar šaltuoju metų laiku, bet ir nebūtų labai riebus ir blizgantis ant veido?
gal kas bandet JMO kremukus veidui ir prausiklius? labai domina atsiliepimai
mane domintu labiau normaliai-misriai odai kremukas ir prausiklis
Isbandziau jau kelis Akoma produktus ,tai atsiliepimai tokie :
Skystas Afrikos muilas pasirode skystoka, konsistencija nepatinka ( nors buvau uzejus i prie namu esancia afrikieciu parduotuve ju muilas irgi toks skystas) , kazkaip tikejausi gal tirstesnis bus. Labai gerai putoja , makiazo iki galo nenuvalo, lieka juodi paakiai ( bet cia man ne problema , nuvalau su Weleda pieneliu veliau vistik visa veida) . Kvapas neutralus. Odos nesausina, norsa kitiems skaiciau sausino , matyt oda riebi mano .
Kokoso sviestas patinka. Kvapas labai svelnus , nera toks ikyrus saldus, sintetinis. As ji su saukstuku paimu, delne akimirksniu istirpsna. Tepiausi vakar visa kuna, plaukus, tai siandien jauciasi man toks komfortas ant odos, tokie svelni ir aksomine . Bet pagal aprasymus vis del to tikejaus stipresnio kvapo A ir dar indelis nepatogus ( 300 ml emiau) nes jis jis eina i ilgi ne i ploti, kodel nesuprantu)
Vakar ir kauke isbandziau veidui Face Mask - French Green Clay (powder)
Tai toks jausmas , kad kava tepciausi, maloniai kvepia, svelni, netempia veiduko po jos, bet po vieno karto nieko pasakyt negaliu . Pasak ju pakuote uztenka 10 kartu. Antra karta nepirksiu nes tik neseniai pamaciau, kad ju turi sveriamu milteliu kaukems ir siaip gaminimui kaip : cocoa powder, Bentonite Clay powder, kaolin ir t.t. tai pirksiu kazka is ju siulomu ilteliu pagal aprasyma ir maisysiuos.
Skystas Afrikos muilas pasirode skystoka, konsistencija nepatinka ( nors buvau uzejus i prie namu esancia afrikieciu parduotuve ju muilas irgi toks skystas) , kazkaip tikejausi gal tirstesnis bus. Labai gerai putoja , makiazo iki galo nenuvalo, lieka juodi paakiai ( bet cia man ne problema , nuvalau su Weleda pieneliu veliau vistik visa veida) . Kvapas neutralus. Odos nesausina, norsa kitiems skaiciau sausino , matyt oda riebi mano .
Kokoso sviestas patinka. Kvapas labai svelnus , nera toks ikyrus saldus, sintetinis. As ji su saukstuku paimu, delne akimirksniu istirpsna. Tepiausi vakar visa kuna, plaukus, tai siandien jauciasi man toks komfortas ant odos, tokie svelni ir aksomine . Bet pagal aprasymus vis del to tikejaus stipresnio kvapo A ir dar indelis nepatogus ( 300 ml emiau) nes jis jis eina i ilgi ne i ploti, kodel nesuprantu)
Vakar ir kauke isbandziau veidui Face Mask - French Green Clay (powder)
Tai toks jausmas , kad kava tepciausi, maloniai kvepia, svelni, netempia veiduko po jos, bet po vieno karto nieko pasakyt negaliu . Pasak ju pakuote uztenka 10 kartu. Antra karta nepirksiu nes tik neseniai pamaciau, kad ju turi sveriamu milteliu kaukems ir siaip gaminimui kaip : cocoa powder, Bentonite Clay powder, kaolin ir t.t. tai pirksiu kazka is ju siulomu ilteliu pagal aprasyma ir maisysiuos.
QUOTE(shemsa @ 2011 02 01, 14:39)
gal kas bandet JMO kremukus veidui ir prausiklius? labai domina atsiliepimai
Shemsa, jei padės, įkeliu savo seniau rašytą komentarą apie visus tris JMO prausiklius, nebandžiau tik to, kur skirtas riebiai odai
Išbandžiau tris JMO prausiklius Mano odau labai sausa, jautri, linkusi į bėrimus.
John Masters Organics Linden Blossom Face Creme Cleanser - baltos spalvos, skyto pienelio konsistencijos prausiklis, skirtas sausai, ir tinkantis brandžiai odai. Šiaip tai yra labiausiai man nepatikęs JMO prausiklis. Neskaniai kvepia, prausiantis jausmas man irgi nelabai patiko, toks keistai lipnus, graužia akis, nors po prausimo oda minkšta ir padrėkinta, tačiau pastebėjau, kad čia visų JMO prausiklių savybė.
John Masters Organics Rose Foaming Face Wash - gana neutralaus kvapo, bespalvis ir taip pat labai skytas prausiklis, skirtas sausai, jautriai ir normaliai odai. Labai maloniai prausia, padrėkina odelę, prausiant akių makiažą galiu drąsiai atsimerkti - negraužia akių. Priekaištų jam neturiu.
John Masters Organics Jojoba & Ginseng Exfoliating Cleanser - be galo skaniai kvepiantis, geltonos spalvos prausiklis su smulkiais grūdeliais, tinkantis visiems odos tipams. Kadangi mano oda jautri, bijojau, kad tie smulkūs grūdeliai gali dirginti odą, tačiau nieko panašaus nebuvo. Pats prausiklis labai maloniai prausia, yra švelnus ir turbūt riebiausias iš visos trijulės, nes po jo oda jausdavosi komfortiškiausiai ir labiausiai padrėkinta.
Jeigu reikėtų sudėti juos į eilę pagal labiausiai patikusius, tai būtų pirmas būtų prausiklis su grūdeliais, tada rožių prausiklis ir paskutinėje vietoje tas smirdaliukiškasis
O šiaip visi prausikliai turi vieną labai gerą savybę - yra be galo skalsūs ir drėkina bei maitina odą, nuprausia jos neišsausindami. Pvz 5ml mėginuko man užtekdavo 5 - 7 kartams taip labai netaupant.