Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 27, 18:01)
Malonus drėgmės polūtis, bet toks jausmas kad ne visas susigėrė, matyt per daug užsitepiau. Kitą kartą gal ant hidranto bandysiu.

Kas čia toks? mastau.gif

Papildyta:
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 26, 16:08)
Aš su savo oda visai nebežinau ką daryti  doh.gif  Jau toookia sausa gyvenime nebuvo.. Jau porą metų naudoju aliejus, dabar mišinį sausai odai iš KN, pelargonijų hidroliatą ir vistiek tokia sausa... Žandai net šiurkštūs. Jokių prausiklių, pudrų nenaudoju. Bandžiau grynu alijošium iš Aubrey Organics tepti (skaičiau, kad drėkina) - nusispuogavau. Bandžiau Weledos losjoną ir kremą su migdolais - nusispuogavau... (gal kam reikia? savaitę naudoti) Bandžiau nakvišų aliejų iš KN gerti - negaliu, labai jau man neskanu.. Žuvų taukus pastoviai geriu, bet odai tai vienodai smile.gif Nebežinau, ko griebtis  verysad.gif Gal galit ką patarti?..

Kuo prausiat veidą, jeigu nenaudojat prausiklių? Apskritai, gal apibūdinkit savo kasdienę veido priežiūros rutiną, bus lengviau patarti.
Man irgi tokia problema buvo, tai merginos (kurių jau šimtas metų čia nebematau verysad.gif ) labai padėjo susitvarkyt su tuo sausumu ir bėrimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 27 sausio 2011 - 17:15
QUOTE(Honey @ 2011 01 27, 17:15)
Kas čia toks? mastau.gif

hidrolato biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 26, 17:08)
Aš su savo oda visai nebežinau ką daryti  doh.gif  Jau toookia sausa gyvenime nebuvo.. Jau porą metų naudoju aliejus, dabar mišinį sausai odai iš KN, pelargonijų hidroliatą ir vistiek tokia sausa... Žandai net šiurkštūs. Jokių prausiklių, pudrų nenaudoju. Bandžiau grynu alijošium iš Aubrey Organics tepti (skaičiau, kad drėkina) - nusispuogavau. Bandžiau Weledos losjoną ir kremą su migdolais - nusispuogavau... (gal kam reikia? savaitę naudoti) Bandžiau nakvišų aliejų iš KN gerti - negaliu, labai jau man neskanu.. Žuvų taukus pastoviai geriu, bet odai tai vienodai smile.gif Nebežinau, ko griebtis  verysad.gif Gal galit ką patarti?..

Lygiai tokia pati situacija unsure.gif
Niekaip negaliu surast savo veidukui,priemoniu kurios tiktu.Dabar siuo metu naudoju Weledos prausiamaji pieneli su migdolais,krema su migdolais drekinanti,ir krema su migdolais intensyvu.Vistiek traukia,tempia oda unsure.gif .Pirmadieni planuoju eit i Kn,noriu nusipirkt hidroliata,alieju misinuka,ar pagaminta kremuka veidui,bet skaitau,kad jums irgine ka padeda.Tiesiog pasimetus esu unsure.gif
sedziu internete,renkuosi informacija,kas,kur kaip, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 27, 14:02)
Parašyk kaip sekėsi ir kiek kainuoja apsilankymas, nes ir aš vis seilę varvinu į Elytę mirksiukas.gif

Gal galima placiau apie sia kosmetologe 4u.gif ,kuom gera,tiesiog noreciau ir as apsilankytpas gera kosmetologe,koldar esu vilniuje,labai noriu susitvarkyt veiduka,atsirinkt priemones.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 27, 17:42)
Gal galima placiau apie sia kosmetologe 4u.gif ,kuom gera,tiesiog noreciau ir as apsilankytpas gera kosmetologe,koldar esu vilniuje,labai noriu susitvarkyt veiduka,atsirinkt priemones.

Na tai jos yra žalia žalia, ji viena pirmų pradėjusi pardavinėt nat kosmetiką ir su ja dirbti (tikiuosi neprimelavau ko) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 27, 19:44)
Na tai jos yra žalia žalia, ji viena pirmų pradėjusi pardavinėt nat kosmetiką ir su ja dirbti (tikiuosi neprimelavau ko) smile.gif

aciu 4u.gif
o ar yra merginu ,kurios lankesi pas ja,kokie butu atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 27, 17:53)
o ar yra merginu ,kurios lankesi pas ja,kokie butu atsiliepimai g.gif

kas lankesi, tikrai negailejo geru zodziu 4u.gif
Atsakyti
atsiprašau, jei kartojuosi ir kažkas jau rašė, bet labai sudomino šis kremukas, ar kas nors naudojote?
http://www.biolinija...op=5&product=33
taip pat šis
http://www.ekopievos...ido-kremas.html
žiūriu labai pigūs, nebus prasti? dar naujokė natūralioje kosmetikoje, nelabai gaudausi ar 100Lt kainuojantis koks nors eko kremas labai jau geresnis už šiuos. ax.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 26, 16:37)
Koki kremuka, gal aliekuka rekomenduotumete paakiams, reik tiesiog pagyvintu paakius, kurie tokie tamsus pasidare is kart visas veidas pavarges atrodo
girdejau argano aliejus labai tinkamas ? 

Ramintėlės parašytas patinka, jis su arganu, jau ir brandžiai odai tinkantis ir Mondebio su vyšniomis naudoju - labai paprastutis bet puikus 4u.gif
Argano aliejus tinka.

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 27, 12:35)
merginos, Naujosios Barmunes aliejai tikrai naturalus?

Tik keli nerafinuoti yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 01 27, 18:15)
Kas čia toks? mastau.gif
Papildyta:

Kuo prausiat veidą, jeigu nenaudojat prausiklių? Apskritai, gal apibūdinkit savo kasdienę veido priežiūros rutiną, bus lengviau patarti.
Man irgi tokia problema buvo, tai merginos (kurių jau šimtas metų čia nebematau verysad.gif ) labai padėjo susitvarkyt su tuo sausumu ir bėrimais.

Vakarais prausiu tik paprastu vandeniu, tada drėgną veidą ištepu nakvišų aliejum ir nuvalau su drėgna vata. Tada papurškiu pelargonijų hidroliatu ir patepu aliejaus mišiniu sausai odai. Ryte tik hidroliatas + aliejus. Viskas. Vasarą tokia procedūra tikdavo, žiemą - labai ne. Bandžiau praustis Druide muilu su ožkų pienu - labai traukdavo po prausimo.
Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 27, 22:26)
Vakarais prausiu tik paprastu vandeniu, tada drėgną veidą ištepu nakvišų aliejum ir nuvalau su drėgna vata. Tada papurškiu pelargonijų hidroliatu ir patepu aliejaus mišiniu sausai odai. Ryte tik hidroliatas + aliejus. Viskas. Vasarą tokia procedūra tikdavo, žiemą - labai ne. Bandžiau praustis Druide muilu su ožkų pienu - labai traukdavo po prausimo.
Būčiau dėkinga už patarimus  4u.gif

Man kažkaip keistai atrodo tas aliejus ant aliejaus vakare. Daryčiau atvirkščiai - veido prausimas moliu, kokiu švelniu prausikliu arba tuo Druide muilu, tada hidrolatas, po jo aliejus. O ryte hidrolatas ir kremas, nes, kaip merginos kartoja kiekviename temos lape - ilgalaikis aliejų vartojimas ilgainiui išsausina odą, kadangi odai reikia ir drėkinimo, ir maitinimo, o aliejai ją tik maitina, tad kremukas labai praverstų - padrėkintumėte odelę. Galima daryti veido valymus aliejais. Kokią savaitę ar 10dienų kasdien valom aliejais, tada kelių savaičių pertrauka.
Po veido plovimo muilu normalu, kad odą kažkiek traukia. Maniškė buvo baisingai sausa, jei niekuo nepatepdavau ryte galėdavau atsikelti su suskilusiais žandais ir kakta. Dabar pratinu odą pačiai gamintis riebaliuką. Po prausimo niekuo netepu gerą pusvalandį - iš pradžių sausėja, nemalonu, paskui viskas susitvarko ir nemalonus jausmas dingsta (reikia kelių dienų odai taip pripratinti). Po kokio pusvalandžio užpurškiu hidrolato ir aliejuko vakare. Dabar mano oda iš baisingai sausos tapo tiesiog sausa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 27, 20:26)
Būčiau dėkinga už patarimus  4u.gif

o jūs pati sugalvojot to aliejaus tept ar jum pas patarė?

Aš aliejų ant veido tepu tik po dušo, vonios... kol oda dar drėgna ir minkšta...

Atsakyti
As irgi isiterpsiu. Man uzkliuvo zodis "paprastas vanduo" , negi is krano g.gif . Tai tada tikrai nieko gero. As vengciau tokio vandens . mano oda sausa .tai hamameliu hidrolatas labai man tinka ir po to savos gamybos lengvas kremukas .
Atsakyti