QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 27, 18:01)
Malonus drėgmės polūtis, bet toks jausmas kad ne visas susigėrė, matyt per daug užsitepiau. Kitą kartą gal ant hidranto bandysiu.
Kas čia toks?
Papildyta:
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 26, 16:08)
Aš su savo oda visai nebežinau ką daryti Jau toookia sausa gyvenime nebuvo.. Jau porą metų naudoju aliejus, dabar mišinį sausai odai iš KN, pelargonijų hidroliatą ir vistiek tokia sausa... Žandai net šiurkštūs. Jokių prausiklių, pudrų nenaudoju. Bandžiau grynu alijošium iš Aubrey Organics tepti (skaičiau, kad drėkina) - nusispuogavau. Bandžiau Weledos losjoną ir kremą su migdolais - nusispuogavau... (gal kam reikia? savaitę naudoti) Bandžiau nakvišų aliejų iš KN gerti - negaliu, labai jau man neskanu.. Žuvų taukus pastoviai geriu, bet odai tai vienodai Nebežinau, ko griebtis Gal galit ką patarti?..
Kuo prausiat veidą, jeigu nenaudojat prausiklių? Apskritai, gal apibūdinkit savo kasdienę veido priežiūros rutiną, bus lengviau patarti.
Man irgi tokia problema buvo, tai merginos (kurių jau šimtas metų čia nebematau ) labai padėjo susitvarkyt su tuo sausumu ir bėrimais.