Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Aš su savo oda visai nebežinau ką daryti doh.gif Jau toookia sausa gyvenime nebuvo.. Jau porą metų naudoju aliejus, dabar mišinį sausai odai iš KN, pelargonijų hidroliatą ir vistiek tokia sausa... Žandai net šiurkštūs. Jokių prausiklių, pudrų nenaudoju. Bandžiau grynu alijošium iš Aubrey Organics tepti (skaičiau, kad drėkina) - nusispuogavau. Bandžiau Weledos losjoną ir kremą su migdolais - nusispuogavau... (gal kam reikia? savaitę naudoti) Bandžiau nakvišų aliejų iš KN gerti - negaliu, labai jau man neskanu.. Žuvų taukus pastoviai geriu, bet odai tai vienodai smile.gif Nebežinau, ko griebtis verysad.gif Gal galit ką patarti?..
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 26, 10:22)
Sveika, smagu kad jungiesi prie natūralisčių  drinks_cheers.gif
Jasons sudėtyje yra blogiukų... Siūlau nepasiduoti po tokių įspūdžių, kaip po FIN - bandyk toliau, priemonės plaukams ir veidui yra sunkiausiai išsirenkamos, kaip susidariau vaizdą iš atsiliepimų čia smile.gif Pasek natūralios kosmetikos išparduotuvę, vis pasitaiko panaudotų priemonių skelbimų, turėsi galimybę per daug nemėtydama pinigų išbandyti daugiau, neabejoju kad anksčiau ar vėliau atrasi kas tinka (ir be blogiukų)  drinks_cheers.gif

jo ypač sekit, kai aš perkuosi pudrą, jau dvi pardaviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šiaip dr. HAuschka viena geresnių - tikrai smile.gif Esu sunaudijusi dvi tiubeles.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Nusipirkau mėginųkų Argital kremuko su Našlaite ir Riebesnei odai, dabr nesuprantų kurį, šaldantis toks. Na lyg ir neiko kai oda išdžiūsta per šildymo sezoną. Visgi su našlaite man kiek per riebokas. O ats kitas (gal su ežiuole g.gif ) tai visai nieko, bet ar pirksiu pilną tiubelę - kažkaip abejoju g.gif Dar gal rieks mėginuką su varnalėša pabandyt, poras valantis
Ir dar įsigijau KN kedrų hidrolatą, nieko bet reikėjo priprast prie kvapo... man tokiais diedukais jis atsidavė kai užpurški ant odos lotuliukas.gif
Norėčiau gal dar kokio rožių vandens pabandyt, lyg argitalio buvau mačius...
KAi liūdna ir dargana vis ant kosmetikos traukia...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kvapai natūralioje kosmetikoje:

Argital jie gana intensyvūs, pradioj net erzino smile.gif
Kitų tikrai kitokie... Ir šiaip natūrali kosmetika skirtinga. PVZ kokia lavera, logona, sante - tai tokia mažiau stebūklinė smile.gif Na einama tokia. Kokia dr. Hauschka, MADARA tokia prabangesnė. Šiaip man labai patinka madaros kvapai... tarsi iš mūsų gyvenamosios zonos. Gal taip ir yra smile.gif Pvz fluidas veidui mišriai odai tai man lyg kokią pieną tarp delnų patrynus uostyčiau.
Arba dr. Hauchkos tonikas wub.gif net mano vyras ji naudodavo, ir tiek iš manęs konfiskavęs buvo, baisiai jam tos žolelės patiko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 26, 15:08)
Aš su savo oda visai nebežinau ką daryti  doh.gif  Jau toookia sausa gyvenime nebuvo.. Jau porą metų naudoju aliejus, dabar mišinį sausai odai iš KN, pelargonijų hidroliatą ir vistiek tokia sausa... Žandai net šiurkštūs. Jokių prausiklių, pudrų nenaudoju. Bandžiau grynu alijošium iš Aubrey Organics tepti (skaičiau, kad drėkina) - nusispuogavau. Bandžiau Weledos losjoną ir kremą su migdolais - nusispuogavau... (gal kam reikia? savaitę naudoti) Bandžiau nakvišų aliejų iš KN gerti - negaliu, labai jau man neskanu.. Žuvų taukus pastoviai geriu, bet odai tai vienodai smile.gif Nebežinau, ko griebtis  verysad.gif Gal galit ką patarti?..

O jūs alijų ne ant sausos odos tikiuosi tepat? Nes jei taip- tai būtų variantas kodėl ji tokia sausa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 26 sausio 2011 - 15:14
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 26, 16:15)
O jūs alijų ne ant sausos odos tikiuosi tepat? Nes jei taip- tai būtų variantas kodėl ji tokia sausa...

Ne, prieš tai hidroliatu papurškiu.
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 26, 15:22)
Ne, prieš tai hidroliatu papurškiu.

bet oda vistiek nuo jo nebuna tiek suminkįtęėjus ir pan kaip po dušo. Aš jum siūlyčiau pabandyti netept kuti laika alieju, o ji pakeist kremu kokiu drėkinančiu. Ir pastebėt savo odą...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 26, 16:31)
bet oda vistiek nuo jo nebuna tiek suminkįtęėjus ir pan kaip po dušo. Aš jum siūlyčiau pabandyti netept kuti laika alieju, o ji pakeist kremu kokiu drėkinančiu. Ir pastebėt savo odą...

Tai va pakeičiau į Weleda su migdolais - buvau graži kaip paauglystėj biggrin.gif Per kokias 4 dienas spuogai iškilo (kai šiaip tik koks pavienis prieš kasmėnesines šventes pasirodo) blush2.gif
Prisiskaičiau apie kremus be galo, bet kaip žinot, nuo kurio bent jau nebers? (taip nesinori sandėliuot nepavykusius bandymus...)
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 01 26, 15:42)
Tai va pakeičiau į Weleda su migdolais - buvau graži kaip paauglystėj  biggrin.gif Per kokias 4 dienas spuogai iškilo (kai šiaip tik koks pavienis prieš kasmėnesines šventes pasirodo)  blush2.gif
Prisiskaičiau apie kremus be galo, bet kaip žinot, nuo kurio bent jau nebers? (taip nesinori sandėliuot nepavykusius bandymus...)

tai gal jis jum per riebus. Gal pasiimkit ką pagal jūsų odos tipą. O tie proieššventiniai tai yra hormoniniai ir eina iš vidaus.
Pvz mano odos tipas mišrus, jei ji išsausėja, ir pabandau ką nors sausai odai - tai kažkaip netinka ir kemša poras... Aišku čia individualus dalykas. TAs su migdolais gana riebus kremas kiek žinau.

Papildyta:
Gal kas esat bandę weleda pienelį su vilkdalgiais mišriai odai? Rašo kad lengvos konsistencijos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 26 sausio 2011 - 15:56
Koki kremuka, gal aliekuka rekomenduotumete paakiams, reik tiesiog pagyvintu paakius, kurie tokie tamsus pasidare is kart visas veidas pavarges atrodo. Gerai dar butu kad tiktu prifilaktikai pries rauksleles. Nes sintetinius 2 vakar ismeciau pioneer.gif
girdejau argano aliejus labai tinkamas ?

O pati siandien pirksiu Weledos roziu pieneli, nes turiu krema dienini ir tonika , bet matau truksta man to pienelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 26, 16:37)

O pati siandien pirksiu Weledos roziu pieneli, nes turiu krema dienini ir tonika , bet matau truksta man to pienelio  4u.gif

apie rožių pienelį irgi galvojau smile.gif kremai tai man per sunkūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 26, 17:40)
apie rožių pienelį irgi galvojau smile.gif kremai tai man per sunkūs smile.gif

o man tas kremas zinokit kaip kada , keista ta mano oda, kartai viskas puiku , o kartais lieka tokia plevele. Ir netaupus man jis labai smile.gif antra karta nekartosiu , imsiu Irisu serija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 26, 16:45)
o man tas kremas zinokit kaip kada , keista ta mano oda, kartai viskas puiku , o kartais lieka tokia plevele. Ir netaupus man jis labai smile.gif antra karta nekartosiu  , imsiu Irisu serija 4u.gif

tai kad esmė ta kad pieneliai ir kremai skiriasi. Pieneliai kaip kremai tepami, bet kazkodel ben tjau holos atskirai sudeje
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 26, 17:52)
tai kad esmė  ta kad pieneliai ir kremai skiriasi. Pieneliai kaip kremai tepami, bet kazkodel ben tjau holos atskirai sudeje

kad weledos pieneliai skirti valymui odos o ne vietoj kremo g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 26, 16:59)
kad weledos pieneliai skirti valymui odos o ne vietoj kremo  g.gif

nu ne jie skirtingi yra http://www.weleda.lt...c...&prod_id=59

tie kur 30 ml tai kaip kremas, o ne prausimui, o kur po 75 ml tai pausimui
Atsakyti