Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

Na šiandien iš ryto pristatė man Lakshmi kreminę pudrą nr. 1 http://palomaslabora...dra.htmltiesiai į dušą ko ne (labai greit)
Na dar nežinau kaip vertinti. Seniai jau nebuvau naudojus natūralios prieš tą benecos , kuri netiko ir pardaviau.
Nežinau ar geria prisimenu, bet man regis Hauschka tepas geriau už lakšmi, o gal panašiai... pojūčius išbalansavo, tarpe naudauto lumene.. blush2.gif

Hm.
Pirma tai man sualrgizavo veidą, bet nežinau ar nuo pudros, mat buvau duše tepiaus tą aną... Dabar lyg praeina. O spalva tai nėra jau labai šviesi smile.gif
Maskavimas - gal aš nemoku teptis, bet visad kai noriu kuom labiau paimaskuot, tai ant mano veido tai ir matos, kad aš norėjau pasimaskuot, o ne kad veidas pamaskuotas unsure.gif Nepasakyčiau, kad ji man poras paslėpė smile.gif Taigi svarstau, gal man visgi derėtų rinktis lengvesnės konsistencijos pudras.

Nors lyginant su Benecos, tai lakshmi tikrai kokybiškesnė.
Ar pirksiu kitą kart - dar nežinau . Mėgstu kai esimato kad pudravaus smile.gif

Tik dėl to alergizavimo reik išsiaiškint. Mane buvo išbėrę nuo margaritos tos ekopogiškos lygiai taip pat. O ankščiau neberdavo nuo nieko išvis ne natūralios nei sintetinės. Nesuprantu kame kampas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 22 sausio 2011 - 12:47
Aš noriu truputį reabilituoti Benecos skystą pudrą biggrin.gif iš sraunios upės kaip tik ir perėmiau. Kadangi jau buvau nugąsdinta, kad prastai tepasi, tai ir nesitikėjau staigaus gero tepimosi.
Vakar bandžiau ant aliejuku patepto veido, papurškiau veidą hidrolatu, tada pudrytą sumaišiau su šiek tiek skyto kremuko ir labai gražiai pasidengė. Spalva suvienodėjo, poros pasimaskavo, iš arti pudros nesimato, kad tepta. O veidas gyvas pasidarė. Tačiau honey spalva kol kas per tamsi, reikia įgauti sveikesnę veido spalvą ir tada tepliotis ja smile.gif arba labai mažai tepti. Į vakarą poros jau išryskėjo, bet oda nepradėjo blizgėti.
Šiandien bandžiau ant kremu patepto veido, vėlgi sudrėkinus odą hidrolatu viskas neblogai pasiskirtė.
Tai va, kurios turi šia pudrą, nepatenkintos kaip ji tepasi, bandykite hidrolatu prieš tepantis papurkšti - gal bus geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 22, 13:39)
Aš noriu truputį reabilituoti Benecos skystą pudrą biggrin.gif iš sraunios upės kaip tik ir perėmiau. Kadangi jau buvau nugąsdinta, kad prastai tepasi, tai ir nesitikėjau staigaus gero tepimosi.
Vakar bandžiau ant aliejuku patepto veido, papurškiau veidą hidrolatu, tada pudrytą sumaišiau su šiek tiek skyto kremuko ir labai gražiai pasidengė. Spalva suvienodėjo, poros pasimaskavo, iš arti pudros nesimato, kad tepta. O veidas gyvas pasidarė. Tačiau honey spalva kol kas per tamsi, reikia įgauti sveikesnę veido spalvą ir tada tepliotis ja smile.gif arba labai mažai tepti. Į vakarą poros jau išryskėjo, bet oda nepradėjo blizgėti.
Šiandien bandžiau ant kremu patepto veido, vėlgi sudrėkinus odą hidrolatu viskas neblogai pasiskirtė.
Tai va, kurios turi šia pudrą, nepatenkintos kaip ji tepasi, bandykite hidrolatu prieš tepantis papurkšti - gal bus geriau wink.gif

kaip nuraminai, kad tau tiko 4u.gif Žinai kai -[mogui daiktą parduodi, noris kad jis tiktų smile.gif

galėčiau būti monkey business atstovė, nusiperki, netinka, parduodi daug pigiau smile.gif)))

Lakshmi pudrą visgi nusivaliau, apsitepiau sintetinę palyginimui. Nurimo raudonis ir pertštėjima,s vėl reiks gal ryt pabandyt plotelį pasitept. Man regis mano oda nusipeza pastaruoju metu. Kažko sudirgusi ji... ir jau ne pirmą kartą
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 19, 14:52)
Ramintele, buvai gi INIKA uzsisakius.. kaip tau po ilgesnio panaudojimo?

As tai va, nesusilaikiau ir Lakshmi nusipirkau krempudra  blush2.gif  biggrin.gif
vaizdine medziaga:
user posted image
gyvai poros taip nesviecia kaip foto..

niekaip nesuprantu kaip tau taip gražiai pavyko... blush2.gif
Atsakyti
Gal bus komentaru del Korres mineralines pudros? Paryskintas ingridientas man pirmakart sutinkamas - kiek googlinau, tai radau ir geru, ir neitin dalyku apie ji. O pirmame tmeos puslapyje esnacioj nuorodoj man isvis nieko nerado (nei pagal 3 pirmas raides, nei pagal pilna pavadinima)

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Boron Nitride, Rosa Canina Fruit Oil, Amethyst Powder, Quartz. [+/- (May Contain) Titanium Dioxide, Iron Oxides]
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 22, 10:51)
Galvoju įsigyti hidrolatą iš kvapų namų gal... Bet man aiškino kad tonikas vertingesnis nei hidrolatas.... Bet gal ir hidrolatas odą pagaivintų  g.gif
Kažkoks siaubas mano odai yra šildymo sezonas... kai nešildo, man ji problemų nekelia, patepi lengvu kremu ir ok... O vat žiemą. Džiūsta. Patepi kokiu sausesnei odai, momentaliai užkemša poras, arba riebalų sluoksny duoda. O lengvučio kremo nepakanka... kažkokia nesąmonė.

turiu tokia pacia problema.
Man geriausiai drekina Dr Hauschka Rose light kremas user posted image
ir Dr Hauschka kaukes
user posted image
Neseniai, Saturos deka, atradau Melvita geli hydrastim
user posted image

sitas labai gerai drekina
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 22, 18:34)
Gal bus komentaru del Korres mineralines pudros? Paryskintas ingridientas man pirmakart sutinkamas - kiek googlinau, tai radau ir geru, ir neitin dalyku apie ji. O pirmame tmeos puslapyje esnacioj nuorodoj man isvis nieko nerado (nei pagal 3 pirmas raides, nei pagal pilna pavadinima)

Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, Boron Nitride, Rosa Canina Fruit Oil, Amethyst Powder, Quartz. [+/- (May Contain) Titanium Dioxide, Iron Oxides]

cia aprasyta mirksiukas.gif
http://www.mineralin...s...inės_dalys
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 22, 23:34)

Aciu 4u.gif Vadinasi nieko blogo pudroje nera thumbup.gif O svarbiausia radau be ultramarinu, nes toks vaizdas, kad visur jie dedami.
Atsakyti
Mane visgi alergizuoja Lakshmi skysta kreminė pudra verysad.gif
Kuo negaliu patikėti, nes niekas nealergizuodavo ir nežinau kam ten galiu būti alergiška iš sudėties. Šiandien patepiau plotelį mažą, ir še raudona verysad.gif
Tai vėl teks parduot ir ieškot laimės toliau. Jau kaip kokia psichinė atrodau. Jei kam reikia, tai rašykit man asmeniškai. Poto įdėsių skelbimų lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 23 sausio 2011 - 11:27
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 23, 12:26)
Mane visgi alergizuoja Lakshmi skysta kreminė pudra  verysad.gif
Kuo negaliu patikėti, nes niekas nealergizuodavo ir nežinau kam ten galiu būti alergiška iš sudėties. Šiandien patepiau plotelį mažą, ir še raudona  verysad.gif 
Tai vėl teks parduot ir ieškot laimės toliau. Jau kaip kokia psichinė atrodau. Jei kam reikia, tai rašykit man asmeniškai. Poto įdėsių skelbimų lentą.

Pabandykit visgi Nvey krempudra. Mano veidelis irgi kaprizingas blush2.gif , pirkau Nvey pries savaite ir labai smagiai ji tepasi ant veido , nesigailiu ir rekomenduoju. gal ,zinoma, kaina ..... Bandykit testerinius parduotuveje , gal patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 23, 16:30)
Pabandykit visgi Nvey krempudra. Mano veidelis irgi kaprizingas  blush2.gif , pirkau Nvey pries savaite ir labai smagiai ji tepasi ant veido , nesigailiu ir rekomenduoju. gal ,zinoma, kaina ..... Bandykit testerinius  parduotuveje , gal patiks.  4u.gif

Kokioje parduotuvėje jos galima nusipirkti? Gal galima internetu?
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 23, 16:15)
Kokioje parduotuvėje jos galima nusipirkti? Gal galima internetu?

Pirkau "gyvai" Kaune Via Naturalis ( Savanoriu pr.) , nes nenorejau apsisauti su atspalviu.
Internetu eko-jums turi.
Atsakyti