Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 21, 20:47)
Pritarsiu keistas puslapis: sodium laureth sulfate- irgi gerai doh.gif Kažkokia nesąmonė schmoll.gif

Tai gal ten koks bulgaru psl. g.gif Pas bulgarus galvos nuleidimas zemyn reiskia "ne" , o purtymas - "taip" .Gal viskas atvirksciai ir tame psl. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 21, 20:47)
Pritarsiu keistas puslapis: sodium laureth sulfate- irgi gerai doh.gif Kažkokia nesąmonė schmoll.gif

Puslapis su savais keistumais, bet yra ir tiesos 4u.gif

o jums štai apie sodium laureth sulfate

ir apie sodium lauryl sulfate
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 21, 21:15)
Puslapis su savais keistumais, bet yra ir tiesos 4u.gif

o jums štai apie sodium laureth sulfate
ir apie sodium lauryl sulfate
4u.gif  4u.gif

O čia jums apie sodium laureth sulfate. Kad taip labai nedžiūgautumėt dėl tokio "gėrio" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 21 sausio 2011 - 20:51
QUOTE(darvina @ 2011 01 21, 19:59)
Tai gal ten koks bulgaru psl. g.gif  Pas bulgarus galvos nuleidimas zemyn reiskia "ne" , o purtymas - "taip"  .Gal  viskas atvirksciai  ir tame psl. doh.gif  blush2.gif

čia gerai thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 21, 20:15)

laureth sulfatas yra švelnesnis už lauryl dėl to, kad jo molekulės stambesnės ir atseit jis švelniau prausia. Bet natūralios, ekologiškos kosmetikos gamintojai naudoja dar švelnesnius, pavyzdžiui, iš cukraus išgautus ir vaikams rekomenduojamus prausiklius. Tai jei įmanoma rinktis švelniausia ir saugiausia, kodėl turėtume nuolaidas daryti? Štai FIN šampūnuose yra Ammonium lauryl sulfate, Weledos kai kuriuose berods irgi kažkas panašaus buvo. Ir būtent šie šampūnai nėra sertifikuoti. Ir kiek prisimenu, Weledos rozmarininis (atleisk man, Palomina biggrin.gif ), plovė agresyviai man kaip žvėris ir daugiau jo kartoti nenoriu.

jei pastebėtumėt senas temas, tai ir natūraliai kosmetikai kartelė čia užkelta labai aukštai. Ir kai kūrėsi ši maža bendruomenė, į natūralios kosmetikos temą suėjome tam, kad ribos būtų platesnės nei ekologiškai kosmetikai, kuri daugmaž aiški - yra sertifikatai, pagal juos kokybę galima numanyti. Tai natūrali kosmetika irgi tas pats - sudėtis turi būti nepriekaištinga, tik tiek, kad dėl kažkokių priežasčių nėra sertifikato.

pačios būkit protingos ir abejotinų puslapių čia nedėkit ir neginkit. Paleisit vadeles iš rankų, skęsit jūroj komentarų apie priemones, kuriose yra vos pora natūralių ekstraktų, nes tai irgi neva natūralu.

plius, šis puslapis yra JAV. Pasidomėkit plačiau, kokios JAV, ir kokios ES pakantumo ribos chemikalams kosmetikoje ir kodėl kai kurios JAV firmos eina sertifikuotis į ES? Plius, puslapio autorė pati gamina naftinę kosmetiką ir yra suinteresuota jos pardavimais. Tai ką jai sakyti? Kad augalų ekstraktai, kurių ji vengia mirtinai, yra gerai?

labai sėkmingai, deja, alergijos kyla ir parabenams, ir sintetiniams kvapams. Taip kad vytis su mušekliu kokią ramunėlę ar magnoliją po visą pasaulį, kvailoka...

O jei dar neaišku, ką naudoti ir kas gerai, siūlau pasiieškoti daugiau informacijos ir apsispręsti. O jei netinka ši tema, tai minėto puslapio savininkės tema SM'e irgi sėkmingai egzistuoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 21 sausio 2011 - 20:55
QUOTE(Honey @ 2011 01 21, 21:50)
O čia jums apie sodium laureth sulfate. Kad taip labai nedžiūgautumėt dėl tokio "gėrio" biggrin.gif

Aš dėl jo nedžiūgauju, tik galvoju, kas jis švelnesnis, kaip Satura rašo.
Jūsų įdėtas psl naudingas, plačiau aprašoma, kad ir jis blogietis. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
kas švelnesnis, dar nereiškia, kad geras smile.gif
Atsakyti
Man būtų labai įdomu sužinoti nuomonę apie hidrolatus iš Aroma- zone. Pagal kainą tai jie tikrai nebrangūs, bet kokia jų kokybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 21, 22:05)
Man būtų labai įdomu sužinoti nuomonę apie hidrolatus iš Aroma- zone. Pagal kainą tai jie tikrai nebrangūs, bet kokia jų kokybė g.gif

Turiu kol kas tik vieną-juodųjų serbentų. kvepia, viskas normaliai atrodo. tik pirkau jau vasarą, dabar pasižioūrėjau, kad kaipo siūlai tokie palei dugną malasi. drumzlės, kaip kazžkada Monica yra sakiusi, rodo hidrolato kokybę. Tai nežinau ar čia tos drumzlės skaitosi, ar kas kita biggrin.gif kvapas nepakitęs, neatrodo, kad būtų sugedęs.
Užsisakiau dar vieną, tai žiūrėsiu
Atsakyti
merginos, patarkite kurie aliejai geriausiai pigmentines demes panaikina? gal is patirties kas esat isbande, kurie padejo? smile.gif
Atsakyti
Galvoju įsigyti hidrolatą iš kvapų namų gal... Bet man aiškino kad tonikas vertingesnis nei hidrolatas.... Bet gal ir hidrolatas odą pagaivintų g.gif
Kažkoks siaubas mano odai yra šildymo sezonas... kai nešildo, man ji problemų nekelia, patepi lengvu kremu ir ok... O vat žiemą. Džiūsta. Patepi kokiu sausesnei odai, momentaliai užkemša poras, arba riebalų sluoksny duoda. O lengvučio kremo nepakanka... kažkokia nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2011 01 22, 09:53)
merginos, patarkite kurie aliejai geriausiai pigmentines demes panaikina? gal is patirties kas esat isbande, kurie padejo? smile.gif

Nuo pigmentinių štai čia receptukas

Galadriele, o jums toks šepetys netinka? Cascadoj Akropoly yra jų pardė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 22 sausio 2011 - 11:35
Sveikos merginos, gal kas nors paskutiniu metu pirkot Nvey eco dovanu pakuote
va tokia
?
gal butu atsiliepimu ? ax.gif apie seselius siek tiek paskaiciau, bet apie skaistalus ir bronzanta tai nieko nezinau doh.gif
ir siaip kaip ta pakuote ar verta demesio ax.gif
Atsakyti