Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(mazge @ 2011 01 19, 13:56)
Kokie butu komentarai?  4u.gif

nėra natūralu. Kokie dar klausimai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 19, 16:29)
nuomone isliko ta pati smile.gif mineraline labai gera pudryte, o ypac man kad nesausina ji.... db tepu primeri tiesiog ant hidrolatu sudrekintos odos, ant jo pudryte ir liux smile.gif gundausi db dar Inikos tusu, lupdaziu bei skaistalu sepeteliu, nes sepeteliai irgi sertifikuoti, nes oda db kazkokia sujautrejusi tai sepeteliai erzindavo (turiu EZ, EM), o inikos sepetelis neerzina smile.gif isvis inika prilyginama tokio lygio kosmetikai kaip Chanel, Dior, todel knieti isbandyti kuo daugiau bigsmile.gif

prigyrei cia biggrin.gif kentes kada nors pinigine mano lotuliukas.gif doh.gif
o is ko Inikos sepeteliai? naturalus plaukas (ir kokio plauko) ar ne? svelnus?
EZ sepeteliai tai kaip svitrinis popierius man, turejau kazkada skaistalams, tai labai siurkstus man pasirode..
apie tusa tai jau lauksiu atsiliepimu, kai tik isbandysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 19, 16:35)
o kokia tavo oda?o koki efekta duoda mineraline?matine?o primeri irgi inikos ar koki kita naudoji?

Mano oda misri+jautri (db ypac), inikos naudoju primeri, mineraline gerai maskuoja, pudrytej yra perlamutro, suteikia odai sveiko svytejimo, bet ji neblizga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2011 01 19, 16:43)
prigyrei cia  biggrin.gif  kentes kada nors pinigine mano  lotuliukas.gif  doh.gif
o is ko Inikos sepeteliai? naturalus plaukas (ir kokio plauko) ar ne? svelnus?
EZ sepeteliai tai kaip svitrinis popierius man, turejau kazkada skaistalams, tai labai siurkstus man pasirode..
apie tusa tai jau lauksiu atsiliepimu, kai tik isbandysi  bigsmile.gif

mano pinigine irgi biggrin.gif
Inikos sepetelis KABUKI sintetinis plaukas smile.gif labai labai svelnus, sertifikuotas
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 19, 16:51)
Mano oda misri+jautri (db ypac), inikos naudoju primeri, mineraline gerai maskuoja, pudrytej yra perlamutro, suteikia odai sveiko svytejimo, bet ji neblizga smile.gif
Papildyta:

mano pinigine irgi biggrin.gif
Inikos sepetelis KABUKI sintetinis plaukas smile.gif labai labai svelnus, sertifikuotas

o mineralines gera sudetis?
bet nevisi sertifikuoti ju produktai?
o is kur siuntiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 19 sausio 2011 - 15:55
QUOTE(shemsa @ 2011 01 19, 16:54)
o mineralines gera sudetis?
bet nevisi sertifikuoti ju produktai?
o is kur siuntiesi?

Inikos visa produkcija sertikuota smile.gif
Atsakyti
Merginos, pakonsultuokit, ka parinkot savo vyrams is eko kremu?smile.gif
Atsakyti
Merginos ar yra bandziusiu sias priemones g.gif
Roziu vanduo veidui
user posted image
Roziu kremas veidui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 19, 17:12)
Inikos visa produkcija sertikuota smile.gif

o is kur siuntiesi inika? LT nera sios kosmetikos? smile.gif
Atsakyti
mergaites,gal kas isbandet cattier duso zeles?ziuriu,ekopievos 30%,tai gal susigundyciau
Atsakyti
Sveikos gal galite parekomenduoti veidui kremą, kurį galima LT nusipirkti, na kad būtų poveikis, veido oda būtų švelni... smile.gif
Išbandžiau "Sante" firmos su šaltalankiais ir papaja. smile.gif Tik nežinau ar tokie visi natūralūs kremai, kol užsitepi viskas lyg ir gerai. Po kiek laiko veido oda vėl tokia pat kaip netepta, švelnumo kaip nebūta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2011 01 20, 10:23)
o is kur siuntiesi inika? LT nera sios kosmetikos? smile.gif

as Uk, tai cia daukas ka ja prekiauja, nemazai yra Naturisimo smile.gif
Atsakyti
Ar yra bandžiusių Laveros blakstienų tušą, kokie įspūdžiai?
Atsakyti