QUOTE(mazge @ 2011 01 18, 14:01)
Sveikos, nelabai dar gaudausi naturaliu ir ekologisku prekiu sudetyje. Apie Margarita jau skaiciau blogus atsiliepimus, noreciau paklausti apie kita lietuviska gamintoja o.d.a., jie galima nedideli asortimenta problemiskai odai skirtu kremuku, prausikli, seruma. Gal galit pakomentuoti ju sudeti, jei galima kazkaip isgooglinti... nes galiojimas kremuku buna apie pora menesiu, tai pagalvojau gal jie nera su visokiais silikonais ir kitais ...onais Aciu
O.D.A. neatskleidžia pilnų savo produktų sudėčių(tik pagrindines veikliąsias sudedamąsias dalis), vien dėl to jos nepirkčiau.QUOTE(luli @ 2011 01 18, 15:31)
Laba diena
Merginos,kokiu firmu naudojat plaukam priemones,nelabai turiu laiko skaityt tremele,butsiu dekinga atsakiusioms
Mane domintu sampunai,balzamai,kaukes plaukams.Manoplaukai sviesus,naturalus.
siuo metu noreciau isigyt kazka is naturalios kosmetikos,bet pasimetus esu,nelabai nusimanau
Man patikę Sante, Lavera ir Aubrey Organics kondicionieriai Merginos,kokiu firmu naudojat plaukam priemones,nelabai turiu laiko skaityt tremele,butsiu dekinga atsakiusioms
Mane domintu sampunai,balzamai,kaukes plaukams.Manoplaukai sviesus,naturalus.
siuo metu noreciau isigyt kazka is naturalios kosmetikos,bet pasimetus esu,nelabai nusimanau