Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(mazge @ 2011 01 18, 14:01)
Sveikos, nelabai dar gaudausi naturaliu ir ekologisku prekiu sudetyje. Apie Margarita jau skaiciau blogus atsiliepimus, noreciau paklausti apie kita lietuviska gamintoja o.d.a., jie galima nedideli asortimenta problemiskai odai skirtu kremuku, prausikli, seruma. Gal galit pakomentuoti ju sudeti, jei galima kazkaip isgooglinti...  ax.gif  nes galiojimas kremuku buna apie pora menesiu, tai pagalvojau gal jie nera su visokiais silikonais ir kitais ...onais  4u.gif  Aciu 4u.gif
O.D.A. neatskleidžia pilnų savo produktų sudėčių(tik pagrindines veikliąsias sudedamąsias dalis), vien dėl to jos nepirkčiau.

QUOTE(luli @ 2011 01 18, 15:31)
Laba diena 4u.gif
Merginos,kokiu firmu naudojat plaukam priemones,nelabai turiu laiko skaityt tremele,butsiu dekinga atsakiusioms 4u.gif
Mane domintu sampunai,balzamai,kaukes plaukams.Manoplaukai sviesus,naturalus.
siuo metu noreciau isigyt kazka is naturalios kosmetikos,bet pasimetus esu,nelabai nusimanau blush2.gif
Man patikę Sante, Lavera ir Aubrey Organics kondicionieriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 19, 01:14)
Ramintele,o cia kas,neiziuriu etiketes?? kremukas veidui?? gal dabar krepsiuka renkiesi, gal ir mane priimsi?

cia kuno losjonas su vanile bei apelsinais smile.gif jau nusipirkau sian, bet galim kanors sugalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
labai gundanciai skamba vanile su apelsinais:) o koks ten kiekis ir kokia kaina gaunasi litais??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 19, 01:23)
labai gundanciai skamba vanile su apelsinais:) o koks ten kiekis ir kokia kaina gaunasi litais??

236ml berods, db jam akcija o siuntimas i lt 6.5 svaro, siap jis kainuoja 28 svarus, o db 19 su kapeikom. jo kvapas nuostabus ir pats losjonas man tobulas kvapu, odos drekinimu, nelipnus, greit susigeria, odele lieka svelnutele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 19 sausio 2011 - 00:29
QUOTE(shemsa @ 2011 01 18, 21:38)
turi ir veidui linija 4u.gif

O kur pasižiūrėt, nes musthave psl. tai nerodo g.gif
Įdomu Biotekoje yra veidui JMO priemonių?
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 18, 15:48)
nu ateinu pasidziaugt ir pasigirt naturalios kosmetikos rezultatais 4u.gif  gal kokius 5 metus turejau problematiska veido oda.Kakta nuolat budavo isberta skausmingais spuogais,oda buvo riebi,zandu oda normali,bet nuolat raudoni spuogeliai budavo,o apie lupas oda pleiskanodavo ir budavo praudusi..niekad nenaudojau jokiu pudru,nepakraudavau ir taip sudirgusios odos..ir pries kokius 2 men. atradau Jojobos alieju.Oda susitvarke per kelias savaites, net vyras viena diena sako "kaip graziai pasidazei"  nors jokio makiazo takart nenaudojau  lotuliukas.gif per 3 men. kanciu su tais visasi ale naturalias sampunais prasikeikiau,nes oda pleiskanojo,niezejo, atrode ,kad rezultatu jokiu, bet va neperseniausiai pastebejau,kad mano plaukai gerokai paauge ,nustojo slinkti,nebesisakoja galiukai  bigsmile.gif liko tik iveikti pleiskanas ir niezuli ax.gif

Nu beveik kaip apie mane parasyta ax.gif bigsmile.gif Turejau irgi tokia pat veido oda - sutvarke aliejus, tik naudojau Eco kudikiams skirta liejuka. Del pleiskanojamcios ir nieztincios galvos odos - man kol kas padejo vienintelis sampunas Logona su akacijom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 01 19, 09:07)

Pažiūrėkit gamintojo puslapyje biggrin.gif Bioteka turi priemonių ir veidui, jau rašė aukščiau smile.gif Ne visas, bet dalis yra.
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 19, 01:28)
236ml berods, db jam akcija o siuntimas i lt 6.5 svaro, siap jis kainuoja 28 svarus, o db 19 su kapeikom. jo kvapas nuostabus ir pats losjonas man tobulas kvapu, odos drekinimu, nelipnus, greit susigeria, odele lieka svelnutele wub.gif

o LoveLula pardej tai be nuolaidu kainuoja 18 svaru.. tiesa.. i LT JMO LoveLula nesiuncia doh.gif

QUOTE(alter ego @ 2011 01 19, 10:07)

Cia gali paziureti veido priemones.. Biotekoje yra veido prieziuros priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 sausio 2011 - 11:14
Radau o.d.a. kremo ir prausiklio sudetis 4u.gif Kokie butu komentarai? 4u.gif

Regeneruojantis kremas jautriai odai: aqua, glicine soja, glycolic acid, panthenol, quercetin dihidrate, bromelain, DMAE, alpha lipoic acid, grape seed extract, natural vitamin E, Vitamin A (retinyl palmitate), vitamin C (askorbyl palmitate), allantoin, titanium dioxid, zinc oxide, cetearyl alcohol sodium, cetearyl sulfat, glycerin, cera alba, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, isopropyl myristate, L-karnozine, green tea extract, almond oil.

Aktyvus prausiklis : distilled water, glycolic acid, Green Tea Extract, sodium hydroxide, xanthan gum, salicycic acid, propylene glycol, 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Miranol, Gluconolactone.
Atsakyti
Ramintele, buvai gi INIKA uzsisakius.. kaip tau po ilgesnio panaudojimo?

As tai va, nesusilaikiau ir Lakshmi nusipirkau krempudra blush2.gif biggrin.gif
vaizdine medziaga:
user posted image
gyvai poros taip nesviecia kaip foto..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 19, 15:52)
Ramintele, buvai gi INIKA uzsisakius.. kaip tau po ilgesnio panaudojimo?

nuomone isliko ta pati smile.gif mineraline labai gera pudryte, o ypac man kad nesausina ji.... db tepu primeri tiesiog ant hidrolatu sudrekintos odos, ant jo pudryte ir liux smile.gif gundausi db dar Inikos tusu, lupdaziu bei skaistalu sepeteliu, nes sepeteliai irgi sertifikuoti, nes oda db kazkokia sujautrejusi tai sepeteliai erzindavo (turiu EZ, EM), o inikos sepetelis neerzina smile.gif isvis inika prilyginama tokio lygio kosmetikai kaip Chanel, Dior, todel knieti isbandyti kuo daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 19, 16:29)
nuomone isliko ta pati smile.gif mineraline labai gera pudryte, o ypac man kad nesausina ji.... db tepu primeri tiesiog ant hidrolatu sudrekintos odos, ant jo pudryte ir liux smile.gif gundausi db dar Inikos tusu, lupdaziu bei skaistalu sepeteliu, nes sepeteliai irgi sertifikuoti, nes oda db kazkokia sujautrejusi tai sepeteliai erzindavo (turiu EZ, EM), o inikos sepetelis neerzina smile.gif isvis inika prilyginama tokio lygio kosmetikai kaip Chanel, Dior, todel knieti isbandyti kuo daugiau bigsmile.gif

o kokia tavo oda?o koki efekta duoda mineraline?matine?o primeri irgi inikos ar koki kita naudoji?
Atsakyti