Merginos, kaip jums šis valiklis?
kuriam laikui vid. užtenka?
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 18, 20:22)
Ramintele, nerealiai sugundei su tuo balzamu, būtum LT, paprašyčiau ir man prigriebti kai sau pirksi, nes noriu kažko plaukų galų sutramdymui
TAIGI AS IDEJAU NUORODELE I TA PARDE KUR AS PIRKAUSI DB JIS 9 SVARAIS PIGIAU IR JIE SIUNCIA I lt
[quote=Palomina,2011 01 18, 18:10]
sunkius klausimus uzdavei Madaros ka esu naudojusi viskas labai tiko ir patiko (isskyrus plauku priemones, jos kazkaip nelabai man), atrodo taip, kad tiesiog sukurta konkreciai man JMO lygiai taip pat.. Ir kas idomiausia, kad siu gamintoju daug produktu tinka ir patinka man.. o pvz kokia Sante ar Logona ar dar kokia kt. firmos kosmetika turi tik kelis ypac gerus produktus, o kiti man siaip sau.. na naturalu, nebus gi taip, kad viskas super tiks ir patiks..
Madara ir JMO patinka man tiek gaminiu konsistencijos, kvapai, efektas (na, pvz JMO prausikliu nusiprausus veida jis lyg padrekintas, neissausejes ir tt.), apie poveiki tai sunku kalbeti.. sakyciau cia labiau tokios kosmetikos - malonios naudoti ir t.t., o jei jau reikia kazkokio poveikio, tai SUKI reikia rinktis.. cia man poras kazkiek sugebejo pamazinti per 3-4 savaites kai naudojau krema, tonika ir cukrini prausikli ir siaip pagrazejus oda buvo.. na matosi jau kur tikrai gera kosmetika, o kur siaip sau..
O kur Vilnije galima isigyti SUKI kosmetikos?
sunkius klausimus uzdavei Madaros ka esu naudojusi viskas labai tiko ir patiko (isskyrus plauku priemones, jos kazkaip nelabai man), atrodo taip, kad tiesiog sukurta konkreciai man JMO lygiai taip pat.. Ir kas idomiausia, kad siu gamintoju daug produktu tinka ir patinka man.. o pvz kokia Sante ar Logona ar dar kokia kt. firmos kosmetika turi tik kelis ypac gerus produktus, o kiti man siaip sau.. na naturalu, nebus gi taip, kad viskas super tiks ir patiks..
Madara ir JMO patinka man tiek gaminiu konsistencijos, kvapai, efektas (na, pvz JMO prausikliu nusiprausus veida jis lyg padrekintas, neissausejes ir tt.), apie poveiki tai sunku kalbeti.. sakyciau cia labiau tokios kosmetikos - malonios naudoti ir t.t., o jei jau reikia kazkokio poveikio, tai SUKI reikia rinktis.. cia man poras kazkiek sugebejo pamazinti per 3-4 savaites kai naudojau krema, tonika ir cukrini prausikli ir siaip pagrazejus oda buvo.. na matosi jau kur tikrai gera kosmetika, o kur siaip sau..
QUOTE(kotri_ @ 2011 01 18, 21:00)
niekur LT jos nera.. as is UK siunciausi.. siaip cia JAV kosmetika
Nusipirkau Laveros losjoną su medum kūnui Kvapas lyg nieko, nu paprastas toks. Bet aš nieko ypatingo ir neiškojau. Tiesiog pasitept kai į dušą nevarau, nes aliejaus nepakanka tik po dušo, vis tas šildymo sezonas
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 18, 16:26)
O JMO turi veidui liniją? Tame psl. nerandu, nors biotekos psl. lyg ir užsimenama. Įdomu Bioteka turi visą produkciją ar dalį, pvz. tik plaukams ir kūnui?
QUOTE(alter ego @ 2011 01 18, 22:35)
O JMO turi veidui liniją? Tame psl. nerandu, nors biotekos psl. lyg ir užsimenama. Įdomu Bioteka turi visą produkciją ar dalį, pvz. tik plaukams ir kūnui?
turi ir veidui linija
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 17:36)
tai, kad as kiek lyginau kainas, tai LT kartais net kai kas pigiau iseina.. aisku kalbu ne apie tuos atvejus kai akcijos ir pan.
nezinau ar galima sakyti pranoksta ar nepranoksta gamybinius.. cia jau ziurint su kuo lyginsi..
pvz. pasidariau veidui krema su AHA rugstimis, alantoinu ir t.t. , tekstura irgi jau pavyko issitobulinti iki tokios kur man ideali.. tai jau savo krema as galiu prisilyginti kad ne ka ne blogesnis uz pirktini atitinka mano poreikius idealiai siuo metu.. ir kol kas nesiruosiu jokio kremo pirkti is pirktiniu.. as reikli esu, man ir pirktiniai neitinka daznai, tai dabar dziaugiuosi, kad pagaliau pati normalu pasidariau krema.. bet ne is pirmo karto tai pavyko.. N kremu (ir visokiu variantu) pridaryta buvo
nezinau ar galima sakyti pranoksta ar nepranoksta gamybinius.. cia jau ziurint su kuo lyginsi..
pvz. pasidariau veidui krema su AHA rugstimis, alantoinu ir t.t. , tekstura irgi jau pavyko issitobulinti iki tokios kur man ideali.. tai jau savo krema as galiu prisilyginti kad ne ka ne blogesnis uz pirktini atitinka mano poreikius idealiai siuo metu.. ir kol kas nesiruosiu jokio kremo pirkti is pirktiniu.. as reikli esu, man ir pirktiniai neitinka daznai, tai dabar dziaugiuosi, kad pagaliau pati normalu pasidariau krema.. bet ne is pirmo karto tai pavyko.. N kremu (ir visokiu variantu) pridaryta buvo
nu taip
bet tada lyginant su sintetiniais: tarkim buna koks nors sintetinis kremas, ant kurio pakuotes uzrasyta kremas pvz su jojobos al, vit E ir hialiurono rugstim. paziurejus sudety situ dalyku yra gale, nu dar koks aloe barbadensis leaf juce nu ir visa kita - cheminiai zodziai.
tai mano gal ir kvailas klausimas: jei tas "geras" kremas ir tu geriu odai yra paciam gale, tai gal savos gamybos kremas vien is tikru alieju tuom ir pranoksta sintetinius ?
ar dar egzistuoja atseit patentuoti gamybos budai ar receptai, kad zmones tiki stebuklinga kozkokius firmos kremu nauda ?
aisku, gal cia klausimas jau chemikems, bet tai ka tie visi chemikalai, ir naftos, (dar hormonai ir placentos) be zalos organizmui daro naudinga odai ar kremo sudeciai? ar ta chemija naudoja tik teksturai, spalvai, kvapams isgauti ?
QUOTE(elze @ 2011 01 18, 19:56)
Gal kas turi atsiliepimų apie Natura Siberica veido kremą riebiai odai?
ka tik baigiau ,bet mano buvo sausai odai. Patiko
QUOTE(bituteba @ 2011 01 18, 22:52)
aisku, gal cia klausimas jau chemikems, bet tai ka tie visi chemikalai, ir naftos, (dar hormonai ir placentos) be zalos organizmui daro naudinga odai ar kremo sudeciai? ar ta chemija naudoja tik teksturai, spalvai, kvapams isgauti ?
i klausima pati ir atsakei as ne chemike, bet veido kreme esantys cheminiai ingridientai yra dedami tam, kad tas 20 % naturaliu ir naudingu daliu negestu penkis metus, kremas butu puikios konsistencijos, lyg ir skaniai kvepetu ir kad apgautu musu akis ziurint i veidrodi nes uzsideda sluoksnis chemijos, po kuriuo nebesimato tikroji veido odos bukle. Nes perskaitau ne viena komentara, kad tepant sintetika ant veido nebuvo jokiu problemu su oda
Kitaip yra su ekologiskais kremais, juose yra tik naturalios medziagos ir kompanijos turi savo recepturas su ivairiausiais ingridientais
QUOTE(Cefeidė @ 2011 01 18, 20:28)
Radau nebloga dezodorantą eurocos ir kaina iki 9 litų. sudėti patikrinau visai nebloga: Aqua (Purified water), Natural mineral Salts (potassium alum), zinc ricinoleate, fragrance (parfum), zanthan gum, chamomile extract (anthemis nobilis flower), phenoxyethanol. Vienintelis tas paskutinis kažkoks nelabai gerietis. Bet dezodorantas laiko neblogai, yra bekvapių.
Iš pirmos žvilgsnio dėl šitų dviejų galėtų būt abejonių, nežinia, iš ko ten tas parfum.
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 18, 17:26)
kvapas, jis tobulas odele paliko labai svelnia, greit susigere, irgi dedamas i krepsiuka
Ramintele,o cia kas,neiziuriu etiketes?? kremukas veidui?? gal dabar krepsiuka renkiesi, gal ir mane priimsi?