Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(apčy @ 2011 01 18, 18:28)
LT perkat? Kiek mačiau Bioteka prekiauja šia produkcija, būtų įdomu sužinot kainas.

LT labai brangu, geriau siustis smile.gif
Atsakyti
sveikos,

zadejau parasyti apie nillens jord, buvau uzlekus sekundei i via naturalis kaune paziureti gyvai jos. zodziu neskaiciau, nes 3 ar 4 vietj propilen glikolis.
bet tai kai as naivi gyvenime, galvojau, kad eko parduotuvese visos priemones geros doh.gif

dar gal man kuri senbuve patvirtintu mano mastyma ? : 4u.gif
as manau, kad savos gamybos kremas, kai idedi i ji visokiu rusiu alieju (pagal sau norima poveiki), ea, ir kitu pagerinimu (hialiurono, Q10, pepha stangrinama, kologeno ir dar ka pan.) vis tik pranoksta gamybinius ? nepaisant ar eko, ar siaip ne eko sintetinius ? g.gif
buvo cia tokia diskusija man, tai noriu pasitikslinti blush2.gif
ar vis tik cia esminis dalykas recepturos niuansai ?
aciuuuu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 18:10)
sunkius klausimus uzdavei  biggrin.gif  Madaros ka esu naudojusi viskas labai tiko ir patiko (isskyrus plauku priemones, jos kazkaip nelabai man), atrodo taip, kad tiesiog sukurta konkreciai man  lotuliukas.gif  JMO lygiai taip pat.. Ir kas idomiausia, kad siu gamintoju daug produktu tinka ir patinka man.. o pvz kokia Sante ar Logona ar dar kokia kt. firmos kosmetika turi tik kelis ypac gerus produktus, o kiti man siaip sau.. na naturalu, nebus gi taip, kad viskas super tiks ir patiks..
Madara ir JMO patinka man tiek gaminiu konsistencijos, kvapai, efektas (na, pvz JMO prausikliu nusiprausus veida jis lyg padrekintas, neissausejes ir tt.), apie poveiki tai sunku kalbeti.. sakyciau cia labiau tokios kosmetikos - malonios naudoti ir t.t., o jei jau reikia kazkokio poveikio, tai SUKI reikia rinktis.. cia man poras kazkiek sugebejo pamazinti per 3-4 savaites kai naudojau krema, tonika ir cukrini prausikli ir siaip pagrazejus oda buvo.. na matosi jau kur tikrai gera kosmetika, o kur siaip sau..

JMO sampunu dar nesu bandziusi..  blush2.gif
dar apie natur./eko kosmetika pasiplesiu siek tiek  blush2.gif  biggrin.gif  as kiek save pastebiu, tai daugiausiai demesio skiriu veido odos prieziurai.. esu naudojus ir nebrangiu priemoniu ir brangiu, tai jau susidariau savo nuomone, kad veido odai priziureti pinigu geriau negaileti + ziureti sudetis, t.y. kad atitiktu priemone laukiamo/norimo rezultato.. tikrai daznai natur./eko kosmetika jei brangesne tai ir daug geresne uz pigesne.. na, sudetys turtingesnes, ingridientai geresni ir galbut ju (tu ingridientu) didesni kiekiai ir pan. Cia jau kiekviena produkta reikia ziuret ir spresti ar apsimoka moketi uz ji ar ne..

nu uzmasinot mane su JMO ir Madara, nes as pvz naudoju Lavera calendula serijos kremuka, tonika ir sveitikli, tai galiu pasakyt, kad man nelabai g.gif , is toniko jokios naudos nepastebejau, tik sausina oda, kremukas itariu, kad kemsa poras, o is sveitiklio man kazkaip truksta sveitimo ir tokio svaros jausmo nusiprausus, tai nekartosiu siu priemoniu schmoll.gif

o palomina koki tonika ir krema naudojai is Suki? kiek pamenu tavo oda misri jo?
o cukrini prausikli ir as myliu wub.gif , tik brangokas rupuze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 18, 18:29)

tai, kad as kiek lyginau kainas, tai LT kartais net kai kas pigiau iseina.. aisku kalbu ne apie tuos atvejus kai akcijos ir pan.

QUOTE(bituteba @ 2011 01 18, 18:29)
dar gal man kuri senbuve patvirtintu mano mastyma ? :  4u.gif
as manau, kad savos gamybos kremas, kai idedi i ji visokiu rusiu alieju (pagal sau norima poveiki), ea, ir kitu pagerinimu (hialiurono, Q10, pepha stangrinama, kologeno ir dar ka pan.) vis tik pranoksta gamybinius ? nepaisant ar eko, ar siaip  ne eko sintetinius ? g.gif
buvo cia tokia diskusija man, tai noriu pasitikslinti  blush2.gif
ar vis tik cia esminis dalykas recepturos niuansai ?
aciuuuu  4u.gif  4u.gif

nezinau ar galima sakyti pranoksta ar nepranoksta gamybinius.. cia jau ziurint su kuo lyginsi..
pvz. pasidariau veidui krema su AHA rugstimis, alantoinu ir t.t. , tekstura irgi jau pavyko issitobulinti iki tokios kur man ideali.. tai jau savo krema as galiu prisilyginti kad ne ka ne blogesnis uz pirktini biggrin.gif atitinka mano poreikius idealiai siuo metu.. ir kol kas nesiruosiu jokio kremo pirkti is pirktiniu.. as reikli esu, man ir pirktiniai neitinka daznai, tai dabar dziaugiuosi, kad pagaliau pati normalu pasidariau krema.. bet ne is pirmo karto tai pavyko.. N kremu (ir visokiu variantu) pridaryta buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 18:36)
tai, kad as kiek lyginau kainas, tai LT kartais net kai kas pigiau iseina.. aisku kalbu ne apie tuos atvejus kai akcijos ir pan.

na as butent apie akcijas kalbejau, o siaip ziurint kas, kaikas ir be akciju pigiau, bet as kazkaip senai atpratau LT pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 18, 18:36)
nu uzmasinot mane su JMO ir Madara, nes as pvz naudoju Lavera calendula serijos kremuka, tonika ir sveitikli, tai galiu pasakyt, kad man nelabai  g.gif , is toniko jokios naudos nepastebejau, tik sausina oda, kremukas itariu, kad kemsa poras, o is sveitiklio man kazkaip truksta sveitimo ir tokio svaros jausmo nusiprausus, tai nekartosiu siu priemoniu  schmoll.gif

o palomina koki tonika ir krema naudojai is Suki? kiek pamenu tavo oda misri jo?
o cukrini prausikli ir as myliu  wub.gif , tik brangokas rupuze  doh.gif

Laveros esu turejus jautriai odai krema, tai kremas kaip kremas, visai nieko ypatingo (tik tas faktas, kad uztepei krema ir tiek).. antra karta nevilioja visai pirkti..

del sveitiklio.. man patiko Cattier balto molio sveitiklis (turejau meginuka).. jauciasi kad pasveicia oda, nera siurkstus, bet ir ne per svelnus.. dar ir Suki cukrinis prausiklis tam tinkamas..

Suki tonikas ir kremukas buvo is Balancing serijos.. turejau ten mini pakuotes (buvo kai prikau prausikli)..
mano oda tai nesuprasi kokia doh.gif lotuliukas.gif pvz pernai ziema buvo sausa oda blink.gif bet ne dehidratuota.. sia ziema ji normali labiau linkusi i riebuma.. siaip dziaugiuosi, kad mano oda i riebuma, maziau vargo is tikruju.. o kazkada atvirksciai sakiau, kad geriau sausa nei riebi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 18 sausio 2011 - 17:46
[quote=Ramintele 26,2011 01 18, 18:26]
kokiu firmu priemones naudojat? Weledos druskine tikrai super valanti pasta

gyvenu vokietijoj ir cia pasonej turiu eko parduotuvele..tai jau beveik viska ka ten radau isbandziau ax.gif ir atsirinkau Extracta jojobos alieju, Weledos rozmarinu vandeni plaukams ir vietoj kondicionieriu naudoju linu semenu,ir kokosu aliejus..ir jau nebelaikau aliejuotu plauku visa valanda..tiesiog duse susislapinu galva,issitrinu aliejum ir palaikau kol nusiprausiu ir maudyniu pabaigoj isiplaunu galva sampunu ax.gif
Atsakyti
Radau nebloga dezodorantą eurocos ir kaina iki 9 litų. sudėti patikrinau visai nebloga: Aqua (Purified water), Natural mineral Salts (potassium alum), zinc ricinoleate, fragrance (parfum), zanthan gum, chamomile extract (anthemis nobilis flower), phenoxyethanol.
Vienintelis tas paskutinis kažkoks nelabai gerietis. Bet dezodorantas laiko neblogai, yra bekvapių.
user posted image

Va toks... Gal kas supeiks sudėti.. aš kai nelabai gaudausi tai tikrinau pirmame poste esančioje nuorodoje...

O kitą nusipirkau su okotest lipduku ir daug blogesne sudetis nei prieš tai įdėto... pačioj pradžioj sudeties net tamsius veidukus rodė... cd-koerperpflege.de gamintojas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cefeidė: 18 sausio 2011 - 18:43
Gal kas turi atsiliepimų apie Natura Siberica veido kremą riebiai odai? ax.gif
Atsakyti
Merginos pamenu buvo girtas Madara antiperspirantas nuo prakaito... ar apie si kalbeta?
MADARA ECO DEO HERBAL DOEDORANT ROLL ON?
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 18, 19:14)
Merginos pamenu buvo girtas Madara antiperspirantas nuo prakaito... ar apie si kalbeta?
MADARA ECO DEO HERBAL DOEDORANT ROLL ON?

Taip, šitas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 01 18, 19:28)
LT perkat? Kiek mačiau Bioteka prekiauja šia produkcija, būtų įdomu sužinot kainas.

Aš perku Biotekoje, kainos didokos ir labai įvairios, vidurkis sakyčiau sukasi apie 70-80lt, kiai kas mažiau, kai kas keliasdešimt litų daugiau daugiau

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 18, 19:29)

Ramintele, nerealiai sugundei su tuo balzamu, būtum LT, paprašyčiau ir man prigriebti kai sau pirksi, nes noriu kažko plaukų galų sutramdymui
Atsakyti