QUOTE(shemsa @ 2011 01 18, 17:51)
o kuom taip patinka madara ir kuom JMO? ir kuris gamintojas patinka labiau?
o kaip JMO sampunai?
sunkius klausimus uzdavei
Madaros ka esu naudojusi viskas labai tiko ir patiko (isskyrus plauku priemones, jos kazkaip nelabai man), atrodo taip, kad tiesiog sukurta konkreciai man
JMO lygiai taip pat.. Ir kas idomiausia, kad siu gamintoju daug produktu tinka ir patinka man.. o pvz kokia Sante ar Logona ar dar kokia kt. firmos kosmetika turi tik kelis ypac gerus produktus, o kiti man siaip sau.. na naturalu, nebus gi taip, kad viskas super tiks ir patiks..
Madara ir JMO patinka man tiek gaminiu konsistencijos, kvapai, efektas (na, pvz JMO prausikliu nusiprausus veida jis lyg padrekintas, neissausejes ir tt.), apie poveiki tai sunku kalbeti.. sakyciau cia labiau tokios kosmetikos - malonios naudoti ir t.t., o jei jau reikia kazkokio poveikio, tai SUKI reikia rinktis.. cia man poras kazkiek sugebejo pamazinti per 3-4 savaites kai naudojau krema, tonika ir cukrini prausikli ir siaip pagrazejus oda buvo.. na matosi jau kur tikrai gera kosmetika, o kur siaip sau..
JMO sampunu dar nesu bandziusi..
dar apie natur./eko kosmetika pasiplesiu siek tiek
as kiek save pastebiu, tai daugiausiai demesio skiriu veido odos prieziurai.. esu naudojus ir nebrangiu priemoniu ir brangiu, tai jau susidariau savo nuomone, kad veido odai priziureti pinigu geriau negaileti + ziureti sudetis, t.y. kad atitiktu priemone laukiamo/norimo rezultato.. tikrai daznai natur./eko kosmetika jei brangesne tai ir daug geresne uz pigesne.. na, sudetys turtingesnes, ingridientai geresni ir galbut ju (tu ingridientu) didesni kiekiai ir pan. Cia jau kiekviena produkta reikia ziuret ir spresti ar apsimoka moketi uz ji ar ne..