Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -81- tema

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 01 18, 17:55)
o tai kaip jūs su tuo jojobos aliejum elgėtės, kad šitaip padėjo? tik tepėt ar kaukes kokias darėt ar dar ką?  4u.gif  aš pati su tokiom bėdom, tai man labai aktualu

jokiu kaukiu nedariau, tiesiog ryte ir vakare ant dregno veido pasitepdavau..gal koki pusvalandi pravaikstau riebaluota kol susigeria, bet po to oda tiesiog svyti..vakarais kai pasitepu vyras pastoviai klausia "lasiniu valgei?" lotuliukas.gif nes kvapas toks kaip lasinuku..
Papildyta:
ir dar pastebejau,kad naturalus sampunai neblukina plauku,esu tamsiaplauke, kol naudojau cheminius sampunus,man kas menesi reikdavo dazyti saknis,nes kazkaip isblukdavo,pasidarydavo tokie lyg ir ryzo atspalvio..o dabar to pablukimo nematyt,labai dziaugiuosi savo naturalia plauku spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 18, 16:48)
nu ateinu pasidziaugt ir pasigirt naturalios kosmetikos rezultatais 4u.gif

kokiu firmu priemones naudojat? Weledos druskine tikrai super valanti pasta thumbup.gif
Papildyta:
Palomina ateinu su atsiliepimais 4u.gif
user posted image nuostabi priemone, drekina nerealiai, kiekis mazas bet ir reikia labai nedauk, plaukai paliko labai svelnus, neapsunkino, bet ir dejau labai nedauk, laikiau apie 5min, jau dedu i krepsiuka dar pirksiu
user posted image kvapas, jis tobulas wub.gif odele paliko labai svelnia, greit susigere, irgi dedamas i krepsiuka biggrin.gif
o prausiklio ir neroli citrus da nesulaukiau verysad.gif

merginos siame psl db geros nuolaidos kaikuriems JM produktams, jie siuncia i LT drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 18, 17:26)
Palomina ateinu su atsiliepimais 4u.gif

kvapas, jis tobulas wub.gif odele paliko labai svelnia, greit susigere, irgi dedamas i krepsiuka biggrin.gif

taip, kvapas tobulas biggrin.gif wub.gif pats kremas man irgi tobulas thumbup.gif

as apsiziurejau, kad turiu dvieju sampunu meginukus (su rozmarinais ir dar kazkoki) ir vieno plauku balzamo (su levandom ir avokadais), tai reiks kada prisiruosti ir isbandyti..

man tai JMO labai patinka cool.gif Atsimenu kaip seniau del Madara svaigdavau, tai dabar del JMO tas pats lotuliukas.gif Suki irgi thumbup.gif tik kad baisiai brangi..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 17:37)
taip, kvapas tobulas  biggrin.gif  wub.gif  pats kremas man irgi tobulas  thumbup.gif

as apsiziurejau, kad turiu dvieju sampunu meginukus (su rozmarinais ir dar kazkoki) ir vieno plauku balzamo (su levandom ir avokadais), tai reiks kada prisiruosti ir isbandyti..

man tai JMO labai patinka  cool.gif  Atsimenu kaip seniau del Madara svaigdavau, tai dabar del JMO tas pats  lotuliukas.gif  Suki irgi  thumbup.gif  tik kad baisiai brangi..

o kuom taip patinka madara ir kuom JMO? ir kuris gamintojas patinka labiau?

o kaip JMO sampunai?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 18, 17:51)
o kaip JMO sampunai?

mano mama naudoja Evening primose sausu plauku sampuna, sake geresnio neera turejusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 01 18, 17:51)
o kuom taip patinka madara ir kuom JMO? ir kuris gamintojas patinka labiau?

o kaip JMO sampunai?

sunkius klausimus uzdavei biggrin.gif Madaros ka esu naudojusi viskas labai tiko ir patiko (isskyrus plauku priemones, jos kazkaip nelabai man), atrodo taip, kad tiesiog sukurta konkreciai man lotuliukas.gif JMO lygiai taip pat.. Ir kas idomiausia, kad siu gamintoju daug produktu tinka ir patinka man.. o pvz kokia Sante ar Logona ar dar kokia kt. firmos kosmetika turi tik kelis ypac gerus produktus, o kiti man siaip sau.. na naturalu, nebus gi taip, kad viskas super tiks ir patiks..
Madara ir JMO patinka man tiek gaminiu konsistencijos, kvapai, efektas (na, pvz JMO prausikliu nusiprausus veida jis lyg padrekintas, neissausejes ir tt.), apie poveiki tai sunku kalbeti.. sakyciau cia labiau tokios kosmetikos - malonios naudoti ir t.t., o jei jau reikia kazkokio poveikio, tai SUKI reikia rinktis.. cia man poras kazkiek sugebejo pamazinti per 3-4 savaites kai naudojau krema, tonika ir cukrini prausikli ir siaip pagrazejus oda buvo.. na matosi jau kur tikrai gera kosmetika, o kur siaip sau..

JMO sampunu dar nesu bandziusi.. blush2.gif

dar apie natur./eko kosmetika pasiplesiu siek tiek blush2.gif biggrin.gif as kiek save pastebiu, tai daugiausiai demesio skiriu veido odos prieziurai.. esu naudojus ir nebrangiu priemoniu ir brangiu, tai jau susidariau savo nuomone, kad veido odai priziureti pinigu geriau negaileti + ziureti sudetis, t.y. kad atitiktu priemone laukiamo/norimo rezultato.. tikrai daznai natur./eko kosmetika jei brangesne tai ir daug geresne uz pigesne.. na, sudetys turtingesnes, ingridientai geresni ir galbut ju (tu ingridientu) didesni kiekiai ir pan. Cia jau kiekviena produkta reikia ziuret ir spresti ar apsimoka moketi uz ji ar ne..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 18 sausio 2011 - 17:27
Man irgi JMO be galo patinka - skalsi kosmetika, kiek priemonių bandžiau, tai visos labai švelnios tekstūros, maloniai ir neįkyriai kvepiančios, kaip sakė Palomina, tiesiog malonu naudoti. Pojūtis toks, lyg kažkas rūpinasi tavo oda ir apgaubia ją kvapais, padrėkina, net nemoku teisingai išsireikšti smile.gif O ir palyginus kainas ir skalsumą, išeina ne taip jau ir brangiai, nors mokant kasoje atrodo kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2011 01 18, 15:01)
Sveikos, nelabai dar gaudausi naturaliu ir ekologisku prekiu sudetyje. Apie Margarita jau skaiciau blogus atsiliepimus, noreciau paklausti apie kita lietuviska gamintoja o.d.a., jie galima nedideli asortimenta problemiskai odai skirtu kremuku, prausikli, seruma. Gal galit pakomentuoti ju sudeti, jei galima kazkaip isgooglinti...  ax.gif  nes galiojimas kremuku buna apie pora menesiu, tai pagalvojau gal jie nera su visokiais silikonais ir kitais ...onais  4u.gif  Aciu 4u.gif

Galiu pasakyt tik tiek, kad o.d.a kosmetika nėra natūrali, juo labiau ekologiška. O ir daugelio kremų galiojimas yra ne keli mėnesiai, o keli metai.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 18:10)
sakyciau cia labiau tokios kosmetikos - malonios naudoti ir t.t., o jei jau reikia kazkokio poveikio, tai SUKI reikia rinktis.. cia man poras kazkiek sugebejo pamazinti per 3-4 savaites kai naudojau krema, tonika ir cukrini prausikli ir siaip pagrazejus oda buvo.. na matosi jau kur tikrai gera kosmetika, o kur siaip sau..

na pvz JMO tas rekonstruktorius netik kad malonus naudoti bet jau po pirmo panaidojimo pamaciau rezultat plaukai gyvi, zvilgantys, tokie atrodo kainaudoju komplesa priemoniu t.y aliejiene kauke nakciai+ivairus aktyvus komponentai, o cia uzteko to balzamo tokiam rezultatui
O losjonas odai irgi oda liko svelni, sudrekinta, kvepianti, ko
dar reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 18, 15:49)
nu jie nesertifikuoti, mano žiniom iš vieno eko parduotuvės konsultantės, net ten yra kažkokiu nesertifikuotinu ingredientų. Visgi buvau susigundžius pabandyt. Kelių litų juknegaila. Ir man išbėrė raudonai veidą. Ko nėra gyvenime buvę...  ax.gif

Nesertifikuoti, nes per brangu. Rašo, kad 99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. 100% augalinių komponentų organinės kilmės. Aš nieko blogo toj sudėty nematau.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 18, 15:49)
nu jie nesertifikuoti, mano žiniom iš vieno eko parduotuvės konsultantės, net ten yra kažkokiu nesertifikuotinu ingredientų. Visgi buvau susigundžius pabandyt. Kelių litų juknegaila. Ir man išbėrė raudonai veidą. Ko nėra gyvenime buvę...  ax.gif

O man Margaritos labai tiko.

Pagirsiu šampūną:
mano riebiems plaukams l.tinka didis.gif
user posted image

Ir muiliukas su palmių, alyvuogių ir koksų aliejum- nestipraus kvapo, švelnus, putoja.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 18, 18:14)
Man irgi JMO be galo patinka - skalsi kosmetika, kiek priemonių bandžiau, tai visos labai švelnios tekstūros, maloniai ir neįkyriai kvepiančios, kaip sakė Palomina, tiesiog malonu naudoti. Pojūtis toks, lyg kažkas rūpinasi tavo oda ir apgaubia ją kvapais, padrėkina, net nemoku teisingai išsireikšti smile.gif O ir palyginus kainas ir skalsumą, išeina ne taip jau ir brangiai, nors mokant kasoje atrodo kitaip biggrin.gif

LT perkat? Kiek mačiau Bioteka prekiauja šia produkcija, būtų įdomu sužinot kainas.
Atsakyti