Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

QUOTE(pomidorusultys @ 2012 03 16, 16:18)
jau gal trejus metus naudoju keune priemones, skirtas kasdieniam naudojimui, ir tikrai plaukais esu patenkinta. nesuprantu, kodėl turėčiau naudoti eco priežiūros priemones, kurios iš plaukų padaro kaltūną ir plaukai atrodo tragiškai, bet matai jie nekenkia? tarp kitko, žmogaus organizmas yra unikalus - jis geba adaptuotis, pvz., pirmykštis žmogus uždustų nuo oro užterštumo, o mes gyvenam, kvėpuojam ir dar vėdinam kambarius mieste 'norėdami įleisti GRYNO oro'. tas pats su maistu,kosmetika.

Pasirasau ties kiekvienu zodziu thumbup.gif
isskyrus tai, kad naudoju kitos prof. Firmos plauku priez priemones
Atsakyti
naudoju aliejuka macadamios. Tikrai patinka, poveikis matosi
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 03 18, 10:34)
As uzsisakiau sia priemone garbanotiems plaukams,gal yra atsiliepimu,kas naudojote?  4u.gif

http://www.krinona.l...p...810&lang=lt

sveiki,
as naudojau 4u.gif super, labai gerai laiko garbaneles, tik po to sunku man ji isplauti g.gif gal per daug prisitepu arba sampuno reikia kito cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meskuciuke @ 2012 03 18, 14:27)
sveiki,
as naudojau  4u.gif super, labai gerai laiko garbaneles, tik po to sunku man ji isplauti  g.gif gal per daug prisitepu arba sampuno reikia kito  cool.gif

o tai gal tikrai bus neblogas thumbup.gif uzsisakiau maza kieki pradziai pabandymui,kai isbandysiu parasysiu ir as atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sampunas geras, bet nera kazkoks fantastinis, sakyciau, nevertas savo kainos.
Kauke vel testuoju, laikau po 10 min.,kai ja tepu, plauku ji nesuglotnina, bet kazkaip idomiai pamaitina, jie lieka tokie sunkus,bet ne slidus, gal ploniems, bet sausiems plaukams tiktu labiau. Nors pazistamos plaukai stori,tankus, jai labai tiko si kauke.
Atsakyti
Išbandžiau plaukų kaukę ir aliejuką thumbup.gif
Kaukė gal šiek tiek apsunkina plaukus man, bet po jos jie labai žvilga ir blizga, palieka švelnūs, aliejukas irgi patiko - naudoju ant šlapių plaukų ir po to ištepu dar išdžiovintus galiukus. Šių abiejų priemonių rezultatas labai patiko, o ir tikrai greitina plaukų džiūvimą - į tą dalyką žiūrėjau skeptiškai, bet pasirodo tai tiesa biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat naudojau aliejuka, tai patiko. ir kvepia skaniai rolleyes.gif tepdavau daugiau plauku galiukus, kad neissausetu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 03 19, 20:19)
Išbandžiau plaukų kaukę ir aliejuką  thumbup.gif 
Kaukė gal šiek tiek apsunkina plaukus man, bet po jos jie labai žvilga ir blizga, palieka švelnūs, aliejukas irgi patiko - naudoju ant šlapių plaukų ir po to ištepu dar išdžiovintus galiukus. Šių abiejų priemonių rezultatas labai patiko, o ir tikrai greitina plaukų džiūvimą - į tą dalyką žiūrėjau skeptiškai, bet pasirodo tai tiesa  biggrin.gif

reikes isbandyti ir man kauke smile.gif
Atsakyti
Pirkau naujieną - macadamia šepetį su šerno šeriais plaukų formavimui. Nežinau, kaip pasiryžau, nes kaina tikrai didžiulė (102 Lt trumpiems,vidutinio ilgio plaukams). Bet po pirmo bandymo džiaugiuosi. Jis tikrai labai švelnus, visiškai nesivelia plaukuose, labai patogu džiovinant plaukus juos formuoti. O plaukai išlieka švelnūs, glotnūs. Rekomenduoju
Atsakyti
as turiu No Tangle sepeti - ta zalia rysku, superinis, lengvai issisukuoja plaukai, nepenesa, nesielektrina thumbup.gif thumbup.gif Dar noriu su serno seriais isigyt biggrin.gif
Beje savaitgalį prezentuos KrinonaMacadamia šepečius. Ta proga visiems Macadamia šepečiams -20% nuolaida! Reikes isigyti tikriausiai bigsmile.gif
Atsakyti
Ar sepetys No Tangles kazin tinka sukuoti garbanotus plaukus? g.gif Nes man jis toks gana tankus pasirode...
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2012 05 31, 11:53)
Ar sepetys No Tangles kazin tinka sukuoti garbanotus plaukus?  g.gif  Nes man jis toks gana tankus pasirode...

Mano banguoti-garbanuoti, tai man jis net per retas sakyČiau biggrin.gif Iššukuoja be jokių pešimų, plaukų rovinžmų, nes nuo garbanų ir bangeliu susivelia siaubingai, ypač po plvimo drėgni... Bet šiandien iššukavau šlapius plaukus taip švelniai, kad likau sužavėta bigsmile.gif Tikrai nesigailiu išleistų pinigų už jį, nors ir ne karvę kainavo lotuliukas.gif Vertas pirkinukas drinks_cheers.gif
Atsakyti