Įkraunama...
Įkraunama...

Macadamia natural oil kosmetika

Man nei viena eco priemonė taip nesutvarko plaukų, kaip pvz. Macadamia ar kitos cheminės priemonės. Iš vis man eko piemonės jokio efekto nesuveikė, kaip tik, nepakankamai drėkino ir dar labiau juos šiaušė ir sausino..Niu kodėl natūralistės neina į nat. kosmetikos temas diskutuot apie tuos silikonus...Nemanau, kad tos moterys, kurios naudoja ne Eco kosmetiką eina i natūralios kosmetikos temas ir vis kad kiek laiko aiškina apie silikonu naudą, o atvirkštinė situacija vis nuolat įvyksta...
Į temą: baigiau Oro fluido kaukę ir grįžau prie Macadamia, man vis dėlto jinai geriausia.
Atsakyti
as irgi isibrausiu i jusu diskusija, jei galima 4u.gif irgi visiskai nesutinku, kad naturalios priemones plaukams yra reikalingos, ypac jei plaukai yra dazomi, tokius plaukus gali sutvarkyti tik geros ar profesionalios priemones, ir kiek teko diskutuoti ir su paciom kirpejom, nei viena is ju nerekomendavo naturaliu priemoniu plaukams ax.gif saknys tai aisku naudinga pamaitinti ir kokiom naturaliom priemonem, bet plaukui to tikrai per mazai, kad jis butu grazus ir silkinis ax.gif

O del macadamia, irgi vis noriu isbandyti ta visu isgirta kauke bei sukas, gal kas turi atsiliepimu apie jas? nes kiek skaiciau, tai mazai buvo smile.gif domina tos su naturaliais seriais arba prisotintos aliejais, ar vertos savo kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 02 24, 13:48)
jazau doh.gif as naudoju jau gal 2metus tokias "stiprias"jusu nuomone priemones.bet man idomu,kuom jusu manymu taip kenkia tie silikonai ,aliejai?ka jie tokio daro>kas su plaukais atsitinka?iskrenta?nutrupa?nu man nieko panasaus nera ir kaip matau daugumai aplink mane gyvenanciu moteru,nes tik vienetai eko priemones naudoja smile.gif

drinks_cheers.gif Dauguma moterų naudoja tokias priemones. Tai jau visos turėtų vaikščioti plikos ar suivėlusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 02 19, 15:02)
Nes tokie kiekiai silikono išstumia visą drėgmę iš plauko ir tai po kelių dienų akivaizdžiai pasimato. O jeigu pastoviai tokią kosmetiką naudot, tai mirtis plaukams...

Neatsibodo eit per temas, ir skleist savo marazmus? Naudoju jau ne metus ir ne tris vien profesionalias priemones, plaukai blizga, yra super sveiki, nesišakoja galiukai. Mano plaukai velniškai myli silikoną. wub.gif Kažin kada jiems paskutinioji ateis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 24, 11:22)
nuo to ir reikėjo pradėt  smile.gif

Pasakėt taip lyg tas "eko" kažkokia sekta būtų biggrin.gif Naudoju tai, kas pateisina mano lūkesčius ir suteikia norimą efektą, nespjaunu nei į vieną, nei į kitą kosmetiką, tiesiog kaip sakiau visur reikia saiko... wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 24, 21:00)
drinks_cheers.gif Dauguma moterų naudoja tokias priemones. Tai jau visos turėtų vaikščioti plikos ar suivėlusios  biggrin.gif

Dauguma naudoja, bet ar dauguma turi gražius plaukus? Kažkodėl praėjus pro temas visos tik skundžias... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 02 25, 17:22)
Dauguma naudoja, bet ar dauguma turi gražius plaukus? Kažkodėl praėjus pro temas visos tik skundžias... ax.gif

Mano nuomone, dauguma turi gražius plaukus rolleyes.gif Ir šiaip plaukų būklė priklauso nuo genų, o šampūnai, kondicionieriai skirti išplauti, padrėkinti plauką, bet jų būklės kardinaliai tikrai nepakeis cool.gif
Atsakyti
nusipirkau macadamia šampūną, kondicionierių ir aliejuką. aliejukas - tikrai geras, savo darbą atlieka. kondicionierius irgi geras, plaukai lengvai išsišukuoja, būna švelnūs ir glotnūs. tačiau šampūnas labai nepatiko (matyt netiko) nes, plaukai labai jau prigludę, greitai riebaluojasi. nors rašo kad tinka pažeistiems plaukams, ir mano tokie ir yra nuo šviesinimo, man vis dėlto netiko.
Atsakyti
Man taip pat labai patinka ir tinka visos macadamia priemones, sampunas, kauke ir aliejukas, labai atgaivina mano sviesintus plaukus. 10 balu. smile.gif
Atsakyti
Nagi pasisakysiu ir as... Esu daug ir labai daug ka isbandziusi kosmetikos srityje (vis ieskau geriausiu priemoniu ir tokiu kurios darytu stebuklus:))...

Is visos tos daugybes esu bandziusi ir Macadamia Natural Oil priemones:

http://www.macadamia...g_oil_treatment - aliejus plaukams;
http://www.macadamia...aling_oil_spray - purskiamas aliejus plaukams;
http://www.macadamia...p_repair_masque - kauke plaukams...

Pradzioje maniau, kad atradau stebukla (bet taip buvo ir nuo kitu priemoniu), deja po kurio laiko, supratau, kad stebuklo nedaro, vis tik turiu pastebeti, kad priemones labai ir labai neblogos! 4u.gif

Sampunas (http://www.feelunique.com/p/burt_baby_bee_shampoo) + kauke (http://www.macadamiahair.com/products/detail/deep_repair_masque) + aliejus (http://www.purearganoil.co.uk/buy/) = pati geriausia kombinacija kuria esu atradusi...padaro plaukus silkinius, glotnius, kuriuos norisi liesti ir liesti biggrin.gif

Vis tik kauke noreciau keisti i kazka naturalaus...ziuresim 4u.gif

p.s. mano plaukai - ilgi ( dar ne iki liemens, bet netoli to), sviesinti sruogelemis (reiskia sausi), stori ir linke pustis. Plaunu kiekviena diena, zinau, kad negerai, bet taip darau jau gal 15 metu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 02 24, 02:53)
Praras gyvybę plaukas, kaip kokia šluota taps, kaip pastatysi, taip stovės, ne vieną atvejį mamos draugė kirpėja yra pasakojus, kaip merginos naudodamos itin stiprias priemones iš pvz keunės yra susigadinusios plaukus, labiau nei, kad reguliariai dažant. Didžiausia klaida yra saiko stoka, nes panos kai pradeda tept, tai psichozė užeina, galvoja kuo daugiau ir dažniau, tuo geriau, deja... smile.gif
Silikonai ir aliejai, deja, panagrinėkit daugiau... wink.gif Arba panaudokit bent pusmetį ir suprasit, ką turėjau omeny.
Papildyta:
Tai va būtent, kai su silikonais pradedi žaisti, tai reikia vis didesnių kiekių ax.gif Aš pati naudoju eko priemones, todėl ir neturiu problemų tongue.gif

jau gal trejus metus naudoju keune priemones, skirtas kasdieniam naudojimui, ir tikrai plaukais esu patenkinta. nesuprantu, kodėl turėčiau naudoti eco priežiūros priemones, kurios iš plaukų padaro kaltūną ir plaukai atrodo tragiškai, bet matai jie nekenkia? tarp kitko, žmogaus organizmas yra unikalus - jis geba adaptuotis, pvz., pirmykštis žmogus uždustų nuo oro užterštumo, o mes gyvenam, kvėpuojam ir dar vėdinam kambarius mieste 'norėdami įleisti GRYNO oro'. tas pats su maistu,kosmetika.
Atsakyti
isbandziau macadamia aliejuka.labai patiko konsistencija,kvapas wub.gif pats aliejukas tikrai paliko ispudi.nesuriebina plauku,bet labai susvelnina,suteikia blizgesio.nezinau,ar cia sutapimas,nes pradejau su aliejuku kartu ir nauja sampuna bei balzama naudoti,bet plaukai tikrai atrodo daug geriau,ir liesti juos daug maloniau.pirkinys uzskaitytas.tikrai daug labiau patinka uz orofluido priemones smile.gif

taip pat isbandyta ir macadamia kauke,kuria nurasiau ir nebebandysiu daugiau (turbut), nes nepamaciau jokio realaus poveikio.

p.s. Krinonoj siu priemoniu kainos yra laaabai geros-aliejuko 30ml nusipirkau uz 28 lt,kai internete siustis maciau kainos svyruoja nuo 40 iki 50lt. o 30 ml buteliuko uztenka laaaaabai ilgam thumbup.gif
Atsakyti
As uzsisakiau sia priemone garbanotiems plaukams,gal yra atsiliepimu,kas naudojote? 4u.gif

http://www.krinona.l...p...810&lang=lt
Atsakyti